19

Анонимен

преди 5 години

В соца. Командва колестива. Мисленето също е важно да си с действие на колектива. Заплащането е равно в колектива. Според съсловието определено от ЦК.

18

Анонимен

преди 5 години

"Той е българче, но за нас е като наш син", казва за Роберто учителката му Стивале от Ачи Катена.-----------Четете думите на учителката, а после прочетете преобладаващите коментари тук. Ето това е голямата разлика между "тук" и "там" - в чипа.Не ни е виновен Чоко, Боко, Корни, Волен и сие. Те - това сме ние, но просто им е провървяло повечко. Нека бъдем честни - 99% от нас докопаме ли кокала ще станем същите. Възмущаваме се на Пеевски и Гинка, но им завиждаме.

17

Анонимен

преди 5 години

До 34. Третия талант бе Котков от Локомотив Сф.

16

Циник до 31

преди 5 години

"Излагате се с коментарите си!!!! Отдавна не живеем във феодално общество, където човек се развива единствено според произхода си. Предполагам, че негативните коментари са от хора, които не са надраснали произхода си."-----------*** е ***....завистлив , и злобен!Затова изчезва!

15

Анонимен

преди 5 години

Таланта няма националност. Както казва една световно известна актриса, която знае няколко езика и е живяла в няколко държави, след определено време вече за нея националността е отпаднала. Не че всеки си няма народ и нация, която да обича,но талантливият човек е в друго измерение, често невидимо за другите, затова много таланти не са признати приживе.Не може в целият свят да се раждат само българи (и Слава Богу!!!), има и други народности.А това момче си е българче,ако и вие да не го признавате

14

манталитет

преди 5 години

Дотам стигнахме в послушането си към псевдопатриотите, че дори и успехите на българи от цигаганннсссккки произход да отричаме. Кога ще осъзнаем ,(е макари трудно ромите трябва да се интегрират. И вината това да не се случи е на нас, българите, защото все още ние сме мнозинство. Забравете предразсъдъците, опомнете се и гледайте напред. В светът ценят постиженията , а не омразата и невежеството. Рано или късно, дори и ние българите ще осъзнаем, че пътят ни не е с Каракачанов ,а към Свободата.

13

Анонимен

преди 5 години

В соца отбора Левски имаше треньор Витлачил / мисля , че бе чех талант1968г./ БКП реши да го изгони от НРБ. На изпроводяк, каза, че желае да вземе трима играчи- Гунди, Соколов, и още един. От завист БКП, не му разрешиха.

12

Анонимен

преди 5 години

Точно през социализма във всяко българско училище, включително селско, имаше пиано. Точно като се отворихме за Запада и куцо и сакато тръгна като отвързано натам, музикалните инструменти в училищата се занемариха. Не само пианата, духовите инструменти, акордеоните. Сега, които искат да ги подновят и поддържат, разбират колко изключително скъпо и деликатно е заниманието с акустични инструменти.

11

Анонимен

преди 5 години

От излизането си на запад. Всеки българин забелязва , че западняка уважава и цени таланта. Тук всеки завижда, краде, ***, лъже и мачка таланта.Това ни остави комунизма и соца. В соца.никой нямаше право да бъде над другите в колектина.Извън колектива си свазан.

10

Анонимен

преди 5 години

Излагате се с коментарите си!!!! Отдавна не живеем във феодално общество, където човек се развива единствено според произхода си. Предполагам, че негативните коментари са от хора, които не са надраснали произхода си.

9

Анонимен

преди 5 години

Браво на детето, хубави, че да му взелу, *** толкоз ли са зле италуанците, че врстници, медии, даже курера дела срра, че накрая с толкоз зор втора употреба.

8

Анонимен

преди 5 години

Новия Моцарт - хахаха. А бе вие нормални ли сте бе!?

7

Анонимен

преди 5 години

Какво ни занимавате с отрочетата на прислугата на италианците!?

6

Анонимен

преди 5 години

В оригиналната статия не пише нищо за Моцарт, ама бг журналята много обича такива сравнения. Новия Моцарт, новия Стив Джобс, новия Айнщайн и всички все от България - страната на генните! Колкото по-мизерна е обастановката в ***, толкова по-гръмки и абсурдни неща се пишат. Яко избиване на комплекси пада.

5

Циник

преди 5 години

Събирайте - за Мтьо Очите!

4

Анонимен

преди 5 години

Минал е покрай Моцарт. Детето може да има талант, ама да го сравнявате с Моцарт е просто смехотворно.

3

Анонимен

преди 5 години

А ние тука за кое по-напред да събираме, за болните ни деца или за талантливите? Приоритети....

2

Анонимен

преди 5 години

Италианците са съвсем друга цивилизация. Това, което правят, за нас е непонятно.

1

Анонимен

преди 5 години

За класическа музика САЩ не е подходящият пример.