69

Анонимен

преди 5 години

Измислил съм печката на дърва, но още не съм измислил кибрита, прахана, триенето на две дървета. Още не съм измислил огъня, но вече измислих печката.

68

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е предател спрямо нацизма, защото сключва съюз с монголоидна раса - японците.

67

ДАННИ От ХАТИН

преди 5 години

Дойде информация относно убииства на полски офицери и други в ХАТИНСКАТА ГОра.ПОдава се с тревога че са били убити по заповед на немски шпионин провеждащ ликвидация на СССР чрез псевдо евреи на власт в Москва.Заради този и други внедрени шпиони СССР/Руската империя е загубила над 14 000 000 убити зверски и десетки милиони ранени,осакатени..

66

до ФРГ

преди 5 години

Всъщност германците първо са открили термоядрения синтез и са направили водородната бомба , но не са имали мощен детонатор за нея , който всъщност се явява атомната бомба, точно когато и този проблем е бил решен, Райха капитулира и не успяват да метнат някоя друга бомба в Москва или Лондон .

65

за Германия

преди 5 години

Ядреното деление на урана е открито от немски учен - радиохимикът Ото Хан..............не е много известен, но е учен с не по малко заслуги от Енрико Ферми(който ръководи проекта Манхатън в САЩ за създаването на атомната бомба).............за Ото Хан в wikipedia намерих само 2 реда написани!!!

64

за Германия

преди 5 години

Германци и японци са най-трудолюбивите и най-дисциплинираните нации..............никой няма интерес от силна Германия и силна Япония............затова двете държави ще бъдат смазани...........Япония е смазана..........няма ресурси, 2 атомни бомби по време на ВСВ, скоро и трагедията във японска АЕЦ, която не беше случайна...............другите велики сили няма да позволят да има силна Германия!!!Германия ще бъде унищожена по друг начин-чрез незаконни мигранти, терористи и престъпници!!!

63

ФРГ

преди 5 години

до 68Май германците са имали атомна бомба още '44 - 45 година. Поне са имали 2 реални успешни опита. Но защо не са я използвали - ?!?.Говори се наистина за морално решение, какво ще причини това оръжие. Както и за таен договор м/у наци-тата и съюзниците за предоставяне на технологията срещу съответни отстъпки след войната.Иначе много подозрително американците направиха "успешен" ядрен опит след капитулациятра на Германия

62

за Германия

преди 5 години

Германските учени и инженери са били много по-добри от тези на САЩ, Русия и Франция взети заедно.............което не се е харесало на другите велики сили(по-гореизброените) и те са влезнали в негласен съюз да унищожат Германия!!!!

61

за Германия

преди 5 години

Германците са велик и умен народ..............няма спор................от напълно разрушена държава станаха първата икономика в ЕС!!!Но другите велики сили нямат интерес от велика Германия...........нито Франция, нито Англия, нито Русия, нито САЩ!!!

60

за Германия

преди 5 години

Още малко оставаше Хитлер да създаде атомна бомба преди американците в проекта "Манхатън" в САЩ.Немските учени с нищо не са отстъпвали от колегите си в САЩ.Деленето на ядрото е открито от немски учени............Ото Хан и Лизе Майтнер!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Време е да се сложи край на преселението на народите! И кой ако не Германия, трябва да се еманципацира от Глобалистката мафия.Та че виждам бляскаво бъдеще за AFD, а съчетанието с добрите намерения към Путин (Русия)???? Абе с две думи чакат ни интересни времена.

58

за Хитлер

преди 5 години

Хитлер изпълняваше много успешно един план на хората, които го издигнаха(банкери, масони и тайни ложи) доста дълго и донякъде се справи добре..............в момента, в който осъзна в какъв капан е влезнал............нямаше връщане обратно..........хората, които го издигнаха на власт, после го унищожиха.............жалко за обикновените германци, които и днес изплащат престъпленията и грешките на Хитлер!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Ами какъв е? Ако Иво Христов стреля с прашка по Грипена , какъв е?

56

за Германия

преди 5 години

Ако си мислите, че Германия се управлява от баба ви Меркел.............много грешите.Германия не се е и управлявала от Хитлер по времето на ВСВ.............как си представяте един *** ефрейтор без никакво образование(нито военно, нито политическо) и специална подготовка да стане канцлер и да превземе почти цяла Европа!!

55

за Германия

преди 5 години

Без техническия гений на немските инженери и учени днес нямаше да има нито автомобили, нито космическа индустрия...........и маргаринът е създаден от немски химици за да не гладуват германците по време на войната!!!Науката щеше да е поне 200 години назад..............но след войната и падането от власт на Хитлер тези учени започнаха да работят за чужди държави!

54

Циник

преди 5 години

Въшки - на гърба на слон! Хитлер - за смешните 13 години се опълчва на цял свят...и почти успява! Докато най-големия проблем на дришльовците "коментиращи го отвисоко" е - кой е наред да ги краде и юрка...Хитлер изкарва в окопите...с дизинтерията..плъховете..и коремния тиф.

53

за Хитлер

преди 5 години

Хитлер е бил престъпник, луд и психично болен..............това е ясно!Интересно е колко лесно може да бъде излъган и манипулиран цял един народ, и то толкова дълго време!!!Приложна психология или масова манипулация???

52

за Германия

преди 5 години

Величието на Германия е само в миналото......................днешна Германия е жалка картинка..............така са решили лидерите на света(масони и тайни ложи)............Германия да губи всички войни...........във военни конфликти и в икономиката!!!Германия е обречена за съжаление, както и съюзниците им.........единият от които е България!!!

51

за Германия

преди 5 години

Един никому неизвестен ефрейтор Хитлер става канцлер на Германия и определя съдбите на цяла Европа и целия свят през ВСВ.....................на това днес му казват политическо инженерство!!!!Дали е бил случаен възходът на Хитлер?Едва ли...........по-скоро добре замислен и излъпнен план.............от световната мафия!!!

50

Циник до привет

преди 5 години

Няма такова нещо - в челото на AfD са интелектуалци! Това с татуираните - са глуnocти! Днес - най - татуирани са левите лесбийки, гейове , и всякакви *** с неясен пол! Под повърхността на желязната цензура - симпатизантите на AfD са много милиони! Нормални, мислещи немци - виждащи как немци ровят по кофите пред азюлантските хаймове за празни бутилки! И се увеличават - ВСЕКИ ДЕН! Смазаха и левите и SPD! Режисираното "търпение" на немците се изчерпва! Десните в цяла бяла Европа са в Ренесанс