13

ПроСоТо

преди 6 години

Солженицин,Висоцки,..оня другия..Наистина бяха "хит","кумири" по онова време.."И крикнул капитан:Еще не вечер"...Е, "Настана вечер,Ельцин изгрее и даде сичко в ръце чужбински".....После?..Требеше да дойде "диктатора",та да ПОВЪЗРОДИ тая нация.Изобщо,"Обичайните каламбури"....но каквото и да стане,никога нема да пусна такава брада!!!..Или мустци..

12

Анонимен

преди 6 години

До 12Ей, ти се оказа по-информиран от славната КП на ссср'то !Айде коментирай като ти мине акутната фаза !

11

Jo6

преди 6 години

Как да го забравят, като не могат да го запомнят. Глупост е да се мисли и да се говори, че в Русия са забравили сталинските репресии.

10

Анонимен

преди 6 години

Ти да не си допитване до избитите от Сталин, та плещиш ни врели, ни кипели !

9

лелка

преди 6 години

Солженицин е главно лице в западната пропаганда. Той хвана почва в източния блок към средата на 80-те години, но след като хората наживо опознаха лелеяния запад, някъде към края на 90-те тая пропаганда умря. На изток се питаме кое време е било по-лошо, дали станиновото или сегашния глад, мизерия, простотия и топене на населението. Та тая пропаганда е демодирана. А и самия Солженицин в последните години от живото си май че се отказа от запада, за техен ужас.

8

Анонимен

преди 6 години

Идеологическите пропагандни писания на Солженицин са художествена литература, макар и качествена, но все пак художествена литература, и в голяма степен се отклоняват от историческата истина.

7

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са прочели всички трудове на Путин и затова го помнят всеки ден

6

Анонимен

преди 6 години

Солженицин освен с антикумонизма си е известен и с някой националистически изцепки ,като тази ,че Русия трябвало ,да задържи Украйна,Беларус и СеверенКазахстан!Явно на властниците в Русия не им харесва оплюването на комунизма от Солженицин ,та затова е игнориран в учебниците им!

5

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не са го позабравили, ами направо не си го спомнят, не знаят кой е. Затова пък все повече млади руснаци говорят с уважение за Сталин.

4

Анонимен

преди 6 години

"Солженицин: 10 г. по-късно младите руснаци са го позабравили!"---А, защо трябва да го помнят? Какво им е дал? Бил дисидент по време на СССР. Ми то ние забравихме съветския строй, та тоя мужик на снимката ще помним.При това, той не беше популярен в Съветския Съюз, а "творчеството" му се преекспонираше на запад.

3

Анонимен

преди 6 години

Така и Путин ще забравят, ако не го сложат във фризера до Ленин !

2

Анонимен

преди 6 години

Може и да си прав,че не го понасят,но за щастие руснаците не са тези които дават тон на живота в света.

1

Анонимен

преди 6 години

Едва ли някой от руснаците може да го понася, но както и да е.