23

Нерез

преди 5 години

Къде е родилката? Много дашна изглежда, може и аз да й издрусам сливата 2-3 пъти!!

22

Анонимен

преди 5 години

Някой ги е издал - по предателство сме 1 . добре са го измислили, ама в малките нас.места всичко се вижда и знае .

21

Д-р Стилиянова

преди 5 години

И аз така излових 2 родилки с разменени лични карти, само че в по-предишния сезон на Откраднат Живот. Миже би ит филма са се ентусиазирали тези дами. За всеки случай, защо и режисьора ни не бъде подведен под съдебна отговорност за подстрекателство?

20

Анонимен

преди 5 години

къде е детето в крайна сметка? Дано не е в дом или приемно семейство

19

Анонимен

преди 5 години

Детето си е тяхно и ще разполагат с него както си желаят! Тея какво се бъркат в чужда анатомия и морал!?

18

NoName

преди 5 години

Сапунен сериал хахахах

17

Анонимен

преди 5 години

стара "новина" от преди 3 дни!

16

Гостенка

преди 5 години

уникален сюжет, пред който бледнеят и най- добрите холивудски филми.

15

Анонимен

преди 5 години

Оказвало се, че не той е таткото.......хахахахахха ше падна,беее,оказВало се било....може,би се е оказало поскоро,а?

14

Рашо

преди 5 години

Малко трудно да го осиновят сега, след като се установи че "таткото" не е татко.

13

Гoшу

преди 5 години

"Две млади дами от Смолян сътвориха такъв сценарий, че и най-талантливият режисьор в сапунен сериал може да им завиди."---А защо режисьора да завижда? Не би ли трябвало сценариста да завижда, защото той измисля историята за филма :))) Иначе случката е наистина великолепна, особено на финала, че този даже не е бил и бащата. А дано си помни девойката кой още я е минал :)))

12

Анонимен

преди 5 години

не била сигурна от кой е, че много партньори... с един не се пазила, да бе да, знаела е, че не могат да имат дете затова е предложила на него. Иначе един прозорец като е счупен дали през него е минало и отлетяло едно пиленце или стотици, не може да се каже.

11

Анонимен

преди 5 години

И за кво трябваше да ги вкарат в затвора? Хората не ги знам българи ли са, или какви, ама са искали нещо хубаво да направят, поне да се уреди детето със семейство. Е пак не е късно - едните може да го осиновят.

10

Анонимен

преди 5 години

Сапунената опера започва още с това, че годеницата е приела нормално факта, че годеникът забременява чужди жени и завършва с това че той всъщност не се оказва бащата, а това със менкането на личните карти не е толко важно, абе типично сiганска работа

9

Сократис

преди 5 години

По днешните снимки на личните документи, трудно може да се идентифицира човек, защото те са бледо копие на оригинала и то черно-бяло.Защо съответните институции върнаха фотографията с 40г назад, когато снимките на документите бяха такива, си остава без логично обяснение, но и никой журналист, не се е сетил да зададе нужните въпроси.Преди, в паспортите снимките бяха ясни и се разпознаваха особеностите по лицата, а сега всичко е замазано и неясно а цветът на очите само може да се прочете а не види

8

Ристу

преди 5 години

И сега мислите, че съдът и медиците са свършили добро дело в името на истината? Резултатът - детето е пратено при жена, която не иска да го гледа, макар и да му е биологична майка; жената и мъжа и, които искат дете, не могат да имат, остават сами отново.

7

Анонимен

преди 5 години

Съдята е трябвало да завърши решението с "copy right " , че иначе тези от южната съседка ще вземат идеята без пари.

6

матура

преди 5 години

"...Жените разменили документите си за самоличност в Пловдивски родилен дом, след РАЖДАНЕТО НА ЕДНАТА ОТ ТЯХ..."Слънце, може би си имал предвид: след като едната от тях родила! А може би не, мамин сладък!

5

Анонимен

преди 5 години

Индиянски културни традиции

4

Анонимен

преди 5 години

По-скоро български съд! Вместо да лежат 2 години ефективно, а не фиктивно, ще ми ги глобяват... После всеки прави каквото му се иска...