34

Анонимен

преди 5 години

До !Аха. Значи, ако си умен и и телигнетвн, ще правиш пачка. Ако не си ... Само дето, виждам обратното.

33

Анонимен

преди 5 години

2007 познавах само един, който си отчиташе доходите ... Само казвам.

32

Море

преди 5 години

Факт- 99% от всичките ми познати отиват на море в Гърция, Турция, Италия и Испания. БГ море йок.На нашето *** спряхме да ходим още от 2012. Ако искате нормална почивка сред нормални и учтиви хора чужбина е отговора .

31

!

преди 5 години

За умните и интелигентни българи такава дилема не е на дневен ред. Те имат пари и за море и за нов автомобил както и за чисто нов апартамент. Вайкат се неудачниците и мързеливите. Само при комунизма имаше: "Аз работя в завода и отивам на базата му с карта за 10 дни за 200 лева". Вече няма бази на заводи и фабрики на които да ходят неудачниците, всякакви работници и клошари. Хайде свикваните че лятото не е за всеки на морето. Лятото е за работни бригади в САЩ и Виликобритания.

30

До Кой българин-32

преди 5 години

Добро ,,съчинение" си написал,но отвсякъде се вижда че издиша.Погледни,помисли и ще разбереш че трябва да учиш още за матурата.А за дете още ти е рано,трябва да прехвърлиш пубертета.Личиш си бе,дечко!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Със съпругата ми сме пенсионери. Бяхме заделили едни 600 лв и с тях отидохме през юли в Несеър на квартира. Парите ни стигнаха за пътуване с влак, престой 8 дни /7 нощувки/ и храна в ресторант на самообслужване.

28

Хах

преди 5 години

Получих 800 лв ,които не бях плнаирал и отидох на море за 1 седмица. Без тях нямаше как да отида. Това е истината

27

Кой българин?

преди 5 години

Ние бяхме заделили 500лв да отидем за 1 уикенд тримата с детето, обаче видите ли топлофикация ни даде изравнителните сметки... Нищо в нас не се е променило спрямо миналата година, ама сега имаме 350лв повече навъртяни за тоя сезон... За лекарства да ги дадете тия пари мър-ши прокажени.. Та така кои българи ще ходят на море, щото ние сме от едните, ама има бая от другите..

26

До 24-Ще почиват

преди 5 години

Пий хапчета,отпусни се,почини си ,обуздай злобата и виж реалният живот.Не търси под вола теле Този интернет и тез дребни пари хептен ви изпиха акъла.А на народа не му пука за такива като теб и ,,мнението " ти.Не ви ли писва да висите по цял ден пред клавиатурата ,потънали в плюнки от непрекъснатото плюене.

25

Анонимен

преди 5 години

А през 1867 година едва 1% от българите са заявявали че ще почиват и са били готови да похарчат 100 гроша = 1 днешен левАман от глупости публикувани на 01 Август

24

До 25

преди 5 години

Еййй. Ама много точно. Браво! На същото мнение съм. Дъвчат тая тема, а тя е толкова изтъркана.

23

Анонимен

преди 5 години

Кой ти ходи на море в Гърция,Турция и у нас,виж Малдивите,Бахамите и др!Пък тате вика,че не го пускали до Калотина,дали е истина?

22

До 19-Тонка

преди 5 години

Тонка,какво точно искаш да кажеш,не се разбира? Или ти коментираш за бройката за парите.Личите си от километри с безумните и безмисленни коментари.Какви политики търсите във всичко бе другари т.р.о.л.о.ве?Пътуват си хората,летуват ,дреме им на шперца за Герб или БСП, а такива като теб все повече изтрещяват и не дават и на мозъка си да почине/колкото го има/

21

Анонимен

преди 5 години

Една и съща тема 100 пъти. Пътищата са препълнени от коли. Морските градчета и курорти гърмят от хора. Тея дето седите пред компютъра по цял ден ...вземете запалете колите си и отидете да видите. Не да драскате глупости по цял ден.

20

Ще почиват

преди 5 години

основно гепаджийте - заедно с администрацията която 170 000 и техните семейства ушевци, зеленочорапковсци и ще съберат 6-700,000 хиляди митряла с право на глас е около 4 милиона такаче анкетата горе долу е верна!

19

Чичо Митко

преди 5 години

Стига с тия кьорави сметки бе.Всеки нормален българин може да почива.Пенсиите/и аз съм от тях/ от какво да си почиват? Ония със ,,сините венци" ,,гастролират из Европа и по принцип са в непрекъсната почивка. Така че сметки ей така по брой население е смешно да се правят.А това където магистралите за Гърция и Европа се задръстват от почиващи аз и моите набори не можехме не да си го позволим а даже да си го представим.Беше забранено не зад а ДО границите да се ходи без открит лист.Щастливци сте!

18

Анонимен

преди 5 години

Едно време в соца,разговор между профпредседател и работник!Аа кога е за събрание,дувгарю,дувгарю а кога е за карта за море ,гледай си работата бе си ганин!

17

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва да се ходи някъде през отпуската. Най-добре си почивам у дома. Ставам когато искам, лягам когато искам, спя колкото искам, ям каквото искам, какво по-хубаво от това.

16

соцялнослаб депутат

преди 5 години

Мизерници и некъдрници-510лв минмална-400лв чиста българска пара не ви ли стига,вашите любими депутати изнемогват от всякъде с 4 хилки зплата ,да се ревнали че парите са малко.и годишна отпуска-70 дена платена им е малко ?Беден и неук народ лесно се управлява.

15

Я па я...!

преди 5 години

В Конституцията не пише че всички трябва да ходят море.И при соца беше така.