152

Анонимен

преди 5 години

за протежетата на герб присъда няма

151

nina

преди 5 години

Умът ми не го побира как тази особа е смазала 10 коли,гледах снимките,ми тя първа танкиска.Военно обучение и на границата,да пази с танка.Кой иска да се басираме колко време му трябва на това Габриелче да влезе пак в новините?1 месец?А потрошените коли на хората плати ли момата??

150

тогава

преди 5 години

Предлагам младите да не карат коли. Чак като остареят - тогава.

149

Анонимен

преди 5 години

И защо да не посрещне свободата си с усмивка? Забранено ли е хората да се усмихват или усмивката е престъпления?

148

Анонимен

преди 5 години

До Поручик Ржевски 154Ако я бяха бутнали поне за 6 месеца на топло щеше да е за нейно добро. Сега може да е опасна за себе си и околните. Щом е подвласна на дрога значи нещо не е съвсем наред с психиката. Не знам точно на каква дрога е но според мен е способна на второ такова деяние! Дано да греша!

147

пущиняк

преди 5 години

И като е млада и красива-какво! Затваряйте по затворите само грозните тогава! Прекара има-няма два месеца в затвора и почна да се разкайва! Хубаво, пускат я, не е извършила убийство, ама само убийствата ли са престъпление! Много добре показвате на други млади, че и те няма от какво толкова да се притесняват- ще пометат десет коли и голямо чудо- дори и ареста могат да избегнат с един ред сълзи и сополи!

146

Поручик Ржевски

преди 5 години

Седя и се чудя, какво трябва да се случи, за да попадне някой в затвора?Чупи 10 коли, карайки пияна втори път, пребила друго момиче.Толкова ли е сложно госпожо съдия да я пратите в затвора за една година?Разбирам, младо момиче е, но няма да се свърши живота с една година затвор.

145

Анонимен

преди 5 години

Пускат го това на свобода. А лечение някакво, след като е доказано, че се тъпче с наркотици? Или поне пробация?А, да, българския съд даже не взема това предвид. Пияна и дрогирана - ок. Даже няма въпрос откъде се е сдобила наркотиците. Това нормално поведение ли е според вас? И съда спи, и прокуратурата спи.Силно се радвам, че това просто същество утре ще сътвори още някоя глупост и пак ще е зад решетките.

144

Х

преди 5 години

Какво ще стане ако завтори момето? Два дена в панделата, пак ще осмисли грешката и пак ще помете няколко коли/ човека?! Дрогирана и пияна...

143

Анонимен

преди 5 години

Платена система

142

Анонимен

преди 5 години

До някъде красива... тая грозотия красива? Тая даже за кифла не става! ***! Да плаща колите!

141

Йовчо

преди 5 години

Млада била - тази като остарее една кола в Пловдив здрава няма да остави, ако кара така!

140

Анонимен

преди 5 години

съдийка или леСбийка

139

Йел

преди 5 години

Коментиращите - дано да сте толкова критично и към убийците и мутрите които съда не държи и седмица в затвора. Щот е танцьорка, донякъде симпатична изкарахте катастрофата и като края на света - направо за бесило е, нали. Колко още да стои в затвора? Ще мине делото, ще я осъдят да плати щетите и толкова. Да я колим ли сега? Щот не пиете и не карате хич. ***.

138

Анонимен

преди 5 години

Предлагам при следващото престъпление на *** след няколко дни самата съдийка да лежи! Да се приеме! Ако кукундрелата направи отново поразия съдийката да плати обезщетение на бюджета 1 милион лева! Разумно е! *** съдийкагадина!

137

Анонимен

преди 5 години

За някой дали не стана пределно ясно, че съдийката е взела рушвет?! Тази съдебна система трябва да бъде разпусната! Тя просто не действа!

136

Никога

преди 5 години

Ето драги зрители точно затова Българското блато никога няма да се оправи. Кътайте надежди но от мен да знаете, ще потъваме още повече.Когато няма лична отговорност а също така и от законодателствата в смешната държава всички си правят кой каквото пожелае. Държавата цирк.

135

Анонимен

преди 5 години

Габриела е свободна. Тя обеща да не прави вече така. Табриела ще става с висше, вече има средно.

134

Анонимен

преди 5 години

А разплакала ли се е в съда....Бил пребила състудентка!!!...*** па..ча проста радвай се че не си пребила моето дете ще те изчакам и ще те вкарам в интензивното 2 месеца да ядеш през сламка.

133

Анонимен

преди 5 години

продажни ***! трябва да блъсне вас и децата ви, да набие дъщерите ви, за да направите това, което е редно.