22

До 20

преди 5 години

Повярвай ми, много по-добре ще е в провинцията да нямате точно такива сбъркани майки.

21

Анонимен

преди 5 години

Кой е виновен, че децата им са kpeтeнчeта?Бойко ли?

20

анонимен

преди 5 години

В Провинцията няма , ли майки или е важно само какво казват софийските майки ?!

19

Анонимен

преди 5 години

Ужас 7 годишния престолонаследник, на мама сополанкото, не искал да ходи сам до тоалетната!? Аман от капризи и инфантилни простотии, два шамара и заминава в *** моментално. Какво е това възпитание, какви са тези извращения? Възпитавате едно поколение от мамини детенца, които като порастнат ще станат едни безграбначни ***, неспособни да си избършат дупетата сами.

18

българин

преди 5 години

Мамите в ,, бг.мама" , знаят всичко и са компетентни по всякакви въпроси ! Най- ме кефи като прочета - ,, а сега мили дами обяснете ми как да изпържа две яйца на моя Мечо!?"...

17

Мъж!

преди 5 години

Типични български патки! То за съжаление напоследък май само такива останаха! Купили таблет/смартфон на 7 - 8 годишни деца, не ги контролират изобщо какво правят на него, а после реват на умряло! Като не искате децата ви да се занимават с "баба Грани", "син кит", по-рно и разни други такива или им купувате по една топка/обръч или ги контролирате къде влизат и какво правят! Ама нали така е по-лесно! То да си играе на таблета, докато аз си гледам сапунките или си пиша във Фейса с останалите патки!

16

Анонимен

преди 5 години

има много грозна графика

15

Анонимен

преди 5 години

Пак новини за кухи ***. Големия проблем днес - деца играят на игри!?

14

Чиновник

преди 5 години

Поредните драми на простолюдието. Нискоинтелигентните *** непрекъснато имате нужда да сте в някаква драма, иначе ви се скучно.

13

Анонимен

преди 5 години

"Обясних му, че това не е реално, че не се случва в действителността"----------A мъжа който застреля друг заради куче миналата седмица в подлез ? и куп други престъпления...Има и още как....

12

Шопо

преди 5 години

Епа що им давете да играят ? Не им купувайте плейстейшъни ,да ритат топка по польето...

11

Анонимен

преди 5 години

А може ли тая баба грани чрез видео ефекти да се шамари?

10

Анонимен

преди 5 години

Лигавщини. На 7 години родителят е фактор. Дали са им и после олеле какво стана. Но моя приятелка на 5 г. детето има фейсбук??? Това нормално ли е? Не е виновен този който пуска тези игри а родителите. Всички висят по цял ден в нета.

9

Калеко Алеко

преди 5 години

Тази сигурно е някоя вампирясъла червена бабичка от контингента на *** ... Изпуснали я са я от Бузлудджа от последния събор на зомбитата ... !!!

8

Дедо Грани

преди 5 години

Така е. В съвременното евро- атлантическо общество няма място за Дядо Торбалан и Баба Яга, защото са нетолерантни и се диференцират по полови признаци. А ние едно време викахме Дама Пика и Син Жокер, ама вече ги няма. Сигурно баба ви Грани ги е утепала. А, че деца във втори клас ги е страх да отидат до тоалетната, едва ли е по вина на баба Грани или на Пясъчния човек, ами на мама и тати. Щото вместо да си говорят и да се възпитават, всеки си цъка на таблета в неговата си стая.

7

Ха-ха

преди 5 години

Веднага я свалям да видим що за ужас е това :)

6

Перко

преди 5 години

Аман от кухи ***. Влезте в бгмама да умрете от смях. После се чудим защо на децата им липсвали първите 7 години. Те на майките липсват, какво остава за децата

5

Мен

преди 5 години

Майките на 7 и 8 годишните деца дето се оплакват от играта са меко казано мaлoyмни. Играта е с рейтинг 12+, така че те сами са си виновни затова, че са разрешили на децата си да я играят!

4

Анонимен

преди 5 години

Това, че родителите са прос.ти, никак не помага на децата....Ами вземете им смартфоните, бе, и не им ги давайте докато не станат поне на 10. Какво е това - дете в детската със смартфон?Като седнете в ресторант се огледайте - колко от децата наоколо си играят, без да са забили нос в телефона или таблета?

3

Анонимен

преди 5 години

В БГ WC са по-страшни от баба Грани.