9

Анонимен

преди 5 години

Нищо де. Важното е, че има накъде да ходят круизните кораби. Както стана ясно от друга статия днес, новото сафари включва избиване на бели мечки при самозащита. А всъщност би следвало да изтребваме хората, които са в повече на планетата.

8

Анонимен

преди 5 години

Някой да обясни на безконтролно размножаващите се защо не бива да се създават повече от две деца от всяка съпружеска двойка!

7

Анонимен

преди 5 години

Нашите прадеди и деди ако бяха разхищавали природните ресурси както ги разхищават днешните капиталисти мислите ли 4е за нашите поколения щеше да остане нещо. Нямаше да остане нищо щяхме да се върнеме в каменната ера. А за това 4е днешните капиталисти разхищават сме виновни вси4ки ние които ги гледаме и си траикаме като си мислиме 4е ресурсите никога няма да свършат. ДА АМА НЕ. ВСЯКО НА4АЛО ИМА И КРАИ.

6

Анонимен

преди 5 години

Не знам, но явно на никого не му се говори и не му се мисли за подобни проблеми, но рано или късно тези неща ще връхлетят безмилостно върху човечеството, което сега е толкова безхаберно и лековато в мисленето си. Аз лично живях достатъчно и си спомням какъв беше климатът преди 50 години и какъв е сега. Сигурно ще пропусна природните катаклизми, но дали след още петдесет години тогавашните хора ще ги пропуснат? Не знам. След нас и потоп, нали така?

5

Анонимен

преди 5 години

Кой го интересува, че земята се "задъхвя"!?Нас ни интересува Путин да "кове" нови оръжия и Тръмп да си гали егото, чрез безумните си политики!

4

Анонимен

преди 5 години

Как го изчислиха? Тия са някакви евгеници сигурно.

3

Анонимен

преди 5 години

божкееее, утря няма да имам вода да си пусна в ***! УжасТ!

2

Анонимен

преди 5 години

Отново измислени статистики.Неверни допускания и приемания,след това верни изчисления водят до ... лъжа.

1

Анонимен

преди 5 години

Не можеш да кажеш, че си изчерпал ресурсите, след като не знаеш колко са...