72

Анонимен

преди 5 години

Опасните сгради трябва да се събарят, а не да се пазят. Като паднат на нечия глава пак общината ще ви е виновна. Човешкият живот е по-ценен от някакви "културни" съборетини.

71

Анонимен

преди 5 години

Викаш, понеже в някогашната държавна печатница вече не се печата и не се ползва по предназначение, да я сринем?

70

Анонимен

преди 5 години

Че кога герберите са губили избори и защо точно сега да го правят?!?

69

Анонимен

преди 5 години

Върнах се след няколко години в чужбина заради носталгията. Това не е държавата която оставих през 2014-та. Музиката е по-зле от тогава, а вече мафията е завладяла всичко.

68

70

преди 5 години

Писнало ми е да гледам грозни събарящи се сгради в центровете на големите градове, които разни льoxмани като тези от "Спаси София" пазели като културно, архитектурно и не знам какво си наследство. Като ви е мило - купете ги на пазарни цени и ги възстановете с ваши средства. Акъл отстрани обаче не ща!

67

Анонимен

преди 5 години

Единственото хубаво от тази тъжна история е, че герберите ще загубят местните избори.

66

70

преди 5 години

А като поправите сградата с ваши пари, купете и няколко кончета, та да ползвате сградата по предназначение. Другото е с чужда пита майчин помен. Анадънмо, "Спаси София"!

65

Анонимен

преди 5 години

Поредната съборетина която шайка *** искат да запазят. Искат, ама пари не събират за опазването й. Искат някой друг да се харчи за това ненужно разхищение на ценен ресурс, какъвто е земята в големите градове.Айде сега - шапката на паветата, дарителска сметчица, концертче, това-онова, съберете парички и като ви е толкова мило - поправете зградата, направете я безопасна за преминаващите граждани и тогава дирете сметка!

64

annybody

преди 5 години

и прочие недоносчета си влизаха без приемни изпити - ама няма как да си представи човек какъв чуден прицел на присмех и импровизиране на вицове си бяха!Та на видния комунистически мъдрец и мнозина от неговото котило да не мислите, че им е било лесно? С английския се справя малко по-зле от Бареков, а с "мисълта" и "Визията за България" - много по-печално.Яде ме това, че от махалата ми почти нищо не остана благодарение на 73-годишното царуване на Тасковците, Конюшните са поредният паднал бастион

63

Анонимен

преди 5 години

Умник, кралските конюшни в Лондон се ползват щото кралицата има коне. В София единствените коне са в маалата и влачат каруци с набрано джелезо.

62

Анонимен

преди 5 години

Преди време видях една жена да снима сградата откъм платения паркинг, тротоара на Дондуков. Това е разследваща на опожарителите, дето им е снесла снимки къде най-лесно може да палнат.

61

Анонимен

преди 5 години

абе що някой не пробва да запали кралските конюшни в Лондон? Ааа ама там щели да го издирят и приберат на момента предния *** решил да прави "бизнес" докато не изгние.

60

annybody

преди 5 години

До Валерий ЖаблянковДругарят Таско Водопроводчика би трябвало също да се гръмко произнесе - завършил е гимназията на гърба на Конюшните, която поне трийсетина години беше най-престижното училище в страната. Политбюро на ЦК на БКП и Военното разузнаване си раждаха по две дечица - едното го пращаха в Руската гимназия, а другото - в Английската на гърба на Конюшните - за всеки случай, де.Въпросните училища бяха почти недостъпни за простосмъртни, затова пък Тасковци, Боковци и Кубадинчовци

59

ПроСоТо

преди 5 години

До Кутевбиографията ти я знаем..

58

Анонимен

преди 5 години

Герберска логика - кво ти пука, че сградата е купчина итонг и алуминиева дограма, нали е нова. Е това е прогрес, какво ще се лигавим с някакви съборетини.

57

ПроСоТо

преди 5 години

До Ташко Ерменко***усещаш че нещо не си в ред,но няма кой да ти го потвърди.

56

Анонимен

преди 5 години

Герберите как подскачат, кеф :))))))

55

Анонимен

преди 5 години

Ужас! Ужасна новина! Какво безхаберие! Какво безразличие и т/ъ/п, скотски поглед и отношение у хората и управляващите! Сега политиците се обвиняват и раменят вина, но това е поредният отвратителен театър пред народа! Кой ще плати за това? Политиците трябва да платят за възстановяването на Царските конюшни! Политиците, бизнесмените, мутрите имат пари - много пари, и тези пари вместо да отидат за поредната екскурзийка в чужбина- на някой екзотичен остров, да отидат за възстановяването на сградата

54

Анонимен

преди 5 години

Архитекти строели сградите? Усеща се малоумието на българската секция на SSC в коментарите по-долу. Там Спаси София си публикуват долните оклеветителни кампании.

53

честито

преди 5 години

На този хубаво му искате оставката, а Картофелия защо я забравихте? Нищо чудно в понеделник да се изцепи от нечий талавизор "аз не знаех, но ще разпоредя проверка и ако има виновни, те ще бъдат най-строго наказани"