105

привет от Германия

преди 5 години

До TurkoПриятел , за България няма какво да се мисли защото България нищо не е постигнала и няма нищо за губене ! Докато Турция постигна много с помощта на западните държави ,а сега е в рисково положение да загуби много заради грешките на Ердоган ! Губи всеки който се помъчи да отреже ръката която му е помагала и продължава да помага ! Ердоган много бързо забрави кой помогна на Турция да стане военна сила от световна величина и да е поне първата икономика на балканите !

104

Анонимен

преди 5 години

Едно време имаше един либийски камилар дето все даваше акъли на САЩ и Русия и нито беше с едните, нито с другите. Случи му се случка...

103

Turko

преди 5 години

Не мога да разбера едно, щом сте толкова големи разбирачи защо не оправите *** си, а сте тръгнали Турция да я мислите. Спокойно има кой да мисли за нея. Ама вие сте силни само зад клавиатурата. Така, че си е........ м........!!!!

102

привет от Германия

преди 5 години

До 1До привет от Германия,само лека поправка,годишно за Италия се изнасят 300хиляди автомобила "Фиат"които се сглобяват в Турция..........................Аз не визирам за неща които само се сглобяват в Турция и са с чужд патент ,технология купена от западните държави ! Визирам стоките които Турция ги произвежда по своя собствена технология ! По своя собствена тепнология Турция произвежда танкове ,хеликоптери и др. ,но не се пласират на западния пазар ! Понимаеш ?!

101

Анонимен

преди 5 години

Този *** ориенталски ако продължи да лае по месечината,лирата ще удари 100 лева до Нова Година.Има да връща 400 милиарда на банки,контролирани от САЩ.На практика иска да купува руско оръжие с пари от САЩ и това няма как да стане.Само ще изяде пампуля.Ама така,че да е за пример на други бъдеще далавераджии.

100

1

преди 5 години

До привет от Германия,само лека поправка,годишно за Италия се изнасят 300хиляди автомобила "Фиат"които се сглобяват в Турция.

99

привет от Германия

преди 5 години

Турция произвежда ,автомобили също така танкове и хеликоптери ,ракети със малък обсег ,картечници и прочие но нито една богата и уважаваща себе си държава не ги купува ! Купуват ги само братските народи като Азербайджан , Киргизстан ,Татарстан и тем подобни ! Турция и Русия не могат да се наложат на световния пазар на сериозни оръжия ! Турция си остана предимно износител на плодове, зеленчуци и дрехи ! А Русия си остава бензиностанцията на света и изнася евтин петрол ,нефт и газ ! Това е !

98

Анонимен

преди 5 години

Турция наподобява Византия през 12 век .Мислят се за първокласна сила съюзник на запада,но всъчщост са вторкласна държава отиваща към разпад .

97

1

преди 5 години

До До Шопо,*** ***,не реви на чужд гроб,гледай си ***,те ще се оправят.

96

привет от Германия

преди 5 години

До Пян_ГъЕ няма смисъл да коментираме и да спорим щом смяташ и си въобразяваш ,че Русия е водеща сила по отношение на военните технологии ! Ти виждал ли си им самолетоносача " последна дума на руската технология " ,как дими като парен локомотив ?! Четеш ли по новините ,че почти всеки трети руски военен самолет катастрофира или е принуден да кацне аварийно поради технически причини ?! Те един качествен Москвич не могат да произведат ,ти за военни технологии ми дрънкаш !

95

Пян_Гъ

преди 5 години

До привет от ГерманияНа пръв поглед изглежда така. Обаче "символичен партньор" (без югоизточен фланг) = край на НАТО. Пък и Русия, която е водеща по отнош. на военните технологии, ще се сближи с Турция (не че е хубаво за БГ!), така че Турция ще има даже по-високи технологии. Въпросът е дали и доколко сериозно ще се обостри конфликтът м/у Турция и САЩ и какви са РЕАЛНИТЕ СЪПРОТИВИТЕЛНИ СИЛИ НА ТУРЦИЯ с/у откъсване на голяма територия за Кюрдистан. В дългосрочен план не съм оптимист за Ердоган.

94

привет от Германия

преди 5 години

Турция вече ще е само символичен партньор и член на НАТО !Никой няма да й обръща сериозно внимание ,никой повече няма да й продава качествени оръжия ,нито технологии да си ги произвежда сама ! А за ЕС и САЩ в икономически аспект Турция ще е само една аграрна държава от която ще се купуват евтини краставици и домати , джапанки и сандали !

93

Пян_Гъ

преди 5 години

Не харесвам Ердоган, но за себе си е прав. Усеща, че САЩ вече имат непреодолим геополитически коректив в лицето на Русия и ги изнудва - ако САЩ не му играят по свирката (в тая игра "добър" няма!), ще излезе от НАТО и ще развали "клещите" с/у Русия, като махне югоизточния фланг. С това НАТО приключва. Ердоган ще спре да натяга гайката точно преди да скъса болта, т.е. САЩ да тръгнат ва банк с/у него. Засега успява. Ей така се прави политика.

92

До Шопо

преди 5 години

"Анадолскио бозаджия Ердоган нека не забравя ,че преди САЩ да построят Инджирлик Турция тънеше в глад и мизерия !!!"Че ти нямаш ли американска база, че ти щом постоянно се кланиш на америка и европа, защо Шопистан е последна дупка на кавала... май не е заради това, което твърдиш, а...

91

привет от Германия

преди 5 години

Сега след като Ердоган има пълна власт и след като назначи зет си за министер на финансите , положението в Турция " коренно ще се промени в положителна посока " !Дори турците живеещи в " лошата Германия и в лошата западна Европа ще започнат да се връщат в Турция защото там ще стане райска градина благодарение на султана " !

90

Анонимен

преди 5 години

Единственото което изпитвам към Ердоган е съжаление,макар че приказките му на моменти бяха остри и ме дразниха понякога.Не виждам полза да се караме с турците.

89

някой ще загуби ?!

преди 5 години

Или Ердоган или турците , някой ще загуби ! Ако спечели Ердоган турците губят ,ако спечелят турците Ердоган губи !

88

Анонимен

преди 5 години

"да загубят", а не да "изгубят"за пореден път се убеждавам, че правещите този сайт нямат базисна езикова грамотност.

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87Яяяяяяя.ти за тръмп-чо ли говориш???? Прав си.........краварите с това си ФАЛШИВО самомнение ще се докарат до ПЪЛЕН ФАЛИТ!!! И трябваше да станат на една пета поне от годините на които са китайската, руската, османската империи и тогава да се "мислят за изключителни"!!! Бррррр.......ни-що-же-ства..........контрабандисти и мошенници!!!

86

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от тоя, бе! Той бил предупреждавал. Много важно, на него само това му дай. Не мога да слушам повече за него, съвсем сериозно заявявам - НЕ МОГА ДА ГО ПОНАСЯМ! Най - мочурливата и ретроградна персона, която не знам за какво се мисли. Той е всичко, което ненавиждам - наглост, невежество, самомнение. Поредната огромна грешка на времето.