66

Анонимен

преди 5 години

Много реване против Исляма, много. Питам се, ако нямаше кой да ви обясни, че християнството съществува, дали пак щяхте да сте християни? Религиите много промиват мозъци. Много! Особено когато не са добре обяснени.

65

Анонимен

преди 5 години

тази явно се е пробвала и в други страни да вземе закрила е не е успяла и нас българите на мисли за балъци. колкото и да плюем по съда там са достатъчно грамотни ..

64

Анонимен

преди 5 години

Защо всички медии мълчат уплашени от химическата атака на субсахарски африканци, нахлули в Испания, поливайки полицаите с негасена вар от туби? Защо тези африканци не са арестувани и съдени по всички правила на борбата с химическото оръжие? 30 испански полицаи за пострадали? Или белите полицаи са винаги виновни, щом защитават държавните си граници, а нахлулите престъпници са невинаги невинни?Кой плаща мълчанието на медиите? Мюсюлманските милиардери, естествено.

63

Анонимен

преди 5 години

Аз живея в България, мога ли да подам молба за бежански статут в Западна Европа?

62

Анонимен

преди 5 години

Не е от нахалство, а от незнание.

61

Анонимен

преди 5 години

Арабско нахалство.

60

Анонимен

преди 5 години

Защо тогаз таз агенция специален орган на ООН с такъв висок статут в вътрешната им организация по подчинение в структурата на ООН от специалния съвет на 5-те,които избират секретаря на ООН през съвета на постоянните представетели и други до такива и други агенции като ЮНЕСКО кат за закрила не помагат на палестинците вписани,регистрирани като бежанци които са много в категорията бежанци в резултат на война и военни действия срещу тяхната новоорганизираща държава по ООН да се завърнат по места си.

59

сейрджия

преди 5 години

Има ли съмнение кой подкокоросал сирийката да съди България?! Злобарските изцепки тепърва започват!

58

Су 34

преди 5 години

До OsmanУж шубета, но ви бихме два пъти на война - при Одрин и Чаталджа 1912 г. и преди това на Шипка 1877 г.За безбройните въстания да не говорим!

57

наблюдател

преди 5 години

Много нагла тази палестинка.

56

Не правителствен

преди 5 години

БХК се увътриха за адвокати и загубиха делото.

55

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че вчера сирийският ръководител покани всички бежанци да се върнат в Сирия.Но кака ще се върнат пакистанците, афганистанците, банглажеците, които са с представили за сирийци, а не знаят арабски? Какви сирийци са те??? А и всички престъпници избягали от правосъдието в родните си страни? Как ще се върнат? Ще кибичат на помощи в Европа и наследниците им ще палят коли и магазини от завист към белите работещи хора, постигнали всичко с труда си. какво е труд? Разбират ли те това

54

Нов

преди 5 години

Тая по нагла и от соцеалист бе. Ти му викаш недей ела, то пак ела

53

???

преди 5 години

Ние българите от кого да искаме убежище?

52

Анонимен

преди 5 години

Всички араби, ***(само да не ми сложите ***- искам да кажа черни хора от Африка) мюсюлмани от Афганистан, Пакистан, Бангладеж трябва да се изпратят на мисия на ООН за залесяване на южните части на Сахара, с цел да се спре настъплението на пустиняна на юг. Те са работливи, както го казват, но не го даказват. така с труда си ще го дакажат. И не наричайте това трудови лагери, защото сега Европа се е пхревърнала в един кошер за *** търтеи. ООН ще следи за правата на тези хора в строежите.

51

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е и всички араби от всички арабски държави които пребивават в България от доста години,имат бизнес, да го прехвърлят в Сирия,Саудитска Арабия,Катар и къде си искат по Близкия изток.Те са в основата на домъкването на "бежанци" оттози регион.Не ги мразим,но и не ги обичаме,време е да си вървят,за да има мир.Гостоприемството ни свърши.Не желаем арабска общност у нас.

50

там може

преди 5 години

Те такива като тая 1 500 000 в Германия , немските власти дават няква цифра от 200 000-300 000 които нямат никакви Док. освен това лъснаха случаите с Менте-малолетните които се пишат като такива а колко са удобрени с Бежански статут , тоест в Германия може а в България не може .........хаха............стана ли ви ясно сега защо искат точно в Германия

49

!

преди 5 години

Мислех да не коментирам повече но някой се е представил за мен. Колко и минуса да ми сложите не забравяте че само ние либералите и главно Протестна мрежа успяхме да съберем над 100000 човека и да бутнем правителството на комуниста Орешарски. Нито един протест срещу либералният евроатлантиец г-н Борисов не може да събере толкова хора. Не забравяте че на следващите избори г-н Борисов отново ще спечели защото българина иска ЕС а не СССР! Драги комунисти и антилиберали ние вече сме тук ЗАВИНАГИ!

48

Анонимен

преди 5 години

Който е иска да е прибира и хрантути......!

47

True

преди 5 години

На който не му харесва България-потурите,феса и Ориент експреса!