161

Позор, позор

преди 5 години

За герберастките ***! Довчера тролеха "ако не приемем конвенцията, оставаме в Азия", днес внезапно обърнаха рязко посоката "Нинова не можа да пробута конвенцията". Смееешни сте, жааалки сте :) :) :)

160

Идеалист

преди 5 години

Хубав ден за българската демокрация!Не мислете' че всико е приключило!Трябва: България да оттегли подписа си от ИК в Съвета за Европа. НС да гласува срещу нея' Да се поведе международна борба срещу насаждането на Джендаеската идеология в Европа, която да се подеме както идеята за Западните Балкани. Много пари са заложени за ГРАВИО. Бдете. Ще има още много борба. Не се ли изкорени от Европа, ЕС ще загине!

159

Анонимен

преди 5 години

Разум, дълг но с кашкавал!

158

ПроСоТо

преди 5 години

пак ще ви кажа:-Не бързайте да викате "браво"!Защо КС се произнесе в последния работен ден на НС и така лиши любопитните от възможността да попитат как стана така,че Шайката месеци наред натискаше тя да се ратифицира?..Дори Мутрьо ЛИЧНО няколко пъти настоя това да стане?!Сега предстои "ваканция" и до Септември темата ще се избута "в трета глуха"."Случая е приключен,забравете!"...И Шайката ще полети към следващите антиконституционни далавери..

157

Анонимен

преди 5 години

Разум, дълг и морал! Във всички и във всичко.

156

Анонимен

преди 5 години

И сега след като не я 'прокараха' ще ви "прокарат" през едни пътища от които единствено *** боли и плиги се подуват! А честито! Знаем че е било винаги така защото сме мъдри!

155

Анонимен

преди 5 години

До 8 162Не е заспал но очевадно - изтрещял! Мятат му пясък в очите и той си мисли че от там му идват проблемите. Жалка картинка!

154

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161Че кога .с.ст.ята и Содомията е липсвала от България? Имаше я и по Татово време даже и в "народното" събрание! Абе съвсем изтрещяхте!

153

8

преди 5 години

До Анонимен 153Нищо няма да прокарат, тази конвенция беше опита да прокарат някои неща и се провалиха, защото излезе, че българинът не е чак толкова заспал!

152

Анонимен

преди 5 години

БЕ НАЛИ УЖ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ БИЛА САМО ЗА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ,ТОГАВА ЗАЩО В МОМЕНТА В СОФИЯ ПРОТЕСТИРАТ ОТБРАТНИТЕ И ЛЕЗБИЙКИТЕ СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО НА КС,МАЙ ТАЯ ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН НАСАЖДАНЕ НА П8РАСИЯТА И СОДОМИЯВТА В БЪЛГАРИЯ.

151

Анонимен

преди 5 години

Кел ни файда от За или Против истамбулската конвенция след като загиваме като народ! Гледам ги тия партийни дейци от снимката и понеже всичко ни е уредено по най-високите хуманни стандарти сме се хванали за крилете на глупостта и я чакаме да литне. Утре, Бог да не пази, някой нашенски умник гласувал против и още толкова отговорен ще премине със сто километра в час през пешеходна пътека и след това на осакатения му сънародник ще му е през гипса че видиш ли не сме приели конвенцията! Голям праз!

150

ПроСоТо

преди 5 години

До врагът не спинищо чудно!..Нали така смениха името на "Европейска конституция",която се отхвърли от повечето членове,прекръстиха я на "Договор от Маастрихт" и пак я пробутаха...та дет викаш:-"Луд умора нема"..

149

ПроСоТо

преди 5 години

21.04.2016 г..Екатерина Захариева с гордост съобщава на "електората":-"Днес в 11:34 часа подписах Истанбулската конвенция. Миналата седмица правителството взе решение да се присъединим към Конвенцията на Съвета на Европа "..А днес,27.07.2018 г.КС отсече:-"Истанбулската конвенция е противоконституционна"..Извод:-"правителството" на гербомутрите работи ПРОТИВ Конституцията!!!!!Реакция?..-НИКАКВА!!..Все едно не са били те,които "от девет дерета" носиха вода да я пробутат!това са най-мизерните

148

Анонимен

преди 5 години

В Швеция, давана за пример, за 10 години /2006 -2016 г./ са се увеличили:- половите престъпления с 53,6%- изнасилванията с 47,8%- изнасилванията на лица до 15 г. - с 83,3%.И какво от това, че са ратифицирали ИК?

147

Анонимен

преди 5 години

"не сЪ притеснявай, ше я прокарат по друг начин и по друга линия и този път - тихомълком."Нищо няма да прокарват, свърши се.

146

врагът не спи

преди 5 години

До Анонимен 153По-скоро ще измислят нещо друго!То луд умора няма!А сбъркaняцитe пък хич!

145

Анонимен

преди 5 години

Америка за Бълария няма да е доволна.

144

аха

преди 5 години

До Без думиЗначи България до 14 век е била в постиндустриално общество,така ли!?Какви са тези глупости!?

143

Анонимен

преди 5 години

"В крайна сметка здравия разум ще надделее и парламенгта ще ратифицира конвенцията"Парламента нищо няма да ратифицира. С конвенцията окончателно е приключено.

142

Анонимен

преди 5 години

Но имаме проблем! Сред конституционните съдии има 4-*** скрити и явни ... Жените в КС се оказаха на висота, за разлика от някои "мъже"?!