135

Аман

преди 5 години

Нестига,че е милиардер а говори,че парите не му стигали едно еда взимаш 200 600 лв и да не стигат друго е 5000 10000 милиони и да не стигат

134

Народа

преди 5 години

ББ приятелю някой ден народа ще диша по-спокойно когато вече не си премиер колкото и пари да имаш народа не те уважава ти си един самозабравил се нагъл човек който иска да е цар но си цар само в твойте очи не и в очите на народа прекалено се самозабрави

133

Анонимен

преди 5 години

Горкия,как бе баце как издържаш 17 години да бачкаш за благото на народа без почивка,жив да го оплачеш. Дай малко спирачки,похарчи някой милион *** си на острова да ловиш риба.Недей така!

132

Анонимен

преди 5 години

На Тиквата му остават има няма 20 години живот по 365 дни са 7300 дни. Делим 4 милиарда на 7300 дни и се получава че Тиквата на ден без повече да работи може да харчи по 547 хиляди лева..НА ДЕН!

131

Анонимен

преди 5 години

Приятелю,който пишеш тези злобни коментари- замълчи! Намери си някаква работа на полето или в къщи,пийни,хапни,птички пеят,слънчицето грее,лято е!!!

130

Анонимен

преди 5 години

Добре де, какво ще ги прави тоя Тиквата тия 4 милиарда лева лични? Какво иска, че ламти за още и още мангизи? Това са 4 МИЛИАРДА....не 4 милиона. Въпреки че човек с 4 милиона ще си купи всичко необходимо за да живее разкошно. Това са 1000 пъти повече пари.Е това вече не го разбирам.

129

Анонимен

преди 5 години

Крадлив народ, крадливи политици.Където и да се разхождам по улицата виждам само Боковци и Корнелии Нинови, Цецовци и Догановци. Навсякъде. Разликата е, че едните носят костюми и са изкярили, а другите не ги е огряло и за това само псуват по кръчмите и се оплакват. Ако вас ви беше огряло, УВЕРЯВАМ ВИ - щяхте да сте същите, както винаги е било за жалост там, където има балкански манталитет.

128

Анонимен

преди 5 години

Виновен е оня мръсен крадлив псевдо цар ако гадния крадлив псевдо цар не го беше назначил тоя сега щеше да е неизвестен и никакъв нямаше да е

127

Аман от гадове

преди 5 години

Този е като пратен да накаже народа с кражбите и простотията си само не е ясно ,защо го пратиха да ни накаже с тая огромна кражва и простотия все едно не сме били достатъчно през годините

126

Джедай Мастър

преди 5 години

На Тиквата като не са му достатъчни доходите да си ходи! Все едно насила го караме да геополитик, държавник, бащица и т.н.

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Ти добре ли си? Вероятно си държавен служител или "спечелвал" обществени поръчки. Иначе остава да си луд.

124

Костов

преди 5 години

Камелче, ама уточни само за Бяла ли става дума, че през последните 100 години не е построявана черква, за Русенска митрополия ли, или за цяла България, а? Иначе нови храмови са построени на много места.

123

Анонимен

преди 5 години

а църквата на Баба Внага на 101 години ли е?

122

Анонимен

преди 5 години

До СиктирТо Пеевски беше предложен за шеф на ДАНС именно от Сергай Станишев и БСП през 2013 г.

121

Анонимен

преди 5 години

Който не става за нищо се изнася в чужбина.

120

Анонимен

преди 5 години

Отпуска е това на Григор с Шерцингер на яхта в Сен Тропе от миналата събота. Случайно попаднах на клипа преди малко в Ютюб.

119

промо

преди 5 години

дано ГОСПОД да ти даде заслуженото бойко!

118

Анонимен

преди 5 години

Ами за какво да излиза в отпуск - той в работно време ходи да рита, да играе тенис, сваля журналистки и не само... А, забравих, и карти играе в работно време, и семки люпи с охраната си... Освен това в краткото време, което му остава да работи, той работи за себе си, т.е. КРАДЕ. И има наглостта да говори за отпуск!

117

Сиктир

преди 5 години

за рождения ден на Пеевски ( днес) няма ли да си вземе почивен ден???

116

A де

преди 5 години

те не са мур-гави,колега, а с БАРСЕЛОНСКИ ТЕН