99

Анонимен

преди 5 години

Затворете ги бе! Лекувайте ги!

98

Асен мустака

преди 5 години

Гадни циркаджии

97

Гн Миташки

преди 5 години

Ей големи интриганти тия двамата

96

Анонимен

преди 5 години

Сидеров е новият Жорж Ганчев. Той е създал всичко и е участвал във всички холивудски екшъни по самолети и гари. Даже участва като гост-театрал в НАТФИЗ.

95

Анонимен

преди 5 години

Кой да строи Белене? Индианците от Америка ли? Реално ще го строят Сименс, Арева, най-добрите европейски фирми за ядрено оборудване и системи. Руснаците вече си свършиха работата по оборудването, което стои на площадката..

94

До 93

преди 5 години

"Не трябваше ли да разберем , че руснаците ще строят Белене ." Ние, които гласуваме за ГЕРБ, казваме НЕ на Белене.Да си го строи, който иска, ако се стигне до строителство, но само ако не са замесени руснаците - рекетьори. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

93

ПЕНКО

преди 5 години

КАК Е В НАРОДНИЯ ЕПОС : " АБРЕ...ДЕБРЕ...ЕБРЕ ...АЙДЕ БЕ...ДЕБРЕ ...АЙДЕ ...ЩО БРЕ..." !?!?

92

Анонимен

преди 5 години

Двама селяни се скарали. Помня наглите и цинично-пренебрежителни реплики на Симеонов към журналистите, когато го питаха за хотела му, в който спели командировани гранични полицаи. Тогава със Сидеров се прегръщаха, защото го защитаваше. Помня и заканоте му по тв студия кой щял да бъде уволнен и кой не. И Симеонов и Сидеров са арогантни и нагли хора. Мутрите им го показват и без да си отварят устите. И двамата са огромна далавераджийска трагедия, на които обаче не малко хора вярват.

91

Анонимен

преди 5 години

голям манипулатор е тая златка - всички говорят против него, но той извъртя така нещата, че да намъкне и борисов вътре,уж атаката не била срещу него, а срещу борисов и кабинета.що не взе министерски пост, а? щото щеше да се 0се реш!скъпо ще си платиш на следващите избори, тарикат! винкела ще влезе, но ти няма да влезеш!

90

Въпрос

преди 5 години

Ех, ако се събудят истинските патриоти като: Левски, Ботев, Бенковски, Караджата и др. и видят *** на тиквената партия, нарекли себе си "патриоти" , какво ли ще се случи ?!

89

Бау

преди 5 години

Сидеров пак започна скандалите. Явно отново го "наеха".

88

Анонимен

преди 5 години

Не трябваше ли да разберем , че руснаците ще строят Белене .

87

елитна част

преди 5 години

Па и5 от бойни изкуства разбила ; крачка назад ,а , у номера , това горе само каратисти таркалджии ,Винету ,тоя-Поразяващата уста ,Алан -тупак воивода....

86

Анонимен

преди 5 години

Обстановката в НС е " разделяй и владей" . Бобрата за кокала става кръвожадна.

85

Анонимен

преди 5 години

По колко милиона лапнахте от този цирк за просто.люда ?

84

Анонимен

преди 5 години

Патриотите събраха 15% на последните избори.Не се правете на ударени. Вие си ги избрахте, защото били големите мъже...големите пичове, които са против ***, гейове...цяла Европа.Ще си им търпите глупостите.

83

Анонимен

преди 5 години

ИЗВИНИСЕБЕ!

82

как по руски

преди 5 години

тоя Свидероф все едно майка му е рускиня....и той като руснаците се пречи и ежи ,а след като изяде боя който се прави на жертва и реве и се оплаква наляво и надясно....руски му работи..ха.ха

81

Анонимен

преди 5 години

До 65Здравейте циркаджии==цирк или не, но лъсна на повърхността това, което всички знаят като публична тайна.болен лидерив, т.н. бела златка или свалящият от наряд "альоша" (25 години след което стои на пост пред него 5 ч сутринта - луда работа!) е най-долният лицемерен и аморален ***, промъкващ се вече 4 пъти в парламента!няма място 5-и път там!

80

Мен

преди 5 години

Угнетен съм , Всеки ден , час , минута , слушам тези бедни , аморални души да изливат помия върху себе си, без дори да мислят , че се цапат. Как може такава *** , без грам усещане за реалност, да ни управлява. Разберете ме , цялата държава им подражава, всеки е над някой, и избива комплексите си . Недопустимо е , ненормално е. Държавата е абдикирала , държавата деградирала, и всичко това което ни поднасят политиците е наказание за нашата нищожност.