43

Гост

преди 5 години

Тоя заварчик със зачервените очи от работа, що не се прибере на село? Ама аз се чудя на Бойко докога ще ги трае?

42

-10

преди 5 години

ГЕРБ нямат никакъв капацитет. ГЕРБ управлява единствено, защото и народа няма капацитет да види колко е капацитета на ГЕРБ!

41

-10

преди 5 години

Ние в момента си имаме президентска република, само че президентът е Борисов. Той решава какво и как да правят депутатите му в НС. Не се кандидатира за президент, а пусна оная скумрия вместо него само защото сегашният президент няма никаква изпълнителна власт.

40

Неутрален

преди 5 години

Ама тоя е голям ***. Като излязат и си отворят устата, по-добре да не чувах... Тоя ***... Присмял се хърбел на щърбел. И не мога да разбера. Народът не иска избори, ГЕРБ има капацитет, какво искат тия смешници?!!

39

оловния войник

преди 5 години

Решението е Президентска Република и децентрализиран бюджет! С достоен президент, като Румен Радев и доказани експерти начело наминистерствата, би редуцирало до минимум борбата за власт и пари в различнитепартии, чиято единствена цел е единствено личното облагодетелстване.Вие, как мислите?

38

Анонимен

преди 5 години

Мнението на човека от Атака е много по-смислено, разумно и балансирано. Човека на Симеонов прави черен пиар. И е доста по-мръсно и долно изказване. Не да каже, че Сидеров е луд, а го извърта по-доста гаден начин. поне за някои неща, определено лъже.Като не става, просто се разделят. А че Симеонов действа като лобист срещу пари, това вече си го знаем. То по-скоро за него са подходящи описанията на съпартиеца.

37

L.

преди 5 години

Не да ставам адвокат на Волен, ама изпадането В реалност не е ли всъщност ОСЪЗНАВАНЕ?

36

Реплика 35

преди 5 години

И на бело сладко и каЙве!

35

Агджата

преди 5 години

Според мен Волен носи на пиене повече от Касабов :)))))))))))))))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 5 години

Тройката от запаса,непобедимите 3-ри

33

Анонимен

преди 5 години

Касабата,и всички са,от едно дере,Дренки.Передатели

32

ПроСоТо

преди 5 години

Сидерага няма как да "излезне от филма"!..Ролята му е на "звезда"-централна.Нема Сидер,нема сапунка..

31

Зозо

преди 5 години

Айде бе, цяла България видя сутринта по Нова ТВ как Сидеров фъфлеше, недоизтрезнял. Сега ще седнат на трезно и ще се разберат кой, кой е. Мандат имат да довършват!

30

:):)

преди 5 години

касабов , нереализиран атакист превърнал се в кученце на Симеонов, нещо като Ант. Тодоров за Герб или по скоро Томата Биковия

29

BG СМЕШКИ

преди 5 години

скандали по-между си и алчност за власт и пари ...и накрая едно голямо НИЩО за народа и държавата ...класическа българска работа ! ей за тва нема се оправим още 1000 години ...

28

ПЕНКО

преди 5 години

ПОМИСЛЕТЕ ,КАК БИ "ЗВУЧАЛА" ФАМИЛИЯТА -КАСАБОВ В КУЛТОВИЯ АНТИФАШИСТКИ БГ СЕРИАЛ " НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР " ?НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ КАСАБОВ В КАБЕЛАРКАТА "СКАТ" !?! ДА ИЗПОВЯДВАШ ОБЩЕСТВО НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ / КАПИТАЛИЗМУС-ЕВРЕУС / -НЕ Е В КРЪВТА НА БЪЛГАРИТЕ !!! БЪЛГАРИТЕ ОТХВЪРЛИХА : ДСБ,СДС И КАСАБОВЦИТЕ , ЗАЩОТО ТЕ СА "МИНИМЪЛС "ОТ КОЛЕКТИВНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД 2-3 % !!! ВСЕКИ С НАШИЯ ЕЗИК Е ТВОЯТ : СЪСЕД;БРАТ; СЪУЧИНИК;СЪОТБОРНИК; СЪКВАРТАЛЕЦ ;СЪНАРОДНИК И КОЛЕГА ;ШЕФ БЪЛГАРИН И...!?!

27

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си в друга нормална държава коалиционните партньори да си говорят така:Фрау Меркел, излезте от филма!Можем да ви сменим всеки момент!Аз съм те назначила на тоя пост, ***!и т.н, и т.н.

26

до 16 от славянин

преди 5 години

Странно защо мавърът Далавери не се занимава с концесиите, от които България губи милиарди годишно, а с шума по морето!

25

Бял прашец

преди 5 години

Белото му показа тъмната страна.

24

жжжжж

преди 5 години

Тоз преди години питаше в НС "Волене, как е белия прах"Но "патриотите" няма да се разпаднат, макар и да не се понасят помежду си. Докато получават постове и пари, всичко е точно.