128

мухахах

преди 5 години

руснаците са мозъчно прокажени. Само един прокажен мозък може да козирува на парада пред телевизора и да тъне в кал и нищета.

127

Име

преди 5 години

мозъчна проказа.... другарю! сигурно сам не подозирате, но с тази си новина-твърдение вие сте кандидат номер едно за тазгодишната нобелова награда за медицина!

126

мухахах

преди 5 години

Руснаците са мозъчно-прокажени. Само такива може да живеят в робство от как се помнят и да искат да живеят още така.

125

хахаха

преди 5 години

защо ми цензурирате коментара ?Има напредък поне вече антируските статии не ги пише ***

124

hahah

преди 5 години

Има напредък поне вече антируските статии не ги пише ***😂 ще ги въртят хахахахах

123

Мишо

преди 5 години

Стига, писна ми. Скоро ще има руснаци в супата ми и ще продавате аерозоли против руснаци от типа на тези срещу ***.Стига!Вече ги сънувам тези руснаци, мозък нямате ли те друга работа нямат ли си, те ли изпратиха вълни от имигранти към Европата, те ли взривиха Африка и близкия изток? Стига, хората си имат мозъци, стига хибридна пропаганда.***!

122

Име

преди 5 години

може би пък манипулациите на дизеловите двигатели от фолксваген да е дело на руски шпиони, както и измамите на адеаце, деефбе.... сигурно самият стил на държавно и фирмено управление базирано на измамите и манипулациите да са го взели от руските шпиони... до скоро в австрийските медии излизаха с факти за шпионирането на германските тайни служби в австрия. но. никаква реакция от страна на германското правителство.

121

Смех

преди 5 години

Меркел и Путин: youtube/watch?v=0HqnsdlGmnc

120

виц за кочината

преди 5 години

Един руснак емигрирал в Германия ,а нещастният му брат останал в Русия ! Един де братът от Русия помолил по телефона брат си да му направи виза и да го вземе в Германия ! Отишъл човека в посолството и казал - много съм болен и няма кой да се грижи за мене ,затова искам да направя виза на брат ми да дойде да се грижи за мене ,пък после като оздравея "ще се върне" ! Консулът му казал - защо ти не отидеш в Русия и като оздравееш се върни ! Руснака отговорил - абе аз само съм болен , не съм луд !

119

Анонимен

преди 5 години

А кога 20та година беше големия глад в Русия и пратиха Максим Горки да се жалва кой облекчи глада? Кои хора се хвърлиха като змейове? Свободните хора на Америка. С тяхната АРА помогнаха на ттотици хиляди хора. И тогава пак излезе мръсната история че едните карат житото, а ония го изнасят. Непомнящие Ивани!

118

Анонимен

преди 5 години

Замо 4% от военното обурудване, запаси, боеприпаси, гориво през ВСВ в СССР са били от САЩ и то не като помощ а Русия е плащала прескъпо в злато, диаманти, платина и цветни метали - било е жив обир. А в САЩ военните заводи са работели на пълна пара, безработицата е била почти 0%, търсели работмници, заплатите скачали и за пръв път тогава в САЩ се заговаря за проблемите със затлъстяването докато в Русия хората измирали от глад в обсадените от германците градове.

117

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Англия финансират Хитлер през ВСВ.

116

Анонимен

преди 5 години

Русия сама изнесе ВСВ и размаза Германия. Другите се намесиха едва когато започна побеният марш на Червената армия не да поматат, ами да възпрепятстват Русия. Даже някои немски градове са ги прескачали американците и не са закачали нацистите, целта е била да стигнат първи до Берлин.

115

Гост

преди 5 години

22 милиона жертви, защото животът там не струва. По новите данни от изслудванията през последните десетилетия са дали почти 50 млн през ВСВ. Хвърляли са ги на жива смърт за нищо.

114

Анонимен

преди 5 години

Не че имам пристрастия към Русия, но какъв извратеняк трябва да си да отидеш в друга държава и да избиеш милиони хора без да те застрашават, без да те нападат само заради идеите на някакъв откачен фюрер който искал да прави от Русия колония за ресурси и славянски роби. И никой не се е запитал защо се бием с тия хора, какво правим тук? Що за извратен народ са германците! Роботи, те за това са и добри работници.

113

привет от Германия

преди 5 години

През втората световна война се намериха състрадателни държави ,които помогнаха на Русия да се спаси от германците , но сега да видим кой ще помогне на Русия да спечели икономическата война срещу Германия ?!

112

До ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Те самите руснаци бягат от Русия ,за да учат в западна Европа и САЩ ,а ти си щял да ходиш при руснаците.Сигурно ще си единствения луд.И незнам за каква християнска раса говориш ,при положение ,че Русия е държавата с най-голямо мюсюлманско малцинство ,имат и най-голямата джамия построена в центъра на Москва ,за да може над 1 милион мюсюлмани да се молят на Курбан Байрям.

111

Гост

преди 5 години

По програмата Ленд-лийз Америка дава на Руснаците помощ от 150 милиарда долара за да скършат гръбнака. Хаха. Я четете малко, ама не от червените учебници, писани от гъзолизците на Непомняющия Иванушка

110

Анонимен

преди 5 години

Българи в Мюнхен: "Живеем по мизерно от животните"

109

Гост

преди 5 години

Да, Русия го е скършила. Но тя започна войната. Ама и финландците я биха.