66

Анонимен

преди 5 години

Добре де, колонии били някога си, не им харесвало. Махнаха се белите , оставиха ги да се оправят, те се върнаха по дърветата... И сега пак се влачат при белите господари, за да ги хранят. Какво искат всъщност тези?!

65

Анонимен

преди 5 години

А според Истанбулската конвенция всеки мигрант, заявил, че е дискриминиран по полов признак в родината си нямат право да го върнат. Защото и такъв параграф има в Конвенцията. Едва ли са чували за нея африканците, но дано НПО-тата не го подучат какво да казват.

64

Анонимен

преди 5 години

Ами не плащай и лежи и ти бре! На сила ли те карат? Бъди *** и ти!

63

Циник

преди 5 години

Никой не пита - коя викаше Refugees welcome...и Wir schaffen das! Дъртата гнусна вещица се умълча, и даже по телевизията избягва да се мярка. Дали ще дойде ден - някой да потърси сметка на тези - отприщили вълната от гладни ? А най-грозното е, че без да ни питат - харчат парите ни за куцо, сакато, и чок тарикато.Аз плащам 350? всеки месец за детска градина...*** не плащат, и лежат по цял ден! На лошо върви Европа

62

Роб на влаЗта

преди 5 години

Останах без дъх ...Какви пари на разсипали си страната а на хората които живеят в ЕС дори няма гарантиран минимален дохо д...Ще има голямо лапкане на Евро парички май.

61

Анонимен

преди 5 години

10 000 Евро на човек ще стигнат за една година и после?Наложете вето за 5 години за емигранти.А с тези пари защо не направите нещо в собствените им държави,за да не се принуждават да бягат?

60

Анонимен

преди 5 години

Докато не съсипете Европа няма да мирясате!А управниците на Европа са толкова зависими марионетки,че ще си съсипят гражданите и Европа като цяло.А ако си мислят,че тези хора ще стоят в бедните държави на ЕС от които бягат дори местните жители,жестоко се лъжат,те пак ще нямерят начин да избягат в богатите европейски държави.Щом тръпм се изправя и казва ще строим ограда,без емигранти,защо Европа не може?Махнете дебилните брюкселски марионетки и чиновници,които работят против европейските държави

59

Българин

преди 5 години

Значи Брюксел ще диктува, ние само ще слушаме.

58

...

преди 5 години

Айдеее отиде коня у ряката..Честито на управниците дето ще се наядат и горко на народа!

57

изтичане на мозъци

преди 5 години

Мозъците на Африка, изтичат в Европа, сега вече ще ги стигнеме американците! Те още търсят професор по математика , ама не могат да го намерят!!

56

качество

преди 5 години

на снимката бъдещите математици, ядрени физици и мозъчни хирурзи на Европа, квалифицирани, образовани, работливи!

55

Анонимен

преди 5 години

Срещу 10000 евпа мога да гледам неограничен брой африканци! дайте ми ги!

54

Анонимен

преди 5 години

"Ако нямат право на закрила..."Абе тези които имат нужда от закрила може да са 100-200 хил, а те вкараха няколко милиона за 2-3 години, бъдещето на Европа

53

Анонимен

преди 5 години

Слабо присъствие тая вечер.Що си правите.

52

бял р0б

преди 5 години

аз къде мога да отида 8 седмици безплатно да ме гледат?!

51

Мда

преди 5 години

А,българите са лоши-много бият,че и свински опашки слагат.Далеч,далеч от тука...

50

мак

преди 5 години

Няма ли по-належащи нужди от издръжката на нелегални? Страшни пари ще се хвърлят за тях, всяка идея на умниците от Брюксел привлича хиляди, вместо да ги отказва.

49

к0нсерва

преди 5 години

гарантирана 2 месеца ваканция на пълен пансион с паричките на европейските данъкоплатци, с опция за удължаването й до живот!!

48

Анонимен

преди 5 години

5,5 млн бежанци това е 1 на 100 човека. Средния вход в блок е 24 апартамента с по 3 човека. Излиза че среден жилищен блок си отглежда трима мигранти. Честито

47

Анонимен

преди 5 години

А и какво е ЕС да дава пари? ЕС няма пари това са нашите пари и на други народи. Така че нищо не дава ес