52

До 46

преди 5 години

Противогаза специалисте има филтър, които си има определен период на експлоатация след което се сменя. Когато възникне пожар най-доброто което може да се направи е да се навлажни парче плат, да се увие около носа и устата, възможно най-плътно, за да не се вдишва дим и да се търси изход, ако няма такакъв се ляга на земята и се чакат пожарникарите - останало са простотии на псевдоспециалисти като теб!

51

шматка

преди 5 години

Около Атина всяко лято има пожари и винаги са големи.Това няма как да е случайно.Явно някой има интерес там да няма гора.Простотия и алчност.

50

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи може да си гасил,но аз имам опит.Нашата сграда се беше запалила и един ***,който тръгна да *** по вратите за пожара,отвори вратата и дима започна да навлиза в жилището ни,стана страшно,точно така намокрих хавлия и с опипване на парапета на сълбището бавно излязох навън,защото нищо не се виждаше от дима,беше страшно,през хавлията се диша трудно,а камо ли без нея.

49

Гръкоман

преди 5 години

Няма ли да ходите на почивка Гърция, а? Много било хубаво в Гърция, а в България лошо, искам сега да ви видя вас гръкоманите почиващи в Гърция!

48

Анонимен

преди 5 години

До Содом и ГоморБогоизбран климат- аллоуу, ти от коя смокиня си паднал на глава?Я си пий хапчетата или си шмъркай каквото там правиш и не ин занимавай с психопатията си.

47

Анонимен

преди 5 години

През ПСВ когато за първи път в бойни действия немците са използвали отровни газове, силите на антантата не разполагат с противогази, вместо това военното им командване издава заповед, при химическа атака, войниците да уринират върху парче плат и да дишат през него.

46

Анонимен

преди 5 години

"Дай да видим ти какво предлагаш, освен дежурната простотия?"Гасил съм множество горски пожари, дори с противогаз не става за по дълго време. Така че нямам предложение, просто не искам хората да бъдат заблуждавани и това не дай си боже да им струва живота.

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига си се правил на експерт,точно така се прави,мокри се кърпа,дреха,текстил и се увива,завързва около устата и носа и се диша през него.Пушека не само задушава,но и съдържа токсини и въпреки оцеляването,може да се получат сериозни увреждания на върешните органи.Друг е въпроса,че от пушека се губи ориентация,защото няма видимост.Затова беше добре едно време,че учехме военно в у-ще и ни учеха как да се предпазваме в такива ситуации.Ко стана,Каракаанов защо не въведе такова обучение

44

До 41

преди 5 години

Дай да видим ти какво предлагаш, освен дежурната простотия?

43

Анонимен

преди 5 години

Бойко е виновен!

42

Анонимен

преди 5 години

"Нямаше шанс властите да се намесят, загиналите може да са много повече", смята потърпевшият."Айде бе, нямало шанс. Проспали са огромни пожари.

41

Анонимен

преди 5 години

"намокрете дреха, завържете я за лицето ви, така че да покрива носа и устата ви и дишайте през нея"Ти това пробвал ли си го за повече от минута. Опитай на практика и след като се свестиш, пиши как е минало.

40

До 38

преди 5 години

И какво толкова необичайно има в пожарите, дъждовете и горещините? Ако прочетеш простотиите писани от гуру-шаманите на глобалното затопляне от 90-те, според техните прогнози човечеството вече трябваше да е изчезнало. Да има глобално повишение на средната температура, но те са в рамките на десети от градуса.

39

Анонимен

преди 5 години

"Климатът подлудя!"Има съмнения за умишлен пожар. Остави климата на мира, не ти е ясен.

38

Анонимен

преди 5 години

Климатът подлудя! Жертви на пожари, горещини, дъждове по цалата Земя. Бог да прости загиналите и да не прощава глупостта на Тръмп!

37

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

айде пак фашистите, международното положение и джендърете. явно и яндекс го е напекла жегата...

36

За 33

преди 5 години

И как природните бедствия са свързани с политиката?!Вие май сте повече от 80 % знаете какво:

35

Октай

преди 5 години

Скорошно възстановяване на комшиите... Лека пръст на починалите

34

До 28

преди 5 години

Типично за розово джендърче, то винаги е ходи със свалени ***, то е беззащитно мекотело и се гордее с този факт. Дай да забраним професията пожарникар, защото огъня е опасна стихия, ще чакаме от самосебе си да изкасне, ще бягаме, ще се крием, ще ревем като женички, защото само сме розови гей-пораженци.

33

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ оставка!И при нас имаше земетресения,наводнения,смърт и много бедствия с идването ви на власт!Оставка!