226

Дреме ми!

преди 5 години

Бабо Доре, не ми пука за невинните ти дечица!Да можеше, аз щях да им тегля куршума!По цяло лято купувам за децата овче и козе мляко.Щом твоите дечица застрашават живота на моите дечица, трябва да им се тегли ножа, куршума и т.н. разбери го!

225

Анонимен

преди 5 години

235 - Аз ги обичам животните ... Сервирани в някой мишелин ресторантите :)

224

Разбира ти

преди 5 години

Пацо Бицара от животни и отглеждане, той е модерен човек, зоби, помпа, чати и ***, до това се свежда неговият свят и това са ценностите му. От такъв *** не може да се очаква нищо.

223

Анонимен

преди 5 години

Животните далеч не се отглеждат само за храна, ***. Никой селянин не си яде животните понеже огладнял или нещо му се прияло. Животните се отглеждат за мляко, от което се прави масло, сирене, кашкавал. Козето сирене е едно от най-ценните във Франция например. Козе и овче се отглеждат и за изключително качествената вълна, която дават.

222

Анонимен

преди 5 години

за всички, които пишат "мелодраматизъм" и "драматизъм" и се чудят защо хората плачат и никога не са гледали животни и предства си нямат какво значи да си обичаш животните им препоръчвам да попрочетат малко повече българска класическа литература - има много хубави разкази на Елин Пелин и Йордан Йовков на тази тема.Много правилно си обича козичките баба Дора и много точно и вярно ги нарича своите деца. Но хората далеч от истинския живот няма как да го схванат.

221

Анонимен

преди 5 години

До ПацuБрей че простотия. Помисли за себе си в подобна ситуация и си смени детето, ако имаш такова.

220

Анонимен

преди 5 години

Малиии дечицата избили, ужаст !А като ги продава, коля и яде, дали пак така ривье тая канибалка? И без тва ще й дадат по 200-300 лв. на парче от нашите данъци, около 2 пъти над парите, на които иначе можеше да се надява, та вече на мен ми се ривье.

219

Анонимен

преди 5 години

Баба Дора да вкара *** в oбopa!

218

ник

преди 5 години

до 228 Да, сериозно вярване, защото на повечето хора вече им изплатиха всичко до стотинка. ФАКТ! Само баба ти Дора седи и се вайка как щели да я излъжат, защото вярва на Червената Чума!

217

Маци

преди 5 години

Заради такива лекет а като теб сме мършата на Европа

216

Пацu

преди 5 години

Вече стана ясно, че баба ви Дора е маша на ***!!!Компенсация ще получи за всяка коза, отделно и подаряват още 100!Повтарям, подаряват!А тя, не знаела какво да прави, че говори и гупости, че й избили децата...

215

Анонимен

преди 5 години

"Абе ***, поне се аргументирайте, как така и е унищон поминъка, след като ще има 100 кози и пари да си купи още 200?"Сериозно ли вярвате, че ВСИЧКИ с унищожени животни, че дори и баба ви Дора, ще получат обещаното?И в Бисер е така... И на онази гара, и там ...То да обещаваш, не е като да изпълняваш.

214

ни са знай

преди 5 години

Това унищожаване на здрав дребен *** е явна злоупотреба с обществени средства, за която трябва да се произнесе съдът! но преди него трябва ПРОКУРОР да вземе отношение......

213

Анонимен

преди 5 години

"Типично за комунистите които възпяваха престъпниците в горите като партизани - борци за народна свобода."Комунизмът се е появил тогава, когато грабителите са се замозабравили! Трябва да схващате, че и днес е така, та толкова яростно пЮвате по комунизма. Поправете си уродливостите, и комунизмът сам ще си отиде!

212

niki

преди 5 години

Поминък - дрън-дрън. Хора и подаряват 100 кози, на това отгоре ще и изплатят и нерегистрираните животни (за което съм твърдо против) и на това отгоре бил унищожен поминъка?!Абе ***, поне се аргументирайте, как така и е унищон поминъка, след като ще има 100 кози и пари да си купи още 200?

211

Анонимен

преди 5 години

Точно така. Животните се отглеждат за храна! Това са селско-стопански животни. Не са домашни любимци. И за това е жалко. Унищожена е храна. Унищожен е и поминъкът на тези хора. Поминък, а не бизнес! Унищожени са не заради чумата, защото такава не е ДОКАЗАНО, че има, а заради интереси. Чии точно интереси - сега не е ясно, но все някой ден истината ще излезе наяве.Мелодраматизмът и инфантилното писание не променят нищо!

210

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е и за животинките и за хората.Преди време границата и пиле не можеше да прехвръкне,имаше санитарен и ветеринарен контрол.Не можеше да излезеш от БГ ако нямаш ваксини за там,за където си се запътил,а ветеринарите следяха за болести по животните и имаше ред.Сега тоя разграден двор,в който се превърнахме довлича болести и по животни и по хора,ама как не,всичко е оставено на самотек.Хората се привързват към 1,камо ли към цяло стадо животни и боли.Ще зарежат животновъдството и край.Отиваме си

209

Анонимен

преди 5 години

Имаше хора от селата с по 800 животни, забила в "кирпича". Познавам хора, който започнаха с по 150, а сега, след 10 години имат над 1800 и са яхнали джиповете. Ама е и до организация и желание за развитие

208

Перко

преди 5 години

Кво реве тая бабичка. Хем ще и платят козите, хем ще и подарят нови. По добре да почерпи кибиците дето висиха пред кошарата.

207

Аре стига мелодрама

преди 5 години

Те гледат животни за да ги убият и изядат Даже ги кръщават с имена на близкиЗа да им е кеф като ги колят