198

Анонимен

преди 5 години

до 201

197

евротолераст

преди 5 години

До Анонимен 203Нямаш си и най-малка представа кво те чака!Като те изкомандват ония бушмени да стоиш зад вратата със свалени *** и подмит ***,и бързо да тичаш при повикване,щото има голямо дърво,и тогава ще се сетиш колко струва ЕС,и либерастията,и демокрастията,ама ще е късно!Знам африканците кви са,вие не знаете!

196

бай Вангьо

преди 5 години

Няколко милиона в столицата и Пловдив. Останалата територия дива пустош с избуяла растителност и сухи трънаци. Това е БГ 2070г.

195

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ "тяхната матушка" руснаците ако са и една четвърт, пак добре,всичко друго е монгол, чукча, татар, хунзузи, мунзузи... и всякакви азияитски елементи.На юг - само чеченец, дагестанец, азери... и всякакво талиббан и джигит.Ако имат прираст изобщо,последно благодарени е на руснаците е.

194

Анонимен

преди 5 години

Еййй,аман ти и пропагандата и чудото.Аз и колегите ми ходим всяка година навън за по няколко месеца и се връщаме.Според статистиката на всяко мое излизане,изчезва по един българин!!!Айде стига манипулации.Що не пишете,че Германия е залята от нашите ***?Ами те са в пъти повече от нас.Много бързо отписахте България бе.

193

Анонимен

преди 5 години

Руските хибриди пак са изпраскали 200 коментара с погребване на България. Само, че тяхната матушка се топи по - бързо и от България. С 1 200 000 болни от СПИН и 35 % алкохолици!

192

Анонимен

преди 5 години

Заселване с бежанци - само това ще спаси МАЙКА БЪЛГАРИЯ!Щом нягога се смесихме със степните фшкии с конските опашки,ще се смесим и с пустинните чалмми.

191

Анонимен

преди 5 години

"Жени във фертилна възраст"Това звучи толкова пещерно и животинско. Като "кокошки-носачки" или "крави за разплод".Имат ни за животни, а искат деца!!! Искат да им се плодим като бълхи!!!

190

да бе

преди 5 години

Баси оптимистичните глупости!Кви 5 млн,бе!?В 2070 НЯМА ДА ИМА ЖИВ БЪЛГАРИН!

189

Анонимен

преди 5 години

Защо си мислите, че на някой му дреме на дедовия за тази гнила държава и прокаженият и народ?Н мен не ми дреме.На никой не му дреме.Да върви по дяволите, ***, никога не съм я харесвал и не съм имал патриотични чувства към нея.

188

Анонимен

преди 5 години

До АнонименOт петте милиона, 4 ще са "***" най-малко.

187

Анонимен

преди 5 години

Я някой откри топлата вода!Браво другарки и другари! Продължавайте да мачкате белите българи в трудоспособна възраст, тормозете ги по всякакъв начин и на работа и в обществото и после не се чудете, че бягат.

186

Анонимен

преди 5 години

От тия 5 милиона 4 ще са роми и половин милион пенсионери.

185

Анонимен

преди 5 години

Какво ще стане с България след 50 години, може да се види от сега в някои малки градове като Шумен и Разград например. Естествено че страната няма да изчезне, но ще е много по-различна. Възможно е НДК в София да е превърнато в кaтyн с няколко коня отпред.

184

Анонимен

преди 5 години

193, населението няма да просто по-малко, а ще има съвсем различна етническа структура. Такава структура е слабо вероятно да доведе до вдигане на стандарта, защото мнозинството няма да работи, в общия смисъл на думата. Интерсва ме българския етнос, а не дали като цяло на тая територия ще има население. Затова съм песимист за оставането на децата ни тук... Но пък иначе, дано си прав.

183

Анонимен

преди 5 години

Природата не търпи празни пространства, особено в гепграфски щирини като нашите. Може да се забави 10-20 години, но "запълването" предстои.

182

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 190Честно казано предпочитам населението да е по-малко.Това означава по-високи заплати заради малкото работници,по-малък трафик,по-ниски цени на жилища.И аз имам две деца и все се надявам,че животът им ще е по-лек от този на родителите им.

181

Ванката

преди 5 години

Ами то и сега сме към 5млн., останалите 3 са извън територията и само фигурират в ЕСГРАОН.

180

Анонимен

преди 5 години

Глупости.В момента сме не повече от 6,7 милиона.Ако намаляваме средно с 60 хиляди на година още до 2050г ще сме под 5 милиона.

179

Анонимен

преди 5 години

188, вероятно повечето от пишещите тук сега, няма да СМЕ! Но имаме деца и заради тях бъдещето не ми е съвсем безразлично. Щеше ми се тази хубава доскоро страна, да бъде дом на децата ни, но вече е сигурно, че няма как да стане. Е! Има и други алтернативи... Не ми се иска децата да останат да живеят тук, в обкръжението което се задава.