61

Анонимен

преди 6 години

Сърбия ни задминава по средна заплата ! Ех Тикво , Тикво . Къде на.вря България ?

60

Анонимен

преди 6 години

За хората- 75 %. А за животните?

59

А бе

преди 6 години

Отличници сме -дума да няма!Ама по слугинаж!От всичко се отказваме,само и само да угодим на Началниците.Ако трябва и евтаназия на "лошия мат'рял",дето подяжда на Баце бюджета ще има,за да се отвори място за новите европейци на Меркел.

58

сметки без кръчмар

преди 6 години

От тия 75% 70% отиват у управниците и 5 % у потърпевшите..Затова беше тоя зор за трепаньето.

57

Анонимен

преди 6 години

Премести се час по-късно скоро, прав ти път!

56

Анонимен

преди 6 години

Ние плащаме вноските в ЕС .Те връщат от парите. Кой плаща?Безплатен обяд ??!!Или пак " герберско безплатно уса.ни ране ".

55

Анонимен

преди 6 години

Оплачи се на арменския поп за твоите данъци!

54

привет от Германия

преди 6 години

Великобритания излезе от ЕС защото й омръзна да дава излишни пари на търтеи ! За съжаление Германия няма да излезе от ЕС ,но аз като уважаващ себе си и семейството си човек трябва да помисля сериозно да се преместя да живея в САЩ или Канада ! Слава Богу те не са членки на ЕС и няма да дават помощи на търтеи !

53

Анонимен

преди 6 години

"ЕС ще поеме 75% от обезщетенията, които са за загубените животни на българските стопани, така че ЕС е ангажиран на сто процента със справянето с този проблем"==============Ъъъъъ... Сто процента е равно на 75%. Герберска аритметика... Кой го избра тоя емил радев, бе? Евалла, аферим, ашколсун!!!

52

Нинова се крие!

преди 6 години

Никой не знае къде е вече 72 часа!Ще я съдят за метеж и умишлено разпространение на чумни бацили!

51

Китни трябва да

преди 6 години

ПлащаЗащото спомогна за разспространеноето на чумата , съответно загубите на хоратаЕС какво общо има със злините причинени от кунудрелите?!

50

Миташки

преди 6 години

Честит коч байрям на турците във България

49

Оги

преди 6 години

Прясно мляко и месо от ЕС честито

48

привет от Германия

преди 6 години

Аз си мислех ,че като не пращам пари на роднини в България ,така не пълня джоба на българските мутри ! Но явно много съм се заблуждавал ! Видяхте ли сега къде ми отиват данъците които плащам в Германия ?! Данъците ми вместо да останат тук в Германия ,те отиват за обезщетения на българите защото там имало чуума , а тези мои пари ще влязат в българските банки и ще пълнят джобовете на мутрите рубладжии заради които избягах от България !

47

Анонимен

преди 6 години

Е как няма да даде..нали това е плана да се обезлюди региона и да се населят имигрантите от Франция и Германия :))Сякаш тези анализи не можеха да се направят в България... има стотици лаборатории, които можеха да ги направят, но те стигнаха чак до Франция. Резултат в медицината и фармацията не се приема от една проба. Пускат се две паралелни изследвания

46

Анонимен

преди 6 години

Както вече правилно отбелязаха, тея обезщетения са голям жест за тея, които не са си застраховали животните. Винаги има опасност от болести.А за тея, дето отказват да разбират - почнат ли масово животните да опъват краката, отървана е работата. Тогава трябва ВСИЧКО да бъде изтребено.А въпросните протестиращи, дето идват от всякъде, с обувките си ще разнесат навсякъде заразата. Това е и смисъла на карантината - да се локализира огнището.Не, че очаквам да разберете де. Твърдоглава нация!

45

като цигани сте ей

преди 6 години

Защо ЕС трябва да ви плаща 75 % ?! Само просите и само помощи ви дават ! Да не би случайно да сте плащали специална застраховка на ЕС за обезщетения ?! Плащането на членски внос не е застраховка за обезщетение от чуума и бедствия ! Плащането на членски внос е данъка който плащате да ползвате без митната зона за търговия в страните от ЕС !привет от Германия !

44

44-ти

преди 6 години

Прочети малко ! ЕС не разрешава търговия с месо и мляко от ваксинирани животни !!!!

43

Добра сделка

преди 6 години

И аз ще ви дам 3000 лева да си изхвърлите старото такси, с което си изкарате прехраната, и шест месеца да нямате право да си купите друго. Яка далавера, а? Ако си ***

42

Немец

преди 6 години

Ти като си от село Герман що се пишеш германец бе ???