230

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЯд ли те е, че бачкаш като общ работник, ама имаш пари за мобилен интернет?Не, има хора (и стават все повече), които изкарват пари и ви плащат масрафа, да може и вие да се почувствате хора като си взимате помощите за безработни.Аз лично работя на 3 места, за да си позволя новата кола и образованието на децата.И вече имам къща извън София, а в центъра живея просто защото така се получи.Гадно,а? Я сподели, стигат ли помощите за евтина пърцуца и бира в пластмасова бутилка или не?

229

Hameleon4o

преди 5 години

До ..То ако минималната заплата стане 1500 лева, значи един хляб ще е към 50-60 лева, а билетчето за грАдския ще е 15-20, нал са сещаш!

228

Hameleon4o

преди 5 години

До АнонименТо нали има идея да можеш да си регистрираш колата навсякъде и да отпаднат тия букви за кой откъде е, за да не можеш позна кой е КН, М, Р, РК, СО и т.н!!!

227

Давай Фъндиииии.....

преди 5 години

Като сте я подкарали така,забранете колите които замърсяват и във Враждебна и Левски Г.........искам да дишам чист въздух!

226

Край

преди 5 години

Властта да покаже характер. Че хубаво харчи общите пари го знаем. А сега да се държи мъжки и да покаже че може да НАЛАГА ред и правила. Не стане ли това до 3г. града ще е непроходим и ще се издушим в канцерогенни газове.

225

Санктпетербургски

преди 5 години

Продавам стикети ЕВРО6

224

Анонимен

преди 5 години

Незнам какво Евро 5 и 6 ги гони, след като последния реално покрит(без измами) стандарт е Евро 4. След това почват едни такива мамения по време на тестове, че просто на хартия да излезе всичко... и ми е малко смешно като кажат "Ама минимум Евро 6". Ама то е същото, като Евро 4 или Евро 5...

223

bravoooooo

преди 5 години

Подкрепям с две ръце така трябва да е най малко евро 6 и хибридчета и елчета. Какво е това всеки с 5 лева в джоба и кола за 1000 лева.

222

Анонимен

преди 5 години

До Анонименсигурно си некое комисионерче в столична община или в някое министерство щом си с нова кола и с жилище в центъра на София. Вие и за това го правите да имате място къде да спирате с джиповете си. А нас хорицата дето имаме коли на по 10-15 години 95 ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА ще Ви търпиме ЛОБИЗМА и ДАЛАВЕРИТЕ

221

Анонимен

преди 5 години

А като изпусна газове след като съм ял боб ще ме пуснат ли в центъра? Питам защото метана е парников газ

220

Вуте

преди 5 години

A Аз питам защо петербурски още е министър и защо е на свобода? Или законите не се отнасят за гепаджийте?

219

да бе

преди 5 години

До SkkЩо на твоята газова уредба ( пропан-бутан ) не идеш да и направиш еднои тестване за АЗОТНИ ОКИСИ. Ама истинско, за тебе си. Ти да си знаеш, няма да даваме резултатите.После ела и пак ми разправяй за ЕКО.

218

Skk

преди 5 години

Спиране на всички дизели произведени в последните 3 г. Всички разбраха че замърсяват. Само как смърдят тия евро 5 и евро 6. Газта е еко гориво, в италия мпжеш да влизаш навсякъде ако си на газ. Даже имат еко винетки и не плащат. Защо ли в България не го отчитат?

217

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВиж сега, вуйно. Аз лично не ти вярвам, че си родена и живяла в центъра на София, защото никой от познатите ми, които наистина са родени и отраснали там, не харесват сегашното положение.Второ, аз живея в центъра на София и карам нова кола. Да, не е бентли, защото и аз нямам пари за такова, но е ЕВРО6 и е произведена миналата година.А ти и ако 14 хил. за нова дачия не можеш да събереш - има метро, градски транспорт, колело и т.н.А ако и така не става - ами ходи си на село...

216

Анонимен

преди 5 години

200-300 милиона за чиповете ще стигнат ли или не? Един приятел пита, като видя колко излиза системата за билетчетата за градския транспорт в София.....

215

Анонимен

преди 5 години

Айде, айде всеки *** и пульо тръгнал с таратайка на 20 години да бръмчи. Дали че оправи въздуха не знам, но ще е 100 пъти по-добре да ги забранят всички тия трошляци. По-малко коли, по-добре. Яхвайте трамваи и колела и стига ревали, София не е толко голяма.

214

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа прилича на това да разделиш един басейн за пикае'щи в басейна и за непикае'щи

213

Анонимен

преди 5 години

Под мъдрото ръководство на Граждани за Експресно Разграбване на България, в София почти всички градинки и паркове бяха застроени под един или друг предлог.Намали се зеленината минимум на половина. Особено в кварталите.Фандъчката като излезе с програма "Зелена София" за изборите, помислих, че ще съборят незаконните постройки и поне един парк ще направят в повече. Ама не, оказва се, че тя имала в предвид цяла София да стане зелена зона - да цакат навсякъде за паркиране.Само гледат да ни дерат.

212

1

преди 5 години

Не се търси решение, а как да се съберат повече пари. Ако миехте всеки ден улици и тротоари, дали щеше да е толкова мръсен въздуха в София? Мръсни обирджии.

211

Анонимен

преди 5 години

На фандъка ще му хвръкне столчето.