232

BOSFOR

преди 5 години

До 345DA TI KAJA POD 2000 LIRI NYAMA ZAPLATI....BELANCITE( SYRYCITE) DAJE PO 1500 LİRİ VZIMAT...

231

привет от Германия

преди 5 години

Абе стига сте лъгали бе ! Вчера финансист номер 1 на Турция каза ,че икономиката на страната е стабилна , а вие казвате ,че не е стабилна ! Ето на картошките поевтиняха малко , масово ще ядат картофи и ще " оправят " икономиката ! Дуупе да им е яко така казва свако Цако !

230

Анонимен

преди 5 години

браво

229

нн

преди 5 години

Турция има голяма територия и много работна ръка. За 100 години от 20 милиона, турците сега са 80 милиона. Ислямската изостаналост на населението води до примитивното нарастване на населението, жената там е третирана неравноправно и е превърната във фабрика за деца. Големият пазар и работната ръка вкара огромни инвестиции от ЕС, САЩ и други. Турция живна и естествено е да се озъби, още повече че тя е и пряк наследник на Османската империя и проявява имперски амбиции. Има още много да става.

228

345

преди 5 години

Помня когато въведоха новата лира преди 10-на години беше колкото лева, сега 1 лира е 35 ст., а картофите 7х35=2,45 лв. килото. Интересно ми е колко лири средно взимат турците извън Истанбул ?

227

Анонимен

преди 5 години

Турците не позволяват никой да им се бърка, за разлика от някои други. Неслучайно са единствените непокорявани от никого до сега, пак за разлика от някои други.

226

Анонимен

преди 5 години

А защо Турция върви напред и се развива, а България затъва все повече?

225

Анонимен

преди 5 години

Хм Ердоган водил турската икономика към пропаст. Ние тогава какво да кажем и каква икономика имаме , като сме и вече доста години в пропаста и няма излизане , а да има но само за някои те са си и отгоре.

224

Анонимен

преди 5 години

И за Полша и Унгария такива статии пишеха велето пък икономиките им в космоса, а нашите послушковци най- мизерни в ЕС. И Ханке го каза- суверенитетът е важен и трябва да се взимат и решения в полза на българите от време на време. Като е диктатор Ердоган защо ЕС допусна газта да минава през Турция и тя да е дистрибутор за Южна Европа?

223

Гого

преди 5 години

С две думи каквото направи за турците Кемал, чалмата ердоганчо го развали, че и още по-назад върна държавата - към феодализма, където всъщност и е мястото... като цяло турция може да е някакъв фактор само до Босфора, от там в посока Европа не и отива да бъде, защото и понамирисват шалварите. Но са удобни на янките и затова още съществуват като държава

222

Анонимен

преди 5 години

На 25 юли Ердоган заминава за Южна Африка на срещата на върха на БРИКС където членуват най големите страни в света като,Китай, Русия Бразилия и д-р.

221

999

преди 5 години

ЕРДОГАН ТОВА, ЕРДОГАН ОНОВА !ЕРДОГАН ВЕЧЕ 17 ГОДИНИ УПРАВЛЯВА ТУРЦИЯ !ЕРДОГАН СЧУПИ РЕКОРДА НА КЕМАЛ !ЕРДОГАН Е ПЪРВИЯ ИЗБРАН ОТ НАРОДА ПРЕЗИДЕНТ !ЕРДОГАН Е ПАК ПЪРВИЯ УПРАВЛЯВАЩ ПРЕЗИДЕНТ В НОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ !ЕРДОГАН Е ТОЗИ,КОЙТО ДЕМОКРАТИЗИРА ТУРЦИЯ - ТИПИЧНО КАКТО В БЪЛГАРИЯзакона за вероизповеданията !ЕРДОГАН Е ТОЗИ,КОЙТО В НЕГРАМОТНАТА СВЕТСКА ТУРЦИЯ - НАПРАВИ ОСНОВНОТО,ВПОСЛЕДСТВИЕ 12 КЛАС ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!ЕРДОГАН НАПРАВИ НАЙ-ГОЛЯМАТА СОЦИАЛНА РЕФОРМА!

220

Гого

преди 5 години

Вари я - печи я, турция си е дълбок ориент и ако ще до албания да стигне пак ще си останат едни прости и неграмотни ***, освен за *** и за платена войска на щатите за друго не стават

219

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 227Не знам вас кой ви е учил да четете но фактите са на лице - като % от населението България има втората или третата по големина полиция в Европа. Тия 95% са пълна глупост щото останалите 5% са 350 000 души...... само в София има поне 100 000 държавни служители

218

999

преди 5 години

ТОЛКОВА УМОПОМРАЧЕН НАРОД БЪЛГАРИСКИЯ - НЯМА !НЕ МОЖЕ ДА ИМА !ЯСНО Е ЧЕ ВСИЧКИ ЖИВЕЯТ В ЕДИН ИЗМИСЛЕН СВЯТ - ЗАЩОТО РЕАЛНОСТТА Е ТВЪРДЕ ТЕЖКА И НЕПОСИЛНА ЗА ТЯХ !ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗА МИЗЕРИЯ В ТУРЦИЯ - ВИЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ВАШИТЕ РОМСКИ ГЕТА В ГОЛЕМИТЕ ВИ ГРАДОВЕ ?ЗА ТЕЗИ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ В ТУРЦИЯ НЯМАЛО ИНФРАСКТРУКТУРА - В БЪЛГАРИЯ,ДЕТО ПЛАЩАШ ВИНЕТКА - КАКВО ИМА ?ЗА ТЕЗИ 95% БЪЛГАРИ РАБОТЕЩИ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР - НА КОЛКО ОТ ВАС ОСИГУРОВКИТЕ ВИ СЕ ПЛАТИХА ?

217

Анонимен

преди 5 години

Точно обратното - икономиката на Турция води Ердоган към пропастта.

216

Зозо

преди 5 години

Диктаторите свършват по един и същи начин - фалит и на въжето. Това ги очаква и Путин и Ердоган!

215

Анонимен

преди 5 години

Вие с една чума (която преди идваше от Турция а сега не се знае от къде) не можете да се справите, полицията на границите масово взима просия, а сте тръгнали да тъгвбате за други. Просто не може да се видите на какъв хал сте. Много ми е мъчно.

214

Анонимен

преди 5 години

имаме най-големия държавен апарат в % от населението сравнено с цяла ЕвропаНа Позитано 20 не ви ли учат да четете ;)Я провери, ако можеш де, как е в Гърция и Испания, а ?Изобщо не ни е толкова голяма администрацията колкото на други страни, Но има още какво да се намалява и кастри от излишни чиновници.Що не се махнеш в Русия или Северна Корея че да си щастлив ;)

213

...

преди 5 години

Бе не е лошо, че ердоганя води икономиката на турция към пропаст, *** дайте давидим ние българите как може да се възползваме от това! Освен това требе да се стегне и оградата с Турция! Щото когато тое се скапе а той ще се скапе, то тогава ще изака такива гуйна, че ум ше ни заиде! Та засилени мерки по границата, възползване от всяка възможност за печалба на техен гръб и тогава ше се молим да е по-дълго жив и здрав, че да ги вкарва все повече и повече в батака! Те си го избраха, май!