16

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Няма да пия наливна бира без...бандерол.Държа същият да бъде на дъното на всяка халба.Ако не се гласува в Параламента,ще предприема гражданско...неподчинение;вместо бира,ще само чиста...софийска вода ден и нощ.

15

Прах в очитe

преди 5 години

Някой учудва ли се, с тая тенденция след година-две ще има акцизи и данъци за всяко нещо което прави човек...Отиваш да ядеш...данък, отиваш да сереш-акциз....В държава без реална икономика, в държава, където има две страни-власт имащи срещу народ, какво друго да се очаква,а да, пранги и гюлле с верига....Възможно и нещо друго....Има сума институти където изследват поведението на човек при различни ситуации, нас ни тестват вече 30 г...Едва ли има друг народ и такава абсурдна държава,но......

14

Така требе

преди 5 години

Важно е да се спазва гепаджийския принцип по-малко но редовно да се дигат цените - дигнаха ви водата сега ще ви дойдат сметките за ток газ и ще започне едно ривьане.

13

Анонимен

преди 5 години

Бандероли трябат на народа.

12

Алкаш

преди 5 години

И това е правилно ще си купя колело с колелото отивам в Румъния пия 3 наливни с пържени картофи и се прибирам, а може е да не се прибера почвам да уча румънски и там ако срещна някоя румънка ставам румънец дори без референддум.

11

Анонимен

преди 5 години

Експертно, новаторско и гениално хрумване.

10

Анонимен

преди 5 години

Дерат като за последно! Няма да се учудя, ако започнат да събират налог на доматите и краставиците на бабите по селата. Остава и такса комин да им сложат под предлог, че се борят за чистотата на въздуха.

9

Анонимен

преди 5 години

Всички дето крадат държавни пари да ги харчите само за свещи и карамфили.

8

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се въведе още винетка превозвач на бира и превозвач на водка и превозвач на вино превозвач на зеле и битова техника искаме 60 000 вида винетки и бандероли да живее бюрокрацията

7

селянинът с колелото

преди 5 години

До azВзел си се за сериозен гражданин,така ли!?

6

бааа го

преди 5 години

До warningИзпий си следобедните илачи!

5

az

преди 5 години

А данък селянин кога ще въведат? Че тука в София до гуша ни дойде.

4

warning

преди 5 години

враговете готвещи тн" Трето Пришествие"/те са замърсили огромни региони с техни тежки оръжия преди хиляди години../ произвеждащ тяхна военно терористична декодираща техника чрез обемно обсебване на човешки хардуерно софтуерни комплекси вкл произвеждащи холограмни оръжия/бандероли,винетки,стикери за тех прегледи,за застраховки и подобни/ Ползват техни мъртви избити жестоко от охраната на НАшия \резерват/тн НЕОЗОЙСКА ЕРАТежко вредни са цигарените опакоwки/blacd dead and cancer cigarette paks.

3

БАндеролите са опасн

преди 5 години

Поредно нагло престъпно анти човешко мероприятие на НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВлАСТ В СОФИЯ подава природата възмутена..БАндеролите с а описани като исключително опасно оръжие за масово поразяване.Ползват се за декодиране на земята и атмосферния океан.целеуказват на жестоки врагове дъното на тропосферния океан с холограмни оръжия/доклад на Йорданов Й.И.

2

Кофти матерял

преди 5 години

Трябва да се сложи данък некачествен депутат, всеки път като излязат хората на протест и депутатите да бъдат глобявани.

1

наблюдател

преди 5 години

Следва корупция и въвеждане на контрол върху контрола.