57

Анонимен

преди 6 години

До 66: ми щото вече само простичките и бедничките се интересуват

56

Берлин

преди 6 години

Права е жената. Американците избраха тоя клоун и сега реват. Също като бай бyлгар, който избира три пъти Бойко и после веднага почва да реве на умрело... хахаха. :)))

55

Анонимен

преди 6 години

тръмпи представлява по-простичките хора от америка,определено не е избора на интелигентните,изявите му са като на типичен американец от крайните квартали и определено се получава политическо шоу около него,това доста снижава престижа на политиците професионалисти и те се дразнят от това,дано само не предизвика нещо непредвидено с непремерените си изказвания

54

Анонимен

преди 6 години

Забавно е там, истински цирк, сиренето се прави от мляко щото падналите ниско са заети да отглеждат крави и въобще да произвеждат някакви неща. Голям цирк, нали, вие им се подигравайте и нагъвайте синтетика. Е това е вече тъжно.

53

Анонимен

преди 6 години

В САЩ повечето хора не се интересуват от политика, като гледам много са го закъсали, за разлика от хората в България.Със сигурност е по лесно да си беден политикан.

52

Анонимен

преди 6 години

Сега разбирам защо са горили вещиците през Средновековието.

51

Анонимен

преди 6 години

Не е важно какъв е Тръмп, по важното е че тази е проказа за човечеството и да мълчи.

50

П.Петров

преди 6 години

До М, да ... 49А кого да виня ?29 години се настъпват едни и същи ярко червени БКП_ДС мотики, защото мнозинството от материала така е решил, защото така му изглежда, защото така са казали по телевизията, вестниците, които са собственост на същите червени мотики или са в пряка лицензна и рейтингова зависимост от тях. Но упорито продължава да ги настъпва и мрънка над шопска салата с ракия и чалга на макс, че живеел мизерно.Иначе има достойнство и се обижда, когато му кажат в очите, че е ***!

49

Анонимен

преди 6 години

https://youtu.be/omnskeu-puEЕто ви черно на бяло изказването и. Каза че смъртта на 500 000 иракски деца си е струвала! Не може да не си слуга на рогатия и кажеш нещо подобно. Хилъри се смееше сатанински заради това че убиха Кадафи. Когато човешкият живот не значи нищо краят е близо.

48

Анонимен

преди 6 години

Ако кожеш на тази че е караконджул, ще обидиш...караконджула;-)))

47

Анонимен

преди 6 години

Просто ми призлява като се сетя, че целия вой срещу Тръмп е защото идио.тката Килъри не стана президент.

46

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 43Това е положението! Като измислиш друго универсално ликвидно средство, с което да се определя отношението между вложеното и полученото, имаш пълната свобода да го споделиш безплатно с хората! До тогава, ще трябва да се съобразяваме, че хората не са идеални!

45

М, да ...

преди 6 години

До П.ПетровНе вини народа! От 89та се ползват много мощни и/ дори свирепи от гл. точко на здр. разум/ методи и технилигии за манипулация на населението, известни на не голям кръг от хора! пп. абсурдно е администрацията да държи снимки на ББ в кабинините си! Защо няма реални рисунки на Мойсей, на Мохамед, на ... , м?

44

Анонимен

преди 6 години

Тази сигурно е шефката на сатанистите в Уса.

43

Поничок

преди 6 години

Погледни се в орледалото и да знаеш какво плошило си и от това трябва да те е срам.

42

Д

преди 6 години

Тя дърта вече не знае как нейното име мисли за тръмп баба да гледа здраве както мей дърта меркел тези бабички мислят че ще живеят по сто год

41

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 36Умствената ограниченост на избирателите в България е причината за лошите избори, които са направили през годините!Като се избира парламент все едно става дума за избор на селски тарикат за овчар, не може да се очаква друго освен, че ще ви дои, стриже и "оправя" !Когато българският избирател започне да се интересува, колко принципни и компетентни са тези, които овластява, какви ангажименти поема, как ще ги изпълни, кога и какви ще са последствията, тогава ще живеем добре!

40

до 42

преди 6 години

Еврейка е, а не чехкиня

39

Анонимен

преди 6 години

До М, да ...Другарят Петров е объркан . Може би IQ то му е дошло малко в повече. Не винаги всичко е само за пари . Понякога има и истински лекари , инженери , хлебари ...... Но трябва и да се яде . Така че в повечето случаи хората правят очевидния избор , и той е да не стоят гладни .

38

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам,че тази е чехкиня.