28

Анонимен

преди 5 години

Evreyski nomera

27

Анонимен

преди 5 години

"Всички, които идват да помагат на баба Дора, не съзнават, че това е пренасяне на зараза".ЕЙ, ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ, РАЗНАСЯТЕ ЗАРАЗА, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ. *** КАКВИ СТЕ ТАКИВА БЕЗОТГОВОРНИ. Я ВИЖТЕ ИНСТИТУЦИИТЕ, КАКВИ НЕИМОВЕРНИ УСИЛИЯ ПОЛОЖИХА, ЗА ДА ОТКРИЯТ И ПРЕУСТАНОВЯТ "ЧУМАТА". ТО НЕ БЯХА ДУБЛИРАЩИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА СИГУРНОСТ, ТО НЕ БЯХА ДЕЗИНФЕКЦИИ, ТО НЕ БЯХА ВАКСИНАЦИИ, ТО НЕ БЯХА ИЗОЛАЦИИ. А ВИЕ РАЗНАСЯТЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЧУМА - СОЛИДАРНОСТТА МЕЖДУ БЪЛГАРИТЕ.

26

Анонимен

преди 5 години

Аве досега има ли поне едно умряло животно от тая болест?

25

Анонимен

преди 5 години

Ако не сме в ЕС. ТОЗИ ПРОБЛЕМ ЩЕШЕ ДА ОТПАДНЕ.Както в Турция никой не се занимава с чумави животни.Както в соца си имаше чума по дивите прасета. Но чума по другите животни не бе интересно за държавата.Основното на държавата бе да победиме мръсните и алчни колонизатори от Запада.

24

анонимен

преди 5 години

До Анонимен АМИ ТЕ ВСИЧКИТЕ В НС ДА ТАКИВА.----ЧУМАВИ...

23

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов имал данни кой заразява и щял да ги дава на ДАНС, а Министър Радев не знае! Бе, при нас всичко е на обратно! Вместо данс - манс, разведки и разни служби за информация, анализи и прогнози да докладват на министрите - то обратното!

22

Анонимен

преди 5 години

Един министър луд -шеф на мвр Друг детеубиец все още министър на транспорта А най отгоре над всичките с фалшиви дипломи стой човек пазил и обгрижвал създадени от агенти на ДС наркобарони .

21

Роб на влаЗта

преди 5 години

Не е важно от къде идва г-н Тъпук а как да се ограничи разпространението ....Кой те направи и теб министър ..

20

Анонимен

преди 5 години

"Откъде идва чумата ?"пита шефа на МВР. Как да не се чустваш с толкова информиран министър спокоен.Родната полиция ни пази!

19

Анонимен

преди 5 години

Чумата дошла от някой овен, метнат в някой багажик, по някой си празник - религиозно-битов. Други въпроси има ли?

18

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката не е поглед на здрав човек!

17

Анонимен

преди 5 години

Ама този дори на снимка изгкежда тъпо. Освен да уволнява надолу по веригата за своите гафове друго прави ли? Вече има поне три публични сличая на непроверени самолети на летището. Битовата престъпност е ниска само защото хората са се отказали да се жалват. Разкриваемост - зеро. За чий ни е министър на МВР???

16

до 17

преди 5 години

Два дни крих този факт и едва се удържах! Спасяваш ме от голям грях и компромат срещу великия Кремал!

15

Анонимен

преди 5 години

Да й пишат на ч!ума /та по фейса да спре да заразява.Нали така привикват затворниците в родното МВР по фейсбук .Да плаче ли човек ,да се смее. ли човек.Пълен ка! *** е тоя ,сигурно жена му и да чу.ка друг той и тваняма да схване толкова е полицай .Личи си по тъ ?пата мусура.

14

май даааа

преди 5 години

Разградихте България а сега пищите,пълен бардак е по границата влиза всичко без проблем....

13

сега

преди 5 години

Руснаците са напръскали стадата с новичок,как не се сетихте с тях да си измиете некадърните ръцете?!

12

Саки

преди 5 години

Зад него наднича дребната бяла чума.

11

Анонимен

преди 5 години

В тая район болестите по животните си върви от времето на ТКЗС та - та. Но тогава нямаше България като част от ЕС . И ЗАПАДА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НА СОЦА. ТЪРГОВИЯТА със запада бе с контрол от Москва. Както и валутата от тази търговия.

10

-" :-

преди 5 години

махнете го тоя, за нищо не става не слагайте и снимката му.

9

Анонимен

преди 5 години

Да си ходят всички.Какво значи не знаем?Какво значи нелегална търговия с животни?Как така ние граница ли имаме или бостански синор.Значи през границата свободно си вървят животни,наркотици,айдуци...и т.н.То не ,че през пунктовете не минава всичко.Някой да е видял фактура за турска стока???