118

Антрополог

преди 5 години

Фейсбук залят с фейкове "Народа се надигна" гледам на площада персонала на един фалирал екарисаж и няква нова "АТАКА" с алогичното име "Възраждане"(Възраждане- периода на възход на българите под Османско иго)Абе с кибиците и журналистите има няма 50 човека...

117

И аз не съм трол

преди 5 години

КТБ фалира през юли 2014 г., когато на власт беше Орешарски, т.е. БСП.

116

До 103 припомням

преди 5 години

Не съм ти ***, явно твоята памет е къса.Грешиш 103 КТБ фалира точно при ГЕРБ.Парите бяха да лансират кампаниите на политици, които искаха да стават евродепутати. Помниш ли Бареков от tv 7 дето също окраде част от тия пари да става евродепутат.Питай Цветан Василев дето си живее в Сърбия как си е похарчил парите. Ако си мислиш, че Бойко и Цветанов не са окрали от тия пари, СИ НАИСТИНА ГЛУ*ПАК.А защо Плевнелиев, не искаше да се разбере истината за КТБ? Колко ли е окрал и той?

115

Да

преди 5 години

Продажни социолози и медии.

114

Анонимен

преди 5 години

Платени анкети на близки до власта социолози и техните агенции. На хората им омръзна некомпететноста , корупцията, връзкарството, политиканството и демагогията. Нови цени на ток,газ, нови акцизи, може би и нови данъци след време.Стандарт на живот нисък, последни по беднотия в ЕС и това го отчитат като добре и никой не искал предсрочни избори? Затова който може да бега от тук, смърди.

113

Край

преди 5 години

"По скоро сме добре" -Има лек подем в икономиката ОБАЧЕ това въобще не се дължи на властта. Това е въпреки нея. Властта от години не се справя с най-важните си функции да осигури РЕД ЗАКОННОСТТ и СПРАВЕДЛИВОСТ. /Да не се бърка с РЗС на оня ЯЯнев./.В обществата в които има ред законност и справедливост се живее добре. Богатството там си идва естествено.

112

Константин

преди 5 години

герб + оп са най-антибългарското правителство, поне аз искам предсрочни избори, за да гласувам против герб + оп. Не съм бесепар, ама просто при това правителство във всеки сектор има големи проблеми. Земеделие, транспорт, вътрешни работи, съдебна система и т.н. ***.

111

Див селянин

преди 5 години

Прощавам на себе си, за това, че изгубих 2 мин. от времето си, като прочетох тази tъnotuя.

110

бай ПЕТКО

преди 5 години

Поредната платена от властимащите статия, като тъпанджията на една сватба викал, че булката е честна, а си мислел ... на тъпана ли да вярвам или на М.Я !

109

Край

преди 5 години

Не само сега. Избори по тази система са напълно излишни. Каквото и да гласувате е без значение. В Турция В Русия хората ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО избират властта. Тук така ни дават да избираме президента - човек без власт.А това било щото Русия и Турция са недемократични. ДАЛИ??!!!

108

ктб

преди 5 години

До Анонимен 103Да,бе да-от 2009 г кой е на власт,че не съ сещам.Така се краде банка-за 2 месеца....иска се сериозна подготовка за тази работа.

107

1234

преди 5 години

ПИК пак ударихте близалката

106

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма за кого,но техноимпекс и симитли няма да ги допуснат посмъртно доброволно.Така са се окопали,че само със щипки можеш да ги измъкнеш от дупките.

105

Анонимен

преди 5 години

искаме избори но няма за кого да гласуваме.

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103Магнитски ще каже кой крив,кой прав.И трите прасенца също.

103

Анонимен

преди 5 години

А как се чувства Барцелонския лИбовник и островитянин?

102

Анонимен

преди 5 години

Държавата фалира по времето на Бойко и ГЕРБ. ГЕРБ фалира КТБ.<br>По времето на Станишев нямаше такава мизерия, както сега.---------Tочно КТБ фалира 2014 когато вие от БСП бяхте на власт, не лъжи червен ***!

101

парле ву франсе?

преди 5 години

Прав си-комунистите от герб за нищо не стават ,освен за кражби.Усвоени до съвършенство.Добре,че пускат отново Свободна европа,че от шишкините медии затъпяхме.

100

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за ГЕРБ.Комунистите за нищо не стават.Построеното от ГЕРБ се вижда навсякъде.Разрушенията на комунистите ги помнят всички - Луканова зима, банковите фалити - масови, финансовите пирамиди, Голямата инфлация 96-97 година - Виденов, кризата при Станишев, обирите на Сакса!

99

мдааа

преди 5 години

Герп е чиновническо-римлянска партия и стиска със зъби кокъла.