214

Анонимен

преди 5 години

Какво пренасят самолетите които летят на югоизток надвечер в южна България?

213

Тони

преди 5 години

Чета коментарите и ми става ясно, че сме на това дередже, защото България е пълна с ***, които не могат да разсъждават логично, а само хулят и псуват. Като животните на тази "дива ***" са били болни, защо са още живи? Нещо повече - не само, че са живи, но и са видимо в добро здраве. Имат апетит, показват енергичност и жизненост. Чумата отдавна трябваше да ги е тръшнала до едно. Това, че са здрави е проблем, с който властите искат да се справят, като просто избият животните.

212

Тони

преди 5 години

Пробите от първото изследване са отрицателни. Потвърдиха го ветеринарите. Втори път не са взимали проби. Въпреки това, искат да умъртвят стадото на жената, с доводите, че животните били в близост до заразени стада. Това е идиотско обяснение! Значи няма значение дали са заразени или здрави - ще ги убият, щото били в близост. С тая логика, утре ще почнат да заключват по затворите хора, които са живяли в близост до затвора. :)) Явно ще я карат по сталинистки: няма животни - няма проблем!

211

Анонимен

преди 5 години

Току що гледах тая дива *** как тропа по масата и се разпорежда какво да се направело и какво не. Отгоре на всичко изглежда пияна. А около нея дузина държавни служители се опитват да не я ядосат, че току виж ги уволнили. Е няма такъв цирк. Цялата държава се занимава с една крава, а сега с козите на тая дива ***.

210

Степчо

преди 5 години

Поредния опит за доунищожаване на българското животновъдство (остатъците му) понеже не можем да определим кои животни са болни и кои здрави. В кауфланд продават истинско сирене от истинско мляко и изключено да има заразени продукти там.

209

Анонимен

преди 5 години

Заради тази дрътата с тея трийсе парчета добитак, ще вземат от европа да сложат една забрана за търгуване с български животински продукти.

208

Анонимен

преди 5 години

Преди дни написах за това как селяните все се кълнат, че нещо не е така и че винаги всичко щяло да стане през трупа им. Както и че си мислят, че разбират всичко, но не знаят нищо. Та тая баба се кълнеше, че животните й били здрави. Пак ще има хора, които ще кажат, че пробите са плод на световната конспирация срещу бабата. Но биха ли дали всички нейни защитници от месото на тези животни на децата си, защото си мисля, че същата баба би го продала с чиста съвест. Ако можеше де.

207

65

преди 5 години

Браво на баба Тодорка за това ,че не се даде от първият път.Но мисля,че ако е била искренна болката и за животните ,трябва да вземе парите и да започне отначало.Тая гордост никому не е нужна.Ако неще ГЕРБ-овски пари ,да и даде Нинчето.Я виж как се е ,,квакнала, в каручката.

206

Анонимен

преди 5 години

Само БСП.

205

от 206

преди 5 години

и кое му е нецензурно на думата ЧУ.***, та триете ?

204

Анонимен

преди 5 години

заради една проста *** ще вземе да пламне чума, и после ще се види в чудо половин българия, че и цяла. сутринта и показват изследванията, че са кофти, а тя : само през трупа ми ! ами ако трябва, - през трупа и ще е . тези, дето и спят там пред двора, ще пият ли млякото от козите и, като видят пробите? или просто трябва да си правим на инат ???

203

Jj

преди 5 години

*** народ, прави протест и пази официално доказано заразени животни ... сто процента са някви безумни вегетарианци

202

бг

преди 5 години

Цяла държава се води по акъла на една изкуфяла баба и рискува да пламне епидемия в цялата страна което ще блокира целия ни износ.Най-вероятно точно това се цели с тази диверсионна пропаганда против ветеринарните мерки.

201

До 203

преди 5 години

Със сигурност съм много повече мъж и женствен ревьо като теб.

200

Анонимен

преди 5 години

Да права си розова пеперудке, абсолютно безчувствен съм спрямо животните и гордо ще заявя че не ми пука за тях, те са стопански инвентар и толкова, с тях трябва и ще се разпореждаме с разум, а не с чувства. Аман от такива свръхчувствителни ревливи женички като теб, които не знаят на кой свят живеят, такива като теб са срам не само за България, а за човешкия род като цяло, тотални деграданти.

199

Анонимен

преди 5 години

Въпрос, ако стадото и е болно, защо на козите нищо им няма? Нали болните животни умират до дни???

198

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден българина става все по злобен,все по безчувствен що се касае за животни,жалко скоро ще си спомняме само думата животни, защото ще ги премахнат изцяло от България, кучета,котки,кози,овце,птици,прасета,жалко че някой хора се наричат българи,то вече да те е срам от тази дума,никой няма съвест че и животното носи душа като теб, че душа,чувства,усеща,боли го,как не ви е срам,а евтаназия за бездушни българи кога ще има.

197

Dilidili

преди 5 години

Doktorskata mafia barabar s mediinata mafia...vi atakuvat teroristichno...aaaaa...imate pari za chadar po 10 leva i shezlong po 10 leva, za happy hour cokteils v kakaobeach, za oglushirelni diskoteki, za hoteli po 200 euro za edno spane, za cheverme, shashlik, jatvarska, snejanka, shopska, troianska, strandjanska, pomoriiska, pesterska, karnobatska, tramineri, mavrudi, astiki, zagorki, kemenicica, gelateria, curasani, lodki, bandji, banani, jetove, masaji, manikuri, pedikuri, a za doktorite?! :)

196

Курнелия за смях...

преди 5 години

Хората от село Шарково разказват, че *** и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....

195

БЪЛГАРИНА

преди 5 години

Абе защо няма контрол над сганта дето влиза през кпп и безоградно!!!!! Вземете прочетете малко за Епидемиология и традициите ни в животновъдство и санитарен контрол: тука да не ни развиват басни за селската си поредна далаверка!!!!