9

до ъзц

преди 5 години

Вдебилените поданици на Лиз. До новината за парфюмчето (което миришело на амоняк, обаче двамата клошари въпреки това се напръскали) има друга, по-интересна - в манчестърския университет варосали написано на стената стихотворение на Киплинг ("Ако"), за да може Фатима от учебния отдел да надраска отгоре поема от няква африканка. Киплинг бил империалист и зат'ва. Британия се сурна със страшна сила към дъното. Жалко!

8

ьзц

преди 5 години

и кой ще се върже на идиотската версия с намерения парфюм?

7

Анонимен

преди 5 години

От няколко седмици твърдят, че е Новичок, а чак сега ще дадат проби. Някак си мисля, че им е било трудно да намерят Новичок, но вече са намерили а могат спокойно да покажат на света, че са "прави".

6

ТHE Патриот

преди 5 години

английски пропагандичок!

5

Иван

преди 5 години

Смята се,че са намерили шишето и го занесли във тях ми звучи като пробвали цянкалият дали наистина няма вкус и мирис!))Вече става наистина много смешно!

4

Анонимен

преди 5 години

Да не се окаже "Ферментьок". Британските алкохолици са известни с това вещество.

3

Анонимен

преди 5 години

"Oрганизацията за забрана на химическите оръжия заяви, че е взела проби, за да определи какво е веществото"Абе проби-мроби. Слушайте британската врачка, дето още в първата секунда след като потърка кристалното кълбо рече, че е новичок.

2

СТАНАХА СМЕШНИ

преди 5 години

"Експертите" залагат нови шишенца из парковете на Солсбъри.

1

ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА

преди 5 години

НАРКОМАНКАТА ТЕРЕЗКА МАЙНАТА ОТНОВО Е ВЪВ ВИХЪРА НА ПРОСТАЩИНИТЕ--ТЕЗИ ЕНГЛИШИ ТОЛКОЗ *** ЛИ СМЯТАТ ХОРАТА ПО СВЕТА--АБЕ СМЕНЕТЕ ПЛОЧАТА БЕ АЛКОЛИЗИРАНИ ***...ПИСНА МИ ОТ ТЯХ..ДУРАЧОКА ЯКО ГИ Е УДАРИЛ...