5

ФЕКАЛИИ ОТ СТРОЕЖИ

преди 5 години

ФЕКАЛИИ ОТ ПРЕЗАСТРОЕНИ ОБЕКТИ

4

Башка Луд

преди 5 години

Пратете Валерката, да се кисне басейните и плажовете по бетономорието, да проверява от първо лице!Нали нашето крайбрежие е най-чистото? Нали веехме сини флагове?Какво стана, какви са тези анти ГЕРБ вируси?Това във водата не са фек.алии, това са...риби! Особен вид риби, герберус фекаликус!Това са инсинуации от страна на зелените талибани, да знаете!

3

Нови камери има

преди 5 години

от снимката се вижда че туристите се облъчват с нови камери снабдени с черни холограми и СПИН Грип активатори..Преди години засякохме подобни нагли ексерименти от нарочно разполжени високо на хотелите камери облъчващи големи обеми. Провеждаха експерименти примерно блок изпишкване в морето на всички къпещи се..тестов е показаха че само ако си свалят гащичките децата могат да подадат с урина истинска информация на морето ..Тестове показаха че престъпниците инсталирали камери с а чужденци готвещи

2

LBN

преди 5 години

"Инспектори от Столичната регионална здравна инспекция установиха мръсотия в четири открити басейна в столицата, съобщиха от там. От РЗИ ОТБАЧЕ ОТКАЗАХА ДА СЪОБЩЯТ КОИ СА ТЕ."????????? б*хти органите, б*хти държавата .!.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво, само така за слугите на ГЕРБ.