37

Анонимен

преди 5 години

Продължение на 36 коментар.Те не можели да се приберат в апартамента си. Извикаха психиатри и го прибраха само за 1 месец и пак го пуснаха.Живота на тези хора се превърна в ад.

36

Анонимен

преди 5 години

От 35Ко не харесвати бря ? Нешту ни ва изкефищи, ъ ?

35

Анонимен

преди 5 години

В България няма превенция и контрол на психичните заболявания. Това е в основата на самоубийствата у нас. Сещам се за случай с познати. И ми се оплакват синът им бил диагностициран с шизофрения, но той и те(родителите) изхвърляли лекарствата в тоалетната защото синът им нямал нужда от лекарства. Минава време минавам през улицата на която живеят случайно и ги виждам да плачат(родителите му) питам ги нещо лошо ли е станало? А те не, не е лошо просто синът им ги заплашил, че щял да ги изколи.

34

Анонимен

преди 5 години

По брой самоубийства на глава от населението:Русия е на 17 място.България е на 72 място.Швейцаря е на 82 място.Холандия е на 98 мястоГермания и Дания си делят 105 място.Испания е на 135 място На запад са много зле, да знаете !!!

33

Оруел

преди 5 години

Мутрата на чело на държавата е главната причина!

32

Анонимен

преди 5 години

Самоубивали се - какво друго да очакваме при ГЕРБ?!

31

Анонимен

преди 5 години

В изследването показват данните за България , но от *** не четат, и пишат за Русия .

30

Анонимен

преди 5 години

Ама помнете - В Швеция, Дания, Швейцария се самоубиват мноооого повече....Горното е лъжа, ако не знаете :)

29

Анонимен

преди 5 години

Самоубийци за работа няма, защото работите ни са смешни. Я да изгубиш позиция за 280000 евра на годинаи на теб ще ти иде да скочиш от моста...

28

Анонимен

преди 5 години

Какви стадиони , каква атмосфера ! Световно ,, Световно първенство по футбол " РУСИЯ !!!!

27

Анонимен

преди 5 години

При ГЕРБ е така - българите се самоубиват.

26

Анонимен

преди 5 години

През 2014 лъжите на Кунка , Москов , Кънев .... обеднели като реформаторите спечелиха гласове от изборите и станаха поредната патерица на малопроцентния Бойчо Методиев Борисов да окупира властта .Евростат ни показват ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГЕРБ и Собственика и !

25

Анонимен

преди 5 години

Известният психолог Ерих Фром още през 1957г. даде причините за самоубийствата- пълно неприемане на нещата около тебе и не виждане перспективи за тяхното оправяне. В българската джунгла /икономическа, финансова, културна и др./ няма оправяне. Това,че сме първи по самоубийства не е ново, но не знам защо не се казва,че сме първи и по самоубийства в Европа на хора под 18г. възраст.

24

до 16

преди 5 години

Защо намесваш Русия БГ е най-бързо изчезващата нация в света пред Сомалия сме дори това е факт.

23

Анонимен

преди 5 години

Това е, защото са в потрес, че не сме в Евразийския съюз.

22

Шефа

преди 5 години

Нормално вината за самоубийствата в България да поеме управляващата партия и нейния "балканския лидер" Бойко Борисов , защото през това управление се развихриха беззаконието , съдебната система "наш човек" , безчувственост , липсата на елементарна справедливост, заменена от безпардона бруталност!Пресен пример за жестокост са протестите на майките на деца с проблеми, безогледното избиване на здрави животни и т.н. Но има Бог!

21

Професор Тюхчеф

преди 5 години

От това което прочетох останах с впечатление , че средното за ЕС е 11/100хил. , а в Бг сме ПОД средното за ес- 9/100к, което ще рече че има държави с повече самоубиици - и това че всички останали са по-добре от нас.

20

Анонимен

преди 5 години

Според статистиката за 10 г герб сме намалели с 600 хил души, което се сравнява само със дарк ейджис сиреч тъмните векове в европа. Всички др статистики са производни и последствия

19

:(

преди 5 години

тежко физическо страдание - 7 на стоТакива хора трябва да имат право на доброволна безболезнена ефтаназия, особенно при нашето здравеопазване и грижи.

18

Анонимен

преди 5 години

Червените крeтeни пак плъзнаха да обвиянват Бойко ама никой не обяснява кой е виновника за водещата в световен мащаб позиция на Руската *** по самоубйсва :)