12

ТHE Патриот

преди 5 години

нео-либерална феминистка анти-мъжка пропаганда ...в коша директно :)

11

феминист

преди 5 години

А някои спазват десетте божи заповеди, и то открай време! Ииииииииии не само тях!

10

Анонимен

преди 5 години

Психо полюция на поредният канадски ***.Белите са лошите,черните са добри.Жените не трябвало да раждат щото било сексистко..Еми хубаво само не знам кой ще им плаща пенциите.Бежанците?Е тва им е проблемът на феминистките-живеят в някаква паралелна вселена населена с извращения и ужаси и илюзия за свобода.А всъщност нещата са толкова прости-всички те имат някакви психични заболявания ама не може да си признаят такъв банален факт.Интересно как мислят че са се появили на тоя свят?С пъпкуване?

9

От 3 до 6

преди 5 години

Едно от внушенията на "романа" е, че жените са превърнати в машини за бебета, а стерилните - в работнички. Това при положение, че раждаемостта в С. Америка и Европа като цяло е най-ниска. Също така се засяга втръсналата на всички тема за дискриминираните гейове, а на Запад има позитивна дискриминация на полов, сексуален и малцинствен признак. Казано накратко: евтина пропаганда!

8

Анонимен

преди 5 години

Не бих гледала подобна изнасилена и претенциозна глупост. Звучи изтъркано и заиграващо се с пошли и низки страсти. Животизъм който е лесно да се направи, но няма смисъл да се гледа.

7

евроатлантик

преди 5 години

След като губят битки умерините ислямисти в Сирия ,нормално е да се поканят в Бялгария като гости и да се заселят.

6

Анонимен

преди 5 години

Всички антиутопии са реалност през цялото време.Цялото устройство на човекия свят е една манипулация и експлоатация на мъже и жени

5

Анонимен

преди 5 години

Жените са виновни:)Я да спират да пускат на мъжете и готово

4

Кокона

преди 5 години

Поредното промиване на мозъци. Филмират ни с виденията на шизофренични автори и сценаристи.

3

До 1

преди 5 години

Авторката на романа е канадска феминистка. Самото произведение е антиутипия. По-важното в случая е, че то е пропаганда, предназначена да плаши жените и да разпалва война между половете.

2

Ro

преди 5 години

Един от най-безмозъчните и толер***стични бъркочи, които съм гледала - малтретирани обратни, смесени бракове, зли, бели мъже и нещастни жени. И всичко това е толкова ясно с каква цел е направено, че е страшно дразнещо за гледане.

1

Тт

преди 5 години

Какви са тези простотии?