36

стефчо

преди 5 години

На мен полицаи приятели са ми казали-трепеш ,и ако няма свидетели копаш! Полицията просто им пази живота и здравето на бандитите.виновни са потърпевшите винаги!

35

Анонимен

преди 5 години

Какви хора мислите че работят в охранителните фирми? Това са най-големите крадци.

34

чарли

преди 5 години

Предлагам да закрием МВР.

33

Анонимен

преди 5 години

Апашите са факт, но все пак е добре човек да се защити. Особено ме е страх от грабежи докато спим, затова чантата ми никога не е в коридора, а вечер подпираме бравата с стол. И най-модернага техника да има, физиката си е физика. Столът ще падне моментално на пода.

32

Анонимен

преди 5 години

Аз съм "забравил" вълчи капани в двора, ..... нека влезнат.....

31

Анонимен

преди 5 години

Ами на оня селянин от банкя за да му върви Ипон-я трябва някой да ви обира бе балами!!!А после същият тощ сел*як ви обира с данъците през НАП а после "делчо" на кинтите през обществените поръчки.Отделно рекетира "схемаджиите" с ДДС като Ветковци, Миньо Стайковци, Пещерняци и мнооого като тях.Ай честитУ на плебса смпотан.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Мда, те точно това ще направят, ще те чакат неподготвени. Дори да имаш известен успех, после има с години да търкаш нарове и да обясняваш, защо си нарушил пределите на неизбежната самоотбрана. Дошли ти хора, да ги упътиш, че са се загубили, пък ти с бухалката по главата.

29

Анонимен

преди 5 години

Бухалки продават, дърводелци правят по поръчка, нека се опита да влезе. Както е разположено всичко, лесно мога да се скатая до вратата и като влезе да го центровам. После е лесно - връзвам, бой-ритници-счупване на ръце-крака докато дойде полицията, обяснението, че се е спънал в прага на вратата, а аз като един съвестен гражданин съм решил да му помогна алабалистики, пък да видим дали ще прави така.

28

свинаря

преди 5 години

Каквато и врата да сложите пак може да се отвори. Най-евтиния вариант е един датчик за движение от 11 лева към който свързвате един по мощен звънец,и се надявате крадеца като влезе да се уплаши и да избяга. Може и една скрита камера,която може да се намери и за 50 лева.

27

Анонимен

преди 5 години

Ами ако вместо да писне аларма се включат 2 микровълнови печеки без металните кожуси... например!

26

Св

преди 5 години

Типичен пример за двойно данъчно облагане. Веднъж плащам данъци за защита н живота, здравето и имуществото си на съдебната и изпълнителна власт, "те ги хващат и после ги пускат". После аз плащам допълнително за охрана, продължавайки да плащам и данъците.

25

Анонимен

преди 5 години

Съвременния башибозук, така се държат масите в подчинение.

24

Анонимен

преди 5 години

На охранителните фирми най- полезни им излизат крадците. дори са взаимно свързани. Колкото повече крадци толкова повече са нужни охранителни фирми. Дори се питам не е ли възможно фирмата да се грижи да има крадци на свобода. Голяма част от охранителните фирми дори са на шефове на полицията. Имаме достатъчно държавни полицай с доста добри заплати. Всяка година все по тлъсти заплати им дава Тиквата. Кога ще започнат да си заработват заплатите с преследване на престъпници??

23

Анонимен

преди 5 години

оръжие във всеки дом - бог е създал хората а Самюел КОЛТ ги е направил равни.

22

Анонимен

преди 5 години

до 14те правят тези неща, но са цивилни. за това хората са вдигнали ръце.

21

cfh

преди 5 години

Ловджия съм-подготвил съм патрони със сачми 10 нули-да заповядат!! После цял живот ще бъдат на инвалидна количка, с отнесени капачки и глезени!! При достатъчно време и без лакътни стави ще останат!!

20

Ddd

преди 5 години

И всички крадци са "стари познайници" , за пореден път освободени от някой "независим" съдия или прокурор.

19

Анонимен

преди 5 години

Сота не е лукс, хубава метална врата не е лукс, хубава дограма не е лукс, gsm-а не е лукс, интернета не е лукс, колата не е лукс, колелото не е лукс, парното не е лукс, тока не е лукс, водата не е лукс...

18

Реформа

преди 5 години

Ако МВР изплащаше 20% от имуществените загуби на всяко домакинство и частник, дали щеше да бъде толкова не функциониращо когато държавата губи от (вредители).Хора не само държавата трябва да изисква от нас!!!

17

Анонимен

преди 5 години

А най-сигурната защита е да изгасиш лампите, да седнеш в тъмното на фотьойла с пистолет в ръка, да го изчакаш да влезе и да изпразниш пълнителя в него. После той наистина "няма повече да прави така".