51

престъпници

преди 5 години

Всичко е лъжа,дошла чумата от мигранта еми да го утрепат и да се приключва.Това е с цел за да ядем на Ес и Америка,Канада ГМО-то.Тоя мигрант нали е дошъл от Турция там защо не си избиват овцете?

50

Анонимен

преди 5 години

Статистиката от 2015г. е че до 1989г.сме имали 10милиона овце,а сега са около 1 милион+ тези в парламента.

49

Анонимен

преди 5 години

A до 1989г.сме били на 3то място по брой овцев Европа и на 7мо в света.

48

Анонимен

преди 5 години

А къде са "приятелите" на животните? За едно кученце рев до Бога, а сега са се скатали като мишки!

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Най ми не било чума майнольо ,а било ГЕРП .

46

Анонимен

преди 5 години

Вече се приемат залози ,че Герб ще унищожат България и Българите ,преди Тиквата да умре .

45

Анонимен

преди 5 години

Наводненията са случайност, хората не са виновни че ги сполетяват такива беди, виновни са политиците, невинни сме невинни сме!

44

Анонимен

преди 5 години

А защо е дошла чумата по животните? Случайност разбира се, просто случайно, така се е случило, без причина. Ако има някаква причина да се търси в ЕС, САЩ, Русия, политиците, Путин, Меркел, Тръмп. Хората не са виновни, невинни са.

43

Анонимен

преди 5 години

Една седмица наводнения, а на следващата заколения! Какво става тука бе, еничари?

42

Анонимен

преди 5 години

Днес овцете, утре -нас!

41

Анонимен

преди 5 години

Избивайте и унищожавайте всичко което мърда и шававсе още в България.Но този балон рано или късно ще се спука.Тогава тежко ви .

40

И така

преди 5 години

Наскоро, преди седмица купувах агне за клане, живо тегло на 5,50лв/кг, 27 кила дойде 150 лв и още 20 лв клане, дране и оправяне излезе 170 лв. Една овца отгледана, млада и да е читава струва минимум 260-280 лева. Ако е породиста може и спокойно над 300 лева да дойде. На тези горки хорица трябва минимум по 300 лева на животно да се даде, за да се компенсира макар и частично целия този стрес!

39

Анонимен

преди 5 години

за 190 лева и бракувана овца не можеш да се купи

38

До Канадиеца

преди 5 години

Гледай си Канадата ... А ако много знаеш, върни се и покажи как го правят хората по света. Но няма да се върнеш ... за такива като теб моята баба казваше: кога стана калайджия, кога му почерня ***

37

Анонимен

преди 5 години

До 38 За кои става въпрос?

36

гарантирано от .....

преди 5 години

А защо от европата осигуряват 1000 лева за убито животно,а министъро говори за 140-150 лева?Къде ще потъне разликата!Пак партиина далавера!

35

До Дамян Илиев

преди 5 години

Неуважаеми "д-р" Илиев,Вие сте масов убиец на животни. Явно това Ви доставя неистово удоволствие, особено като убивате и здравите. Не знам как спите нощем при тази силно обременена съвест (ако изобщо имате съвест)? Как ядете? Как гледате децата и внуците си в очите? Такъв като Вас не може да носи титлата "доктор", па макар и ветиринарен! Но прозвището "убиец" Ви приляга напълно!

34

Мисли

преди 5 години

За хората,които трябва да се замислят.Държавните институции са спряли ваксинирането на животните срещу чума,така че трябва да възстанови загубите на хората.За наводненията: Когато природата го предизвика е едно,а когато немарливоста и липса на контрол на язовири,реки и всичко останало не само ,че трябва да възстанови щетите ,а и трябва да бъде глобена а заедно с държавата и ние ,че сме едни добри мулета без мозъци и озлобени и завистливи.

33

Канадиец

преди 5 години

Тук в Канада познавам един фермер, работи много ниви с царевица, рапица. Всяка година си прави застраховка за 50 хиляди долара-да му покрие загуби и разходи ако няма реколта. Той явно знае, че държавата не е длъжна и няма да тръгне да компенсира личните му загуби. Но в БГ все чакат на държавата-болни животни, наводнени къщи и пр.

32

Анонимен

преди 5 години

До 27Яж си киселото мляко мен, не ме мисли :) и аз искам държавни пари за частния ми бизнес.