238

Luizon

преди 5 години

Hahaha...predstaviate li si v offshorna anglia i v angliiskite kralski offshorni kolonii po sveta i parvi investitori v usa da se razplastat s izmislenoto evro....?! Ako ima bg elektricheski referendum v rbg dali da si hvarlim bulgar leva i da vzemem efroto, poznaite kak ste glasuvat bulgarskite aslani ot bulgarskata offshorna corona pod zlatnite bg offshorni kambanarii?!

237

Анонимен

преди 5 години

Тази коко шка може да си чете всякакви книжки,но ние в чужбина видяхме с очите си какво стана в действителност и на практика при приемането на Еврото,д ъ р т а ку ку мявка!Слухове били,тази живее още в някакъв си нейн свят от миналото,само пионерската връзка и липсва.

236

Митко

преди 5 години

Защо никой, ама никой не казва, че основната причина за стремежа на българските политици към еврото е да се откраднат едни няколко десетки милиарда евро, които стоят в БНБ /не валутния резерв/ като залог на левовете в обращение. Приемем ли еврото, тези пари могат да бъдат откраднати или похарчени /все тая/ по усмотрение на властимащите в момента. Излезем ли от валутен борд, става като в Аржентина 2001-ва. При валутен борд там 1 долар беше 1 песо. Сега 1 долар гони 30 песос.

235

Анонимен

преди 5 години

Евтаназия за бабите/дядовците иначе само мъки. Нали това ви е целта (депутатите) поне ги обгрижете един път за винаги за да не се мъчат.

234

Анонимен

преди 5 години

време е народа да измете мухобойко

233

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не е измислено, този филм го гледах на живо в Белгия и Австрия. Дори германците мрънкаха.Намерете вестниците от 2001-ва и четете.

232

Истина

преди 5 години

до 211 ,212нали това искам да кажа,имам познати италианци и хората казват:по-добре си бяхме с лирите,сега от както е еврото обедняхме.Не приемайте еврото така казаха няма да лъжат.Нашите философи тръгнали да смятат кафето колко ще е и т.н.Старите хора са казали:Не питай старило,а патило!!!Сега до колкото чувам Италия иска да излиза от съюза,ако още една страна излезе и това е.Америка не иска еврото като конкурентна валута за какво налагаха тези санкции за стоки от Европа и Китай!

231

Юнкер..

преди 5 години

Юнкер иска това, но той е пияница! Бойко да изчака и да не бърза.

230

Анонимен

преди 5 години

До 235GERMANY 44500BULGARIA 8064...Ами да. Като има кой да им работи еФтино на германците, а после да го прадават скъпо ... тя сметката е от проста по проста !А като се добавят и държавни заеми към немски "инвеститори", картинката съвсем се избистря - защо швабина е с 5000 евро, а българина 1000 лв. Че то доскоро плащахме пенсиите на чешките пенсионери! Сега ше през Гинка ше плащаме на руските... Т.е. БЪЛГАРИНА Е БЕДЕН, ЗАЩОТО ХРАНИ ДРУГИ И ГИ НОСИ НА ГЪРБА СИ! "БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ !"Амин!

229

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС.ТОЧНО ДНЕС ...ЗА ПРЪВ ПЪТ СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ Е ВСЕ ЕДНО ДАЛИ ЩЕ УМРА, ИЛИ ЩЕ ЖИВЕЯ.

228

Анонимен

преди 5 години

А кой уби бизнеса???А кой уби козичките???А кой уби овцете???НЕ НАРоД, А ***

227

Анонимен

преди 5 години

GERMANY 44500BULGARIA 8064

226

Анонимен

преди 5 години

Бизнеса го убиха тези които мразят бизнесмените . Разбира се простите хорица винаги имат обяснение защо са бедни и винаги си остават такива .

225

Анонимен

преди 5 години

До 231За това има критерии БВП на човек / GDP per capita (nominal)/ . Там ясно се вижда кой колко произвежда и защо в някои държави / България / заплатите са такива ....Ама я кажи този БВП в какво се измерва? В домати, коли, техника и ... или в пари ? Ако е в пари, е как няма да е нисък този БВП, като просто труда на българина се продава на ниска цена ?! Защо си зариваш срамежливо главата в пясъка, като за единица обем идентична продукция, българина получава 10 пъти по малко от германеца!

224

Анонимен

преди 5 години

Кой колко произвеждал значи! А кой уби бизнеса???

223

Анонимен

преди 5 години

За това има критерии БВП на човек / GDP per capita (nominal)/ . Там ясно се вижда кой колко произвежда и защо в някои държави / България / заплатите са такива .

222

Едни такива

преди 5 години

ЕКСПЕРТИ докараха Световната финансова криза преди години. А и народът го е казал: Страх лозе пази!

221

Skk

преди 5 години

До 219Ти кво не Разбра. Разходи се до гърция и ще разбереш какво ще се случи. Ще получиш 600 евро заплата и цените ще ти бъдат същите ама в еврл. Дина 49 евро цента, домати 80 евро цента, бензин 1.50 до 1.7 евоцента и така всичко. Затова като отидеш там всеки ти вика не го обръщай в лв. Че ще ти стане лошо. Сега схвана ли?

220

Анонимен

преди 5 години

Чехите и до днес не са в еврозоната ,значи има защо !

219

Анонимен

преди 5 години

До Ха-деИзоставаме 2х по производителност, а 4х по заплати.... Къде е разликата?===Не е х4 ... поне по 7-8 се изостава, че даже и х10.