11

Анонимен

преди 5 години

Ако може и в рейса да пуснат миячи, че подмишниците и краката на софианци много миришат, не се трае.----------------------Пичуиее, здравейтее. От дье стии?-От София смии. А вийй?- И нйи тъйй.

10

Анонимен

преди 5 години

Живял съм в Русе на млади години. По времето на лошия комунизъм. Там центъра и главната улица се миеха всяка нощ със сaпун, за да не пречат на движението. Никой не затваряше.И никой не се хвалеше. Смяташе се за нормално.

9

Анонимен

преди 5 години

А аз как мога да напиша споменатата в заглавието българска дума за миещо средство без да ме блокират от сайт

8

Анонимен

преди 5 години

Кво? Онези лагери ли заработиха пак?

7

Истината

преди 5 години

Да правиш новина от това, че веднъж в годината ще миеш малка част от улиците в София, които трябва да се мият всеки ден, може да го направи само някой от ГЕРБ.

6

dдфсф

преди 5 години

Тъкмо се зарадвах защото помислих, че ще отворят нови фабрики до Факултета, Столипиново, Максуда и т.н., пък те улиците щели да мият. Нищо! Потенциал да развиваме сапyнена индустрия имаме, въпрос на време е да вдигнем фабриките и да я развием.

5

БЯСНА СЪМ

преди 5 години

Вече трябва да прелитам над София, преместени спирки, затворени улици ,надписи"извинете за неудобството", какво неудобство, направо ни убихте.Малко мисъл трябва като се правят ремонти, как така затваряш цели карета от София ???? Та само миенето ми липсва.

4

Анонимен

преди 5 години

То тъй, у шуплука се мият и къпят веднаж годишно. Аре честита баня на столичани.

3

Анонимен

преди 5 години

Смешници.То е ясно че нищо няма са измият и само ще размажат мръсотията. . По-добре кажете на гражданите Тиквено-Картоцената мафия и фирмите им колко пари ще източат.

2

Анонимен

преди 5 години

Ако може и в рейса да пуснат миячи, че подмишниците и краката на софианци много миришат, не се трае. В нито една държава, където съм бил няма такива миризми като в България.

1

Анонимен

преди 5 години

Преди години миеха улиците без да местят автомобилите и беше чисто, но тогава улиците се миеха редовно, а не веднъж в годината и то не навсякъде, както прави Фандъкова.