8

Анонимен

преди 5 години

Работници искат по 2-3 хиляди лева заплата в общината и няма кой да ги подрязва.

7

Анонимен

преди 5 години

Отсичането на дървета, било то в града или в гората, трябва да се наказва с минимум 20 години затвор. Дърветата са белите дробове на Земята, а България ги има в изобилие, те са това, което ни защитава от смога и калните свлачища. Направи ли ви впечатление, че около ЖП линията на влаковата катастрофа в Турция беше голо поле? Каква беше причина- ерозия на почвата. Знаете ли кое защитава почвата от ерозия? Дърветата, защото абсорбират водата.

6

...

преди 5 години

Значи споко и тоя "ремонт" ще е същия както на Дондуков! С други думи ще се дадът едни 50-60 милиона лева, всичкото ще се окепази или казано с други думи ще стане по ГРОЗНО и ДРАЗНЕЩО отколкото преди ремонта и след като приключи ремонта, ще се наложи да ре РЕМОНТИРА ПАК! Така, че какво се коркате некви си дървета! То в общината барабар с фандъкова са такива дървета, че и за *** за зеле не стават!

5

Анонимен

преди 5 години

А дано засадят някакви.Полудеха с тия ремонти.

4

Анонимен

преди 5 години

също така ще сложат нови дръвчета, за които ще платят прескъпо на "техни" хора, спечелили поръчката

3

Анонимен

преди 5 години

чистият въздух бе проблем на столична община - ето как го решава!

2

от сф.

преди 5 години

До FckТук секат дърво на няколко десетилетия само за да се вижда новоткритото заведение за алкохол и цигари, което е било в "сянка" и са решили, че дървото им пречи на прилива на клиенти. Терминал 2 и бегом докато са отворени границите, че бъдеще няма, ако някой политик каже, "има бъдеще и сме добреЮ трябва да го попитаме, а защо децата ви учат и живеят извън страната?>

1

Анонимен

преди 5 години

Дърветата са сред малкото неща, които пречистват въздуха в града. Te не са засадени само за красота...