19

Анонимен

преди 5 години

Днес ако не хване асфалта, утре пак ще го асфалтира бацето. Нали е негова фирмата. То бива бива крадене ама чак пък толкова.

18

гьон

преди 5 години

Значи ...Борисов наредил да се оправят тези щети, но болшевиките си коментират, умуват и плюят...На това му се вика ....

17

Виж ти

преди 5 години

Плаващ асфалт! Върху вода! Градски ферибот ще е това....

16

ШМАТКА

преди 5 години

Това е!България е държава без доктрина за това какво ще става тук и занапред.Обаче си има цар тиква ,която решава проблемите на парче и нищо не върви на никъде!Младите бягат, старите умират от глад и недоимък ,държавните големци крадат като за световно сякаш ще живеят 10 живота !Всеки си влачи ковчега и носи в джоба си смъртния акт безотказно!

15

Робинзон

преди 5 години

"Мис Бикини е страшна мадама.Бойко определено има вкус!"А мис Бикини и мис Синоптик определено имат нюх. Бързо надушват къде са парите

14

Анонимен

преди 5 години

Д-р Михаилов: Борисов е политически А Н Е К Д О Т !

13

Той има вкус

преди 5 години

А тя знае какво да ползва " касичката" си !

12

Един от друго място

преди 5 години

До Един от Северозапада Трябва някой да нарежда.Докато БСП и коалиционния им партньор ДПС управляваха нямаше кой да нарежда и не се правеше нищо.За Гинка питай Моника Станишева, за КТБ питай руските другари.А Мис Бикини е страшна мадама.Бойко определено има вкус!

11

Анонимен

преди 5 години

АСФАЛТИРАНА ТИКВА , НАРЕДИ !

10

От 7

преди 5 години

До Един от СеверозападаТъй, тъй, прав си. А за по-сигурно- ремонт на ремонта през зимата - преди местните избори така ;)

9

Айман

преди 5 години

Абе Боко ще е!И внимавайте какви ги драскаше,знае ни по азбучен ред до един.

8

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен7Така се прави, направо върху тинята и локвите! Нали догодина фирмите на Герб трябва да спечелят проектите за ремонта на ремонта?Ако народът търпи още Герб на власт, де, или Баце не е вдигнал кръвно и не е хвърлил оставка пак.

7

Анонимен

преди 5 години

Да! Асфалт още днес и веднага, директно връз тинята и локвите!

6

Гoшу

преди 5 години

Абе напоследък другарете май са прояли асфалт, щото спряха да припяват: "Ний асфалт не ядем" :))) Ами щом спряха, значи са прояли :)))))))))))

5

Анонимен

преди 5 години

ТОЙ каза! С това темата е затворена.

4

Анонимен

преди 5 години

Пак PR акция!Цар Боко пак заповяда!Ами да си уволнява министерствата за бездействие и да си управлява едно лично!

3

Анонимен

преди 5 години

Сега ще пада яко крадене от правилните хора, а после хоп торбите в Банкя. При предишното наводнение бяха стигнали до там, че един полицай товареше стекове с дарена минерална вода в патрулката, за да може да я провава в магазина си, който пък се водел на името на баща му, по обясними причини.

2

реалист

преди 5 години

Вместо да се премахне причината за постоянните наводнения, ще сложат асфалт. Проста работа. Догодина след наводненията като бъде отново отнесен асфалта, пак ли ще асфалтирате? И така до кога? Ако бъде отнет човешки живот /да не дава Господ/? Тогава какво? Гробове ли ще копаете? Стига с това усвояване на пари без никаква съществена полза.

1

Един от Северозапада

преди 5 години

Аз пък помислих, че е наредил да спре да вали.Нали всичко в тая държава той нарежда да стане? Абе, в тоя дух, какво стана с Гинка, какво стана с КТБ? ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ТОВА?Или пък за Мис Бикини нещо да напишете?