51

Анонимен

преди 5 години

Ама те Боковците демократи ли са ? Или Боко е най- приближения човек на Живков, гледал отблизо и учил се как се управлява тоталитарна държава? А другите агенти на ДС, офицери на ДС, децата на върхушката на БКП, все членове на БКП?!?!?! 30г ни управляват или на Тошо хората, или на Луканов и Лилов хората. Плюс офицера от 5-то управление на ДС разпределящ порциите. За умните е ясно. Неграмотните ттрсят вина в нещо несъществуващо като демокрация в Бг

50

Анонимен

преди 5 години

Планът беше *** и перфектен за шепа олигарси и за западните стоки,фирми, корпорации.1.Срива се икономиката,промишлеността,селското стопанство,науката, медицината, социални, правови,силови и други институции.2.Обиране на спестяванията на хората от банките,чрез инфлация,за да нямат възможност да развият собствен бизнес.3.Създадоха се силови структори,които да присвояват насилствено,да пазят откраднатото и ако някой посмее да прави бизнес и не плаща рекет или е непослушен,да го наказват.4.Сле

49

До 52

преди 5 години

Е нали лошите комунисти ги изгонихме. Сега управляват вашите, добрите, антикомунистите. Ония с убитите дедовци - Борисов, Цветанов, Цачева, Павлова.Защо пак не мърдаме, а вървим още по-надолу.Кой е виновен. Пак ли Ордшарски?

48

Анонимен

преди 5 години

51 няма такова нещо. Това пак *** ли го измисли? Затвориха се заводи преди страшно много години или се фалираха с цел изкупуване за без пари от червените кадри станали съвременни работодатели. Всеки го помни това през 90-те години. Не слагайте измислици на ЕС. Всички видими промени дойдоха под давление на Европа. Обаче там не знаят какво е нагъл комунист.

47

Анонимен

преди 5 години

До 46. Нищо верно няма в това което пишеш. Първо , когато бяхме в соца.Населението нямаше престава 1980- 1985, 6. КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.Аз можех да пътувам, но с подкупче за по 30 дни на запад. ЕС БЕ СТАНАЛ НА 30 ГОДИШЕН СТАЖ. НИЕ СЕГА СМЕ ОТ 2007Г. с 10г. Теса на 55години стаж в ЕС. Е КАК ЩЕ ГИ БУТНЕЖ?¿ С КАКВА? И ТО СМЕ 5мил. Срещу 550 милиона.

46

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости. Никой нищо не ви забранява. А сумата влезнала в България е в пъти над вноската. От другата година я качват с милиард и 400 млн лева. Вноса за Бг е 38 млрд а износът е 35 млрд. Пишете колкото да не заспите. Заводите ги приватизираха комунистите и сега работят за тях. Всичко се усвоява от фирми на *** и се създава монопол на нашите. Нищо общо с ЕС. Всичко идва от на Тошо наследството. Проблема е че ДС и БКП не дават държавата да мръдне и си командват парада постарому.

45

До 43

преди 5 години

Не сте прав. Едно от условията да ни приемат в ЕС беше да затворим заводите и фабриките си. ЕС не ни иска като производители. Нужни сме му единствено като потребители.Потребители на ментета второ качество и на некачествените храни, които произвежда. Но с тоя ниски заплати дори за потребители не ставаме.

44

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията си я създадоха другарите (партийната номенклатура от 80-те), така че да работи в полза на тях и техните фамилии. ЕС не разгони другарите, а им даде още повече власт и парични ресурси за "разпределяне".

43

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрестани да лъжеш,разбира се,че беше унищожена промишленоста и на много места съвсем нова техника се унищожи или открадна,всичко се разсипа и хиляди останаха без работа!В момента не се различаваме от колониите,макар че сме стара европейска държава,а бяхме около 25-27 място в света по развитие и наука.

42

Анонимен

преди 5 години

Пак изплющяхте стъкмистиката.Аз съм за ЕС,но без да плащаме дълговете на други държави,например като Гърция,нито да плашаме за НАТО.Парите да отидат за наука и социални дейности.

41

Анонимен

преди 5 години

ЕС просто бетонира корупцията и посткомунистическият елит (мафия) в клетата ни страна. Коренно различно нещо очаквах през 2007. Нашите намериха начините по които да говорят лицемерно и да замитат проблемите, ЕС разбраха за това и не решиха да предприемат каквито и да е шамари.

40

Анонимен

преди 5 години

Колко трябва да си неадекватен да твърдиш , че ЕС ти затваря заводите и ти забранил земеделението. Или че вноската ни била повече от парите от ЕС. Вноска 700 млн за 2017 г- влезли пари 4,4 МИЛИАРДА. Хората дават пари дори за косене. Друг е въпроса че ласрите на БКП крадат и създават монополи. Нищо ново в комунистическа България в която всичко е на ДС. 35 милиарда е износа на България към ЕС. Ограмотете се!!!

39

Agafni

преди 5 години

57 procenta imat chepati debeli sopi za bg parlament i ms...chetnicite sa sal tuk tame... :-) a askera hich go niama...ei tam v kabull...ko prai... on si znai...

38

Североаийски оптимиз

преди 5 години

"Аптекарка пожела добро бъдеще за Русия и надупчи всички презервативи, уволниха яЧужденците са стройни и атлетични, а виждали ли сте нашите пияници, казва Людмила"

37

Анонимен

преди 5 години

Радев щеше да забрани турските сериали още вървят гледам 1 юли мина

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Не знам ние от колко процента сме, но ти си явно от ония 80-те процента!!!!! Неадеквантия...........я погледни, че има -няма за 10-тина години тотално разграбване явно САМО ТИЯ, КОИТО НАЙ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ОТ разните обществени поръчки и субсидии, само те още дърпат за тоя скапан "съюз"! Но СТАВАТЕ СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН ПО-МАЛКО И ПО-МАЛКО!

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПадне ли ЕС и ГЕРБ си заминава.Същото важи и за БСП ако те бяха на власт, и те щяха да правят същото като ГЕРБ, и не само БСП, всяка партия, защото ГЕРБ и другите не са паднали от небето, те са от българите. ЕС и да падне, и да не падне българите винаги ще са зле. Само диктарура ги оправя, бай Тоше, тогава поне по-добре живееха, но злобата и завистта си я таяха от вътре и като гноeн цирeй изби при "демокрацията".

34

Анонимен

преди 5 години

"...столичния кмет Йорданка Фандъкова - 49%..." - ясно къде е правено проучването - в Шопландия...Б Е Л Е Н Е!

33

Анонимен

преди 5 години

Проблемите които съществуваха преди влизането в ЕС след 11 години членство се задълбочиха. А джиповете и сега и има дори повече, бригадите си свършиха работата с мокрите поръчки, България вече е разпределена на сектори от мафията, мъзерията става все по-жестока, села и цели градове се обезлюдяват, няма работа, всичко напира към София която все повече се превръща в мрачен гъмжащ мравуняк.

32

Анонимен

преди 5 години

Падне ли ЕС и ГЕРБ си заминава.Те ги създадоха и ги крепят, защото заедно си делят откраднато то от Българския народ. Лошото е че цялата държава е в ръцете на един човек, а още по-лошото е, че същият този човек е неграмотен, но за сметка на това безкрайно алчен.