42

Анонимен

преди 5 години

ДЪРЖАВА КОЯТО САМА СЕ ИЗРИТА ОТ ЕВРОПА НЯМА АКЪЛ

41

българинa

преди 5 години

До 28Да , *** , по-добре по техния акъл , но ти нямаш такъв , за да го разбереш !

40

Анонимен

преди 5 години

ТАЙЛАНД ДОКАЗА ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ ЗАПАДНА ПОМОЩ

39

Анонимен

преди 5 години

До българина според теб *** по акъла на англичаните ли да се водим?

38

Сократис

преди 5 години

Цинизъм е самият въпрос и опита за сравнение на несравнимото!Докато някой, седнал в прохладен офис си смучи от пръстите простотии и се мъчи, покрай този случай да пробва отново мигрантската политика, едни други хора, без излишен шум изваждат едно по едно децата и дори жертвата която дадоха спасителите, не се героизира, както би се случило тук.Там хората знаят, че за да се върши ползотворна работа, журналистите трябва да се държат далеч.След това на пресконференция ще им обясни каквото трябва.

37

sds

преди 5 години

Страхотна статия - поздравления за авторката!!!

36

Анонимен

преди 5 години

ЩОТО НЕ СА ЧУЖДИ НАВЛЕЦИ СРЕД НОРМАЛНИТЕ ХОРА!ЗА ТОВА ДУЧЕ ВЕЛЕ!ФЕРЩЕХЕН ЗИ?

35

Пацu

преди 5 години

Цял свят се солидаризира с Тайланд, защото другаде си нямат руски тpoлове.Aко имаха, те щяха и по децата да почната да плюят...Ама защо са влезли в пещерата?Сега кой ще плати?И.т.н...

34

Georgiev

преди 5 години

Айде да не ни занимавате с тия мигранти, моля!

33

пак АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

преди 5 години

тази статия е провокация, така "журналистака" събира точки за заплатка. МОЛЯ НЕ Я коментирайте, така ще се научат най-накрая, че журналистиката не е писане на безумия.

32

Анонимен

преди 5 години

По-специални са с това, че не са НЕЛЕГАЛНИ потесители на тая пещера. Не са НАРУШИЛИ ЗАКОНА като са се набутали вътре.И аз искам да питам, ЗАЩО днешно време медиите активно се съпротивляват срещу съществуването на думата нелегален. Какво му е толкова трудно да се разбере, че тая дума означава ПРЕСТЪПЕН, НЕПОЗВОЛЕН, ЗАБРАНЕН, ПРОТВОЗАКОНЕН.Що за двоен стандарт е да толерираш тая дума в едни ситуации, а в други не?Заради е такива празни статии света се обедини около тайландците, а не мигрантите.

31

Анонимен

преди 5 години

Оф като почнете да ми се правите на големите хуманисти...

30

Защо??? Сериозно ли?

преди 5 години

Ами защото има разлика.... между един отбор от невръстни тайландски момчета заклещен в пещера повече от 2 седмици и треньор молещ за прошка ......и една група "бежанци" със съмнителен произход, която плаща хиляди, за да дойде в Европа с последен модел телефон, твърдяйки, че търси убежище от война, не уважаваща законите ни и нежелаеща да се интегрира, но искаща преди всичко финансова помощ (естествено има изключения). Вие сериозно ли питате или това беше риторичен въпрос???

29

Българана Грижовна

преди 5 години

Защо ли:1.Бедните селяни след изпомпването на вода от пещерата са с наводнени ниви и никога няма да бъдат компенсирани! Нито един не се е възпротивил.2. Много месни са носели храна, вода и дрехи за спасителните екипи,безкористно.3. Срамно е да се сравняват манипулирани хорица, като тези от бившата красива страна Сирия с такива, които са се втурнали неканени в страни,които си имат проблеми.4.Не е етично да се плаче за терористи.5.А кой ще плаче за нас хипертониците,тровени години????????????

28

Анонимен

преди 5 години

Ако под "Цял Свят" имате предвид само вие медиите... нямам идея. Аз лично не познавам някой на който реално да му пука за тези...

27

Анонимен

преди 5 години

Според мен въобще да се фокусира мнението върху някакви хора от световните медии е лъжа.Защото нима и за бежанците не се фокусира мнението? И то в продължение на години. А това, че в България мнозина пенсионери водят всекидневно борба за живот не интересува никого (медиите имам предвид). Просто медиите си имат политика. И това важи за всички медии и политиката е една. Не казвам, че в определена степен световните медии не са полезни. Но в България това не важи, тук комунизмът си продължава.

26

Анонимен

преди 5 години

До българин 22Брей...колко сме умни!!! А СЛУЧАЙНО да си си задавал въпроса ЗАЩО хората в Африка, континент с НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА....злато, диаманти, редки руди, петрол и т.н....ЗАЩО ТЕ СА ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ???? ЗАЩО им устроиха "арабската пролет" по цяла Северна Африка и Близкия Изток?? И най-важното....КОЙ?? И освен конярите, КОИ еуропски говедца имаха за това "заслуги"??? Е, СЕГА ЩЕ СЪРБАТ ТОВА, КОЕТО СА СИ НАДРОБИЛИ! А и ние, ако продължаваме да им се водим по акъла.....ще загазим и ние!

25

Fck

преди 5 години

Абе как можеш да сравняваш група Афрота ,пакистанци,иранци и сякви други главорези с 12 Тайландски деца ,който са блокирани в пещера защото са излезли на излет с треньора си на рожденния ден на едното момче? Нормално целия свят да гледа те не са мигранти не лялят на Арабски и турски. Няма база за сравнение по добре да слушам за тайландските деца от колкото за великите ви Афгански мигранти ,който си набихте у държавата!!!

24

Съвет

преди 5 години

До Анонимен 5 Да ти е честита приятелката индийка.Взимай я , не се двоуми.

23

българин

преди 5 години

Не знам дали някъде в Европа тайландци или китайци да не работят и да чакат само социални помощи !!!!! 92