38

Анонимен

преди 5 години

Айде Бойкоооо... Ако ги изринеш тия тунеядци, ще гласувам за герб!

37

Анонимен

преди 5 години

Да се махльосват. Никой не ги диша. Пълни некадърници и бездарници. Да бегат у Германия да полъскат малко пенсионерски дирници! Белким за това да стават!

36

Анонимен

преди 5 години

Ухааа, кеф! След 9-ти спират прoстотиите на Емо Чолаков :)

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Резултатите на ГЕРБ са видими във всички свери на икономиката и в живото.и на теб ГЕРБ са ти виновни, че си останал неграмотен.

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименAccuWeather е на европейската централаКатегорично никога тяхна прогноза, която е вярна не съм видял!

33

Тъпанар

преди 5 години

"Дреме ми Абе кой все още вярва на тези прогнози,само взимат пари там залду да се закрива и това е"Ама точно така - да закрием всичко - БАН, НИМХ, университетите, училищата, културата и прочее... То и без това българинът се интересува само от "патрончето", талончето (това дето се трие), плюс.кането, онож.дането, ср.анЬ.ето и чалгата. Ега ти! И като ги закрием, ще забогатееш? ЕС.наф нещ.астен!

32

Анонимен

преди 5 години

Където с тях, там и без тях. Ако искаш да знаеш какво е времето, гледаш през прозореца. Прогнозите им за нищо не стават.

31

123

преди 5 години

Стига с глупостите за прогнозите за времето и държавната хранилка!Повечето коментиращи въобще не разбират за какво става въпрос. Това и институт, не синоптична служба. Имат научна, експертна, образователна дейност. Изпълняват международни спогодби. Национални и международни проекти. Поддържат бази данни. Изследват климатичните промени, водни ресурси, повърхностни и подземни води, ниво на качество на водите в р. Дунав, Черно море и т.н.

30

Анонимен

преди 5 години

Айде да спрете с глупостите. AccuWeather е на европейската централа за климатичното време! То ползва всички измервателни уреди на всички страни. Ако нашата спре да излъчва те нямат да виждат времето при нас, а ние сме слепи.Да в цял свят има ползва от такива институти особенно за "ваши" САЩ - с торнада(смърчове) 5 категория и миналата година четворен ураганен удар после твърдете с тях, че няма гобалнно затопляне. Имат и институт за заметресения и т.н.Наш *** върви към праисторията!

29

Бау

преди 5 години

До 32Ооо много ясно, че "синоптиците" го правят. Но професията рязко става простичка и може да се наемат и добре тренирани маймуни :D Да се превъзнася човек "аз съм учен - синоптик" вече не върви...

28

Анонимен

преди 5 години

А кой смяташ, че вкарва информацията, пуска, поддържа моделите за прогноза на времето? Простотия, та дрънка!

27

ddsadsada

преди 5 години

Да се вземе пример от западните държави. Имат ли такива национални институти и колко се финансират. Ако има, то нека им се вдигне бюджета на НИХМ, но ако няма защо ние да поддържаме такова звено? Кой черпи инфорамция от техните прогнози? Телевизий като БТВ и НОВА, които са и най-гледани, на НИХК ли разчитат или плащат на външни източници? Нямам идея. Но това е за бабите, да гледат гологлавия сладкодумник. Хората са достатъчно грамотни за да отворят AccuWeather или Синоптик и да видят..

26

Анонимен

преди 5 години

Те затова се пишат дъждовни

25

Бау

преди 5 години

Пред 2018 всичко е компютризирано. Т.н "синоптици" вкарват информацията от измервателни устройства в компютъра. Това е. Едно време се правили сложни сметки и климатични модели на ръка, вече не. Това е една от професиите, които ще изчезнат с развитието на технологиите.

24

Анонимен

преди 5 години

Интереснонмие това докога ще продължи доиде дъжд буря тока спре та живеики в 21 век в средата на инфо техологиите се питам тока само за центъра на град ловеч ли се връзва нормално а за кварталите както доиде е питам аз докога

23

К

преди 5 години

Потресаващо е когато едвам изкласили хора дават врщо мнение за работат на други, посветили се на науката, въпреки мизерията.

22

Анонимен

преди 5 години

Резултатите на ГЕРБ са видими във всички свери на икономиката и в живото. Всичко върви стремглаво надолу само по новините ни говорят друго.

21

катитализъм завинаги

преди 5 години

нека предвидя времето за НИМХ : глад и безработица, това ви чака, в 21 век, като си в нерентабилен бизнес, се преквалифицираш и започваш от начало, а не плачеш за още пари, така е при капитализма - на всеки няколко години на работника му налага да се преквалифицираш, няма вече едно и съща работа до пенсиониране и вечно растящи заплати!

20

Ох како султанке

преди 5 години

Дреме ми Абе кой все още вярва на тези прогнози,само взимат пари там залду да се закрива и това е.Във нета прогнози бол а и кой вече го.вълнува времето хляба ни е по важен,а и то вече като няма нормално лято много ни вълнува времето ай чао хрантутници.

19

Анонимен

преди 5 години

В август НС и МС са в отпуска и нищо няма да се промени. Тогава идва датата 9.09 и на нея може да стане нещо. А дано ама надали.