12

Анонимен

преди 5 години

Бг се ориентира към излизане от ЕС и влизане в Евразийски съюз с Русия, Индия и Китай. ЕС няма пари след излизането на Англия и ще се закрие.

11

Анонимен

преди 5 години

До До 6За разлика от комунистическите и комсомолски кадри на ГЕРБ,аз нямам принадлежност към такива структори в миналото си,но че мафията и бандитската обстановка в България всява страх у бизнесмени и всички останали хора е факт,справка - много пострадали бизнесмени или Иванчева например!Факт е,че и пътя на коприната също ни заобиколи!Факт е,че поради несигурност и страх,никой не инвестира в България,нито ни има доверие!

10

Анонимен

преди 5 години

Еме тва е от преди 2 дни, нещо червените бая фира дават от завист."Рамково споразумение за 1,5 милиарда евро за Българската банка за развитие беше подписано днес от Стоян Мавродиев - Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) и Хуайбан Ху Председател на УС на Китайската банка за развитие (КБР) в Гранитната зала на Министерския съвет. "

9

аз

преди 5 години

Бойко излезна най-хитрия политик, но така като в БСП само крадат, то трябваше да понаправят нещо, а не само да пикаят по фонтаните!П. С.: Не съм подръжник на ГЕРБ

8

Анонимен

преди 5 години

До До 6КИТАЙ ИМА ДОВЕРИЕ В ГЕРБ И БЪЛГАРИТЕ!!! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА *** ДА СЕ ПЕРЕШ. РУСИЯ СЪЩО ИМА ДОВЕРИЕ В ГЕРБ И В БЪЛГАРИТЕ! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА *** ДА СЕ ПЕРЕШ.

7

До 6

преди 5 години

Това за инвестициите и доверието в ГЕРБ във вестник Правда ли го чете или в Дума или Комсомолская Газета?

6

Дядо Петър

преди 5 години

Тия дето се гласят да си пълнят гушките от "обещаните" китайски проекти сигурно са чували, че там екзекутират корумпирани чиновници.

5

Анонимен

преди 5 години

Откакто герберите управляват,никой ни няма доверие и не иска да инвестира в тази бандитска обстановка.Пътя на коприната също ни заобиколи.Трябват ни китайски ръководители,за да хвърлят в затворите корумпираните в България,тогава може да тръгне по-добре.

4

Анонимен

преди 5 години

сиганското лоби се гласи да посредничи в отношенията с Китай НО напусто

3

Анонимен

преди 5 години

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА НАЧАЛНИК НА ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С КИТАЙ. СЕМЕЙСТВО ПАСИ СЕ ОБЛИЗВА ЗА ВЛИЯНИЕ ТАМ ЗАТОВА БЕШЕ ПОДМАЗВАНЕТО НО НЯМА ДА СТАНЕ. КИТАЙ НЕ РАБОТИ С ПОСРЕДНИЦИ. даже цукчо го ритнаха много отдавна

2

Анонимен

преди 5 години

4ти мандат

1

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

" Аз га плащам вечерята на некоя булка , сакам после да я ***! " Вуте.