8

а знаете ли

преди 5 години

До голямата авантаДори и евтини тези стадиони бяха построени с много лишения и мизерия ! Тези пари Кремъл ги изсмука от мизеруващия народ ! В Русия дори военни с висше образование живеят в мизерия ,Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика Русия ?!Така че това световно е като на гола дупара чифте пищови !

7

Анонимен

преди 5 години

Аз залагам на франсетата. Мбапе е неудържим. Показват постоянна форма и имат добри изпълнители.

6

Г

преди 5 години

Бг обича да смята чужди пари кой колко получава

5

голямата аванта

преди 5 години

за домакините !Хем построиха почти безплатно стадионите като използваха работници на черно от Казахстан и работници по договор на много ниски заплати от северна Корея !Хем се класираха директно без да играят квалификации !Хем взеха парите от продажбите на билети и права на телевизиите да излъчват световното !Хем пък и допълнително взимат пари от ФИФА

4

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Вярно си писал ,но въпросът е колко пъти Русия ще е домакин на световно по футбол за да има право да участва директно без квалификации ?! Кога ли пак ще ги видим руснаците на световно ?!

3

Питам

преди 5 години

A България колко милиона ще вземе?

2

каква е поуката ?

преди 5 години

Че всички спортисти печелят пари независимо дали побеждават или губят ! Затова не ставайте компютърни инженери защото при тази професия ако не си вършите работата както трябва ,тогава никой няма да ви плати ! Ставайте спортисти и печелете пари дори и да губите състезанията !

1

Унуфри

преди 5 години

Че аз си правим една организацийка МИФА. Мани Излагаме Футбола Айляци. Награден фонд за начало сланина и ракия. Като се разрастнем с годините, ще се излагаме на 3 континента едновременно с 48 члена.