223

Анонимен

преди 5 години

И как точно ни ограбиха Руснаците, през 80 години сме произвеждали до 100 хиляди тона тютюн сега между 15 и 18 хиляди. Марките ни цигари до днес се котират в Русия, но ние понеже сме евроатлантици не продаваме там.В договора с ЕС ограничихме производството на тютюн въпреки че най хубавият ориенталски тютюн се ражда у нас и бяхме първи по производството му на глава населени,а най хубавото Малборо се правеше тук Ама те руснаците са ни все виновни.

222

jvg

преди 5 години

До До 199Математиката Ви куца, уважаема/и.

221

oтAв$тpaляCидneй

преди 5 години

ЕС дигна митата за китайски стоки, и вместо китайски фирми да ги внасят офицялно, ги внасят "туристи". Дигнете още митата и такъв поток от "туристи" ще настане че на пътя на коприната ще стане задръстване

220

Анонимен

преди 5 години

И какво ни грее това .Само Суджука ще намаже.

219

Smurf

преди 5 години

10 милиона тона тютюн годишно ... абе то за да го произведем трябва да засеем половин Европа

218

До 170

преди 5 години

"Страната ни е разорена,най-бедна в Европа и са ни окупирали като концентрационен концлагер,никакви самостоятелни решения не можем да вземем!" Това е защото сме тотално зависими от Русия, продават ни най-скъпия газ и още:При разпада на комунизма, БКП пътьом ограби до шушка България и остави в наследство една разорена и фалирала държава.Всички от крадливата шайка се събудиха милионери, хотелиери, работодатели, рентиери...Отрочетата обичащи безумно Русия, хукнаха на Запад с парите на народ

217

До 199

преди 5 години

"Ми след 30 години евроатлантизъм - изнасяме тютюн и се радваме" От кои пръсти си изсмука тези 30 години? От освобождението от комунизма не са минали още 28 години. От приемането ни в ЕС (2007 г.) са минали 11 години. Бъдете точни, когато решите да цитирате някакви цифри, че изглеждате смешни и неуки. Преди да пишете може малко да попрочетете нещо.

216

Анонимен

преди 5 години

Добре ще изкупуват но да не сме прецаканата страна както винаги все някои ни цака. Преди доста години г-н Паси ни обещаваше ако всеки катиец купи по удна кипритена клечка оправени све. Но уви , още не сме "упраени ". Запада ни упраи сега и Истока ще ни доупраи.

215

Анонимен

преди 5 години

KAKAV ZVETANOV TOZI BALGAROUBIEZ

214

Анонимен

преди 5 години

Оня ден Цветанов разправя че Китай ни е най-големият враг с Русия.Вчера Борисов посреща Китайският премиер, който иска да развива бизнес у нас. Само в Аец Беле иска да инвестира 1,5 милиарда.В отговор Цветанов спира 62 китайски лекарства същия ден. ЦВетанов *** си с мир!

213

Анонимен

преди 5 години

китайските лекарства ни "тровят" от 2012 г. АКо въобще е доказано че ни тровят. ЕС издава нареждане да ги спрат съвсем умишлено в деня в който идва китайският премиер- и Цветанов ги спира още същия ден. Малко съобразителност. Защо не забави една седмица?Така бие шамар срещу лидера на най-голямата икономика в света - каниш го за да му покажеш колко е гаден.

212

Анонимен

преди 5 години

ИДва китайският премиер да прави сделка за милиарди - и в същият ден ***-ака Цветанов спира 62 китайски Лекарства защото Меркел, която е в търговска война с Китай му е наредила. Предлог - те МОЖЕ БИ са канцерогенни. Дайте тогава да спрем всички храни, влизащи от Западна ЕВропа, те до една са канцерогенни. Соята, която идва през САЩ е ужасно канцерогенна, а всички храни съдържат Соя.

211

истината боли

преди 5 години

какво значи "политическа сделка, а не търговска" - ако имаме политическа сделка с комунистите от Пекин, то значи комунизма в България се завърна!!

210

Анонимен

преди 5 години

Сделката не била търговска, а политическа, каза ББСЪЩО КАТО СДЕЛКАТА ЧЕЗ

209

Анонимен

преди 5 години

Ами Борисов мисли в перспектива, какво са 400 години за него.

208

Анонимен

преди 5 години

А БЕ, ДА НЕ БИ КИТАЕЦЪТ ДА Е КАЗАЛ КОМПОТИ, А ПРЕВОДАЧЪТ ДА Е ПРЕВЕЛ КОМПЮТРИ.СТАВАТ ТАКИВА РАБОТИ, ЗНАЕТЕ.

207

Анонимен

преди 5 години

И как точно Китай ще работи с ГЕРБ? Орално или ***.

206

Анонимен

преди 5 години

Къде ще ги садите тези китайски сортове, г-н Борисов, около магнолията или в дупките по пътищата.Защото хората, които отглеждат тютюн може да не искат.Защото фирмите, които изкупуват тютюна не са държавни и не можете да ги заставите да си продават тютюна в Китай. Защото Филип Морис плаща добре.Така че, г-н Борисов, препоръчваме ви по-малко пара в свирката на локомотива.

205

до 207

преди 5 години

България произвежда едва 29 000 тона мокър тютюн, а Бо Тик Вун мечтае за 10 000 000 тона сух тютюн, е за това количество над 1 000 години ни трябват защото за 400 години можем да произведем 10 000 000 тона мокър! Абе изобщо правете си сметка за каква некомпетентност говорим!! продължавайте да спите, при такива лидери ще прокопсате!!!

204

Анонимен

преди 5 години

Преводачът каза 10 милиона тона.Джърнълистите послушно повтарят същото.Някакъв, който се мисли за експерт, каза че се касаело за суров тютюн. Само че никой по света не купува суров тютюн, така че този експерт е толкова експерт, колкото Тато, пардон Борисов е генерал.Всъщност България не е в състояние да произведе такова количество тютюн, независимо дали мокър или сух.Въпросът е: Кой в случая е глупакът.