73

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименТролска работа! Нямате никво въобеажение. Кажи: Тебе Славим, Боже Бойко!:))) Какви са тия БКП-лозунги?;))) Нъл сте европци?

72

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименВсичко хубаво, де, ама тогава ГЕРБ трябв ада се премахне като партия и да с епреименува на ГКРБ, т.е. Гражданиз а китайско развитие на България, хахахаххахахахаа Народняк е Бехар, дружбаш

71

Анонимен

преди 5 години

ДРУЖБАТА С РУСИЯ И КИТАЙ НЯМА ДА МИНАВА ПРЕЗ БСП

70

Анонимен

преди 5 години

СЛАВА ТЕБЕ БОЙКО! СЛАВА НА ГЕРБ! СЛАВА НА ВОЛЕН СИДЕРОВ, КАРАКАЧАНОВ, СЛАВА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!

69

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименБАХУР БЕХАР:)))

68

Анонимен

преди 5 години

Бехар е иранско име, не юдейско.

67

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО БОЛГАР!

66

До 72

преди 5 години

ХА-ХА-ХА!!!Жалки и безсилни, нещастни че.рвени тр.олове. Като нямате никакви доводи за критика и плюене, се хващате за едни стари, смешни и *** мантри, или за опорните точки на г-жа Дебела Лъжа (пардон - леля ви Корни - смешницата и циркаджийката).

65

Гробокопач

преди 5 години

До До 68Тази декларация, не е изненада. Евреите, обичат евреите;))) Затова за тях е казано: "Обичай ближният си", но ние, Българите, не обичаме евреите, ние сме във вечна война с тях! Слава на Тангра, поклон пред Владичица Умай, нанесла най-голямата казън над прокаженото им племе!

64

12

преди 5 години

До До 64,при комунизма,напускане няма,както и няма бивш88350 комунист,и малко бременна жена.

63

1

преди 5 години

До До 64,цяла България го знае това,само ти не вярваш на факта,а иначе,кой би го приел да учи в милиционерската школа в "Симеоново"там приемаха деца на активни борци ,и комунисти,освен ако си роден ,след 1989година,за да не ги знаеш ,тези работи,предполагам ,родителите ти ,ги знаят тези подробности,за живота ,преди 1989година.

62

До 68

преди 5 години

"Борисов, не само няма как да е Българин. Той е евреин. бойко бехар. Неговата Родина е израел." Обичам евреите!!!

61

Гробокопач

преди 5 години

За Борисов Бехар, управлението вече е самоцел, битка на живот и смърт. Отидоха си, безвъзвратно времената, когато за него имаше и други опции. ОП ги прекратиха с договорите за неподаване на оставка. Може би, така е по-добре. Отиваме към насилственото му премахване от власт. Но това, вече, той сам го избра.

60

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО БОРИСОВ ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК

59

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименБорисов, не само няма как да е Българин. Той е евреин. бойко бехар. Неговата Родина е израел. България е само трамплин, за манифестацията на "богоизбраността му" като евреин.Акта с китайците е стратегически маньовър за оцеляването на Борисов, копиран от акта, с който Асад оцеля, а именно повика на помощ руснаците. Но понеже руснаците не са долюбвани от Европа и САЩ, Борисов избра по-мекият вариант - китайците. Покани ги, за да оцелее политически. Да видим, дали ще сработи.

58

До 64

преди 5 години

"браво ,но с една забележка,твоя бойко ,още носи званието ,за най-млад комунист,няма друг ,от 1979година." И 1000 пъти да повториш тази лъжа, няма никакъв смисъл. Бойко Борисов се държи като западноевропеец и не виждам капка кому.нистическа мисъл, изказване или действие. Даже и да е бил член на тази мизерна и грабителска партия, то той и много други, осъзнали се като него, са я напуснали и не действат като ком.унягите. Харесвам всичко, което прави г-н Б.Борисов!!! Той е гордост за Бъгария!

57

Анонимен

преди 5 години

ВЕЛИК БЪЛГАРИН! ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЕЦ!

56

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че и тук се ос.Раха и този проект "Пътя на коприната" ни заобиколи,защото ни нямат вече доверие,откакто герберите управляват никой не се доверява на страната ни,дано поне реализират договорите!

55

1

преди 5 години

До Браво г-н Борисов!,браво ,но с една забележка,твоя бойко ,още носи званието ,за най-млад комунист,няма друг ,от 1979година.

54

Браво г-н Борисов!

преди 5 години

Ако БКП/БСП ги нямаше, България рязко щеше да тръгне напред и нямаше да тъпчем на едно място!1 - при разпада на комунизма, пътьом ограбиха до шушка България и оставиха в наследство една разорена държава.2 - всички от крадливата шайка се събудиха милионери, хотелиери, работодатели, рентиери...3 - отрочетата обичащи безумно Русия, хукнаха на Запад с парите на народа4 - всеки, който се опита да изтегли България от блатото е обругаван и оплютНяма такова безкрайно дълго комунистическо робство!!