36

Факт

преди 5 години

До АнонименВ грешка си единствената цел скоро на Света ще е германия да се разпадне на ландове.Те нямат и шанс катастрофално застаряващо население подменяно с нискообразовани африканци.Бита карта са както те така и цялата им индустрия.Франция отдавна не е фактор а "държави" като Италия и Испания са само беден придатък на европа с ЕС е свършено.Англосаксонците ще продължат да управляват Света.

35

Анонимен

преди 5 години

До ФактПРИКЛЮЧИЛ СИ РУБЛАДЖИОКАНАДА АВСТРАЛИЯ И НОВА ЗЕЛАНДИЯ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ВЕЛИКОБРИТАНИЯ САМО ДОКАТО КРАЛИЦАТА Е ЖИВА ИЛИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ РАЗПАДНЕ!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ДО 3 ГОДИНИ ОТ НАПУСКАНЕТО ИМ НА ЕС!-----------------------СЕГА Е МНОГО ПО-ВАЖНО ЗЛОТО РУСИЯ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО ИЛИ ДА СЕ СКАПЕ КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ!

34

Анонимен

преди 5 години

Европейците спечелиха напълно преговорите. Няма да е изненада ако накрая може и да работят на острова без разрешение, както сега. Излизането от ЕС се превърна в фиаско за Великобритания.

33

"31"

преди 5 години

31,31,31,Благодаря ти за съвета,Но аз одеколон и (джин) не пия. Във мъжки клубове не ходя и лисици с кон не гоня.

32

Бате Гойко

преди 5 години

"Велико"британия била склонила- хахахахаха. Склоняват да си оставят превилегиите от ес, а да нямат задължения.

31

Факт

преди 5 години

До Анонименгерманофилите крещят истерично.Англия държи Канада Австралия Нова Зеландия цялата Британска общност и търгува основно със САЩ която е първа икономика в Света.Велика Британия няма нужда от това да я обира германия с девиза си мейд ин джърмани!

30

Анонимен

преди 5 години

До ФактРУБЛАДЖИО КАТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НИЩО НЕ ИЗНАСЯ ОТКЪДЕ И Е ТОЗИ ОГРОМЕН БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ КОЙТО ПРАВИ НА ГОДИНА :DЖАЛКО , ЧЕ РУСИЯ ОЩЕ НЕ Е УНИЩОЖЕНА ФИНАНСОВО НО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ СТЕ НА КОЛЕНЕ!

29

Факт

преди 5 години

Великобритания нищо не изнася и не печели от ЕС.ЕС се доминира от германия която чрез всячески способи е издигнала логото произведено в германия и никой друг производител не може да се наложи освен германските компании.Европа с изключение на германия е във финансов колапс бедна и с изчезваща средна класа.А на вносителите от други държави се налагат брутални мита с цел намаляване на конкуренцията.В заключение може да се каже че цяла Европа работи за бюргерите!

28

Джоко

преди 5 години

Накрая старата коза ще си смъкне гащите, но ще бъде късно ?

27

Хасфалт

преди 5 години

От новичока може и да имат излишък, но ако им продаваме паста за зъби и четки ще избием пазара. Само първо да ги научим как се използват :/

26

Анонимен

преди 5 години

Тия се сетиха.Блага работа си е СВОБОДАТА.

25

Анонимен

преди 5 години

КАЖЕТЕ ПОНЕ ЕДНА АНГЛИЙСКА СТОКА ЗАРАДИ КОЯТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ В БЕЗМИТНАТА ЗОНА!ШОТЛАНДИЯ ЩЕ КАНДИДАТСТВА ЗА ПРИЕМАНЕ В ЕС ВЕДНАГА СЛЕД РАЗПАДА И!! ДАНО РЕФЕРЕНДУМА ЗА РАЗПАД НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ПРЕЗ 2019-ТА ТАКА Е НАЙ-РАЗУМНО!!!КРАЛИЦАТА МАЙКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСТАВЕНА ПОД ФИНАНСОВ ЗАПОР ЩОТО АЛЧНАТА КЕЙТ ,ЩЕ Я НАКАРА ДА ПРЕХВЪРЛЯТ И ПРОДАДАТ ИМУЩЕСТВОТО ПРЕДИ ДА ИМ ГО КОНФИСКУВАТ!

24

Хасфалт

преди 5 години

Теа може да търгуват само с новичок. Както изглежда си го пройзвеждат в големи излишаци.

23

Анонимен

преди 5 години

До20!Много меко казано, имено тия обикновени хора( расистите)повярваха на фарадж и (ждонстурчина) та изкараха ингилизия от европейския сз!На турчин доверие да немаш!

22

Не ми дреме за тези

преди 5 години

Никаква свободна търговия с тези. Като искат брекзит да се омитат и толкова. Какво може да даде англия на Европа, което Европа да не може да набави от където и да е по света? Нищо. Ами като е така англия да си стои на мъгливия остров,да им се отнеме достъпът до свободните пазари на ЕС и да им се въведат визи. Те хем искат да напуснат ЕС, но да си запазят свободните пазари. Еее такова животно нема. Веднага визи за англичаните и да не стъпват повече в ЕС. ЕС без англия може,но англия без ЕС трудно

21

Терезка и

преди 5 години

останалите вампири нещо цял ден не са споменали "Държавата". Явно времената са тежки. От половин час се чудя, какво имам в къщи от островитяните или от техни фирми поне? Едно вълнено одеало. Вярно, почти толкова хубаво колкото родопското ама английско. Нищо друго, ама нищичко от тия чифтоподобни.

20

Коджабашев

преди 5 години

Британците не ги мислете ще си търгуват със САЩ.За ЕС първата и най- важна стъпка е създаването на зони за сигурност в Африка и Близкия изток за бежанците и връщането на дезертьорите (мъже във военна възраст) там да строят и да пазят ред с ЕС инструктори,финансиране и охрана от НАТО с демилитаризирани зони

19

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига сте тролири, бе! Аман от луди хора, без грам връзка с реалността

18

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД РАЗПАДА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПРЕДЛАГАМ ЗА СИНДИК ДА ИМ БЪДЕ НАЗНАЧЕН БОЙКО БОРИСОВ!!! УБЕДЕН СЪМ , ЧЕ БОЙКО ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ДОРИ КРЕДИТОРИТЕ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА НЕ ВЗЕМАТ И 1% ОТ ДЪЛЖИМИТЕ ИМ СУМИ!!НАШ БОЙКО ЗНАЕ КАК ДА СЕ ИЗТОЧИ ДЪРЖАВА БЕЗ ДА СЕ ОСТАВЯТ ГОЛЕМИ СЛЕДИ! И ОТ КТБ НЯМА ДА ВИДИМ НИЩО!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Великобритания никога няма да се разпадне, нито пък кралското семейство. Явно нямате представа за какво става дума. Британците са като цяло изключително сервилна нация, с изключително строги йерархии, които изглеждат променене през последните 20 години, но това е само на повърхността. Цялата им външна и вътрешна политика е конструирана около короната. Цялата система работи на първо място за тях. Може да няма пари за здравеопазване, но има милиарди за ремонт на Бъкингамския, и т.н