41

Анонимен

преди 5 години

"Хармония се смее и говори" А да мълчи може ли? Това е най-важното.

40

Анонимен

преди 5 години

Дописката си е добре, те в редакцията си се подмокрят от такива статии, постоянно ги преписват.Иначе народа, някои де, и сега го карат с животни, ауспуси, шишете и т.н. ще има пазар и за тея електронни работи. Нищо на тоя свят не може да замени нормалното човешко усещане между мъжа и жената.

39

20

преди 5 години

Агалматофилия се нарича това - болест на психиката, но щом ги кефи хората :) всеки истински мъж или жена следва да има по един робот в къщи поне, но без да се срамува от това. Нека тези хора направят и един парад та да се знае, а също и секс с тостер е много хубава идея - пак променя представите със всичка сила :)

38

Анонимен

преди 5 години

И не върви в пакет с майка си!

37

Fck

преди 5 години

Оу бате...това на снимката ли е Робота...,ако имах парите направо три бройки поръчвам от тая две чернокоси и една червенокоса. Супер са я докарали мммм ще взема греста и :))))))

36

Разбира се,

преди 5 години

Какво още му липсва на нашето изпростяло население освен секс с роботи и животни. Отношенията между мъжа и жената се свеждат до продуктово позициониране, ако има някакъв морал се изкоренява, вкарват се едни трансджендъри и роботи , и схемата си върви. Да правиш секс с машина ? Почвам да мисля, че нормалните са в лудницата, а не обратното.

35

гп

преди 5 години

Нищо свято не остана...в религиозен и нерелигиозен смисъл. Както и да го погледнеш, всичките движения в света в момента се опитват да разрушат семейството, ценностите и да нарекат доброто зло и злото добро. Не се поддавайте. Нека една душа по-малко бъде завлечена в потока от безбожници. И ценете жените си, а не порното и изкуствените кукли. Ценете семейството и децата - те гледат и разбират всичко. Виновни сме пред децата. Не разваляйте децата. Не ги опорочавайте.

34

Гoшу

преди 5 години

До ДодоНЕ знаех, че тук пишат коментари и поповете :) Пич, успокой се малко, слез от олтара и пий една ракия :) Светът няма да се промени заради някакви ретроградни типчета като теб, дето искат да живеят в 18 век с някакви измислени Богове и ценности :)))

33

Анонимен

преди 5 години

Какво ли ще бъде след 20 години?????

32

Анонимен

преди 5 години

Новият Вазов ще умpe върху кукла.

31

Анонимен

преди 5 години

Като нищо този робот ще излезе повече човек от купчина меркантилни кифли.Те също са нещо като роботи с бъгнат софтуер.Нямат чувства,само егоизъм и сметкаджийство.Както и да е.Ще поживем,ще видим.

30

Makedon

преди 5 години

Abe kakvi kukli kakva Harmoni ..... za Bolgarite samo golemi VIBRATORI i toa RUSKI

29

Динко

преди 5 години

До ДодоАбе ти не си ли чел Ницше или Достоевски?!Господ отдавна е мъртъв ,поне от 150 години,другото е бутафорно,ритуално,лицемерно християнство!

28

До додо

преди 5 години

Ти си изплискал легена, брат!Взимай хапчета!Точно жените са Сатана, Хармония е ангел!

27

Щерю

преди 5 години

Най- добре е нашенка, от село...

26

Анонимен

преди 5 години

Това изобретение сигурно от хамерика заради дебеланите там. Стройните мацки само по телевизията.

25

Ми ту

преди 5 години

Роботките задължително ще имат програма разпознавща изнасилване. Това са го наложили феминистките. Така че роботката ще ти дава когато си поиска, толкова колкото и жена ти.

24

Динко

преди 5 години

Моля "модерните" жени да не изтъкват достойнствата на майките си като например домакинството!Досега на моите приятелки аз доста повече им чистя и готвя,да не говоря за прането!

23

Анонимен

преди 5 години

Парите, коремните мусколи, скъпите ьдрехи и по 100 лева за прическа ми промениха представите за секса.

22

Динко

преди 5 години

В бъдеще по-ощетени ще са жените,понеже повечето мъже искаме само секс от жените,за другото са приятелите!Докато при жените е не само секса ,а ми търсят някой,който да им търпи глупостите,да им слуша глупостите и да им споделя плитката мисъл!Това е добра новина за мъжете!