60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимос 64Провинциалистчето, Китай е за такива киеци като теб.Аз в маймунски територии не стъпвам.*** да издоиш козата и не се отваряй, балък селски.

59

Анонимен

преди 5 години

Какво БЕЛЕНЕ бе тикво нали беше гьол и го беше замразил ще си идеш и няма кой да те помни мутра долна

58

Анонимос

преди 5 години

Не ми се прави ти на разбирач, а кажи колко пъти и къде си бил в Китай. Иначе оставаш панелен експерт. С такива не си губим времето ;)

57

Анонимен

преди 5 години

Китайците ако изобщо са разбрали че ще помагат (Не вярвам и думичка на ЛЪЖЕЦА БурисУФ) ще го направят срещу СОЛИДНО заплащане.Така че не виждам повод за еуфория и радост.Във всички случаи тоягата ще отнесе ***.

56

Анонимен

преди 5 години

До Пич 61Ганчо, китайците са едно към едно с пакистанци индийци.Не се прави на отворко защото си задръстен провинциалист.В западна Европа като чуят китаец и скачат катоужилени.

55

Пич

преди 5 години

Ти явно си чел за Китай само в днес.бг. Отиди в някой среден град по крайбрежието, Далиан, София ще ти се стори Бангладеш.

54

Анонимен

преди 5 години

И ти за какво си нужен бе стана 300 кила освен да се снимаш до хората които строят България за нищо не те бива.

53

Джедай Мастър

преди 5 години

Китайският като нашия не е сам: Можем да използваме съществуващото ядрено оборудване в България и да гопревърнем в оборудване за мирно използване на ядрена енергия, каза китайският гост.Че това оборудване да не е от атомни бомби, които да ги превръщат за мирно ползване :)

52

Анонимен

преди 5 години

56, правят го японците. Китайци никога не са почивствали нищо. Те са от оси****то. Или ако може нещо да се открадне, разруши, завземе... Там са безспорни гении.

51

Анонимен

преди 5 години

Който си покани китайски "инвеститори" си губи държавата. Няма по-коварна и по-лъжлива нация от китайците. Да ви е честито. И после не хленчете. Силно се надявам да бъдете третирани като китайски работници. Да видите какво е бой и ***е и как ако споменете за пенсия, болнични, отпуска, майчинство оставате на улицата.

50

Азиатците

преди 5 години

Не са хора на честта. Но на *** и през ум не би му минало да си почисти мизерийката след мач на стадиона. Азиатците го правят. Спрямо нас са хора на честта. Дори богове на честта.

49

Анонимен

преди 5 години

Азиатците не сахора на честта. Те са ск обикновени интересчии тип селски хитреци. Тези на честта са бкли по времето на самураите, сега ги има само по филмите и съзнанието на някой гледали многл филми.

48

Кифтето

преди 5 години

Нема акъл за голямата игра. Освен да тупа по гърба като на площада на село, друго не умее. С азиатци това не върви, хора на честта.

47

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че Китай няма интерес от жп линията север юг, към егейско море и ще пречи и бави. Те имат интдрес от жп трасе исток запад за да доставят стокиге си в европа заобикаляйки русия. И така ще пречат на стоките от и до Африка, тук плановете имсъвпадат донякъде с тдзи на Русия и с тезк на сащ. Затова ужким е финансират жп и магистрала до александрополис, а всъщност е стопират проекта.

46

Анонимен

преди 5 години

магистралите са им платени, ала са магистрали!а тук на треторазряден вълнообразен асфалт магистрала ли му викате?

45

Анонимен

преди 5 години

Вечна дружба с КитРус и Рускотурската империя !

44

Анонимен

преди 5 години

брей откога не бях чел някоя добра новина

43

Анонимен

преди 5 години

Имайте в предвид,когато сключвате договори,че китайците са изключително интелигентни хора и работят предимно за себе си.Дано излезе нещо добро от тези сделки и не бива да изтърваме пътя на коприната!

42

Анонимен

преди 5 години

20-30 км отсечка от пътя, в района на Ценово, който ще се използва към Белене вече е с изгребан стар асфалт и подготвен за нова настилка.

41

Анонимен

преди 5 години

Браво на Ли Къцян, добре че дойде да ти свърши работата, Ли Къцян премиер на БГ. Ти ставаш само за екскуровод, но и туй не е много сигурно