30

реалист

преди 5 години

ЩОМ КАТО НЯКОЙ ГО НАЗНАЧАВА / УВОЛНЯВА ОЗНАЧАВА ЧЕ Е ЗАВИСИМ. ЩОМ КАТО ЗАВИСИМ, ЩЕ ПРАВИ ТОВА, КОЕТО МУ КАЖЕ НАЧАЛНИКА. ДРУГОТО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА ПРЕД ХОРАТА.

29

Malee

преди 5 години

Смятайте колко са зле нещата щом разчитат на акцизи от домашна ракийка, тол таксата щяла да ни оправи пътищата - на бай Иван от москвича дето ходи на лозе! Дават на концесия и летище София за дребни монети! Щели да вдигат данък за смет и жилище! Продънена каца, че вече изтекла! Тепърва ще се сложи огромна тежест върху гражданите ама всеки си трае и вика ,,абе не е толко зле, може и още,,

28

реалист

преди 5 години

Комунистите не успяха, но народа ще успее. Още малко му трябва за да не му издържат нервите.

27

Владко

преди 5 години

Според мен като се махне Бойчето и дойде който и да е след него, независимо кой! Даже Къци Вапцаров да дойде на власт ще сме по-добре и нещата ще тръгнат нагоре! В момента сме тотален минус! Най-лошото е, че има цензура и монопол на медиите, не се пишат лоши неща, опитват да замажат очите на хората! Опитват се да ни казват как да мислим! Но всеки вижда че нещата са мн зле! Корупция, мизерия, престъпност,безнаказаност!!!

26

Ха-ха

преди 5 години

Искали да бутнат ... Баце по шлифера за кадем :)

25

Анонимен

преди 5 години

Къде се скри магистралната труженичка Воленка бе.Нали уж искаше изцяло нов КЕВР.Къде се изпокриха и другите двама герои на Доньо Донев,дето нямаше да позволяват никакво увеличение на тока.Къде сте бе,курвупатреоте?!

24

Jo6

преди 5 години

ОЩЕ НИ УПРАВЛЯВА И.К. КОГАТО ТОЙ СЕ МАХНЕ, ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА. (Това не съм го измислил аз)

23

дино

преди 5 години

Браво на ГЕРБ и сие. има още мегдан за повишаване на ВСИЧКИ цени , трай си народе , вече свикна. Уррррааааааа.....

22

Анонимен

преди 5 години

КОЛЬО БОСИЯ НАПАДНА ПАРЛАМЕНТА. СТОТИЦИ ПОЛИЦАИ И ЖАНДАРМЕРИЯ ОВЛАДЯХА НАПАДЕНИЕТО НА БОСИЯ

21

Анонимен

преди 5 години

Казваш, комисията обслужвала интересите на монополите...? Добре, пък правителството нищо не знае и няма нищо общо с тази работа, нали...?! :)

20

Анонимен

преди 5 години

Да работиш на 72 г,бравос.И то каква работа и то за какви пари.А работата ти е да си гумен печат на решенията на вожда.Благина...а Божо си замина в отвъдното на неговите години...

19

Анонимен

преди 5 години

Ами, защо не предложат някой от ГЕРБ...? Оп-с-с-с... забравих, че трябва да можеш поне Ексел да ползваш, като си в тази комисия...! :)

18

Бсп са гадове

преди 5 години

Ами как да успее БСП, като се управлява от една ялова крава. И всичките им напъни досега се оказаха ялови. Вижможе да успеят да бутнат ***.

17

Анонимен

преди 5 години

Би ли ми обяснил този,,регулатор" какво точно регулира при положение че самата Гинка Теменужкова Геберастова заяви преди сделката,че ЦЕНАТА ЗА КРАЙНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ(РАЗБИРАЙ УВЕЛИЧАВА!).Кога и защо всеки път някой нов собственик решава да ни увеличава цената на потреблението ???

16

до 10

преди 5 години

Смешни ***, герберастки.Иван Костов отдавна е никой.От повече от 10 години Вождът ти Тиквата еднолично командва България.Ама забравих, нали на него все другите са му виновни.

15

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма

14

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

13

Винету

преди 5 години

До 4 червен анонимник. Абсолютни гллупости си написал. Ама нали имаше специална комисия, начело с Желю Бойчев, която нищо подобно не откри (защото няма) и след това същият този Желю гузно напуска парламента.

12

Анонимен

преди 5 години

Слугата Иванов е вечната Амбър. Помня го от 90те. Все е на някаква служба. Сигурно взима по 7 бона на месец, за да вдига тока. Трудна работа. Но сладка.

11

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам смисъла, да има държавен орган-регулатор, на който работа му не било да регулира, каквото и да е било? Този "орган", просто констатира някакви си неща и за това взимат огромни заплати!!! Този и цялата "комисия" са за директно уволнение!Въобще няма смисъл от такава комисия и тя трябва да бъде закрита!Факта, че съществуват такива "същества" на държавната хранилка,говори, че "колонията" ни се управлява от много корумпирани хора с умствени отклонения!