109

Софиянеца

преди 5 години

Другари милиционери, как ще коментирате факта, че от 1989-та година до сега няма НИТО ЕДНО разкрито поръчково убийство? Нула! Зеро! Нада!

108

Софиянеца

преди 5 години

Нека позная! И отзи път са виновни комунистите?

107

Анонимен

преди 5 години

България била най-стабилното и сигурно място за живеене!?Че какво и е на Румъния?Там дори не се е чуло за някакъв атентат,а тук си имаме Сарафово.Така,че Румъния ни превъзхожда.

106

Иван

преди 5 години

Според клоуна министър може и най сигурно то място на света да е и затова всички идват да живеят тук и имаме демографски прираст даже!?

105

1

преди 5 години

Не зная защо плюете?! Какъвто е народа, такава и държавата, такива са и институциите!Може да пишете минуси, но за пример ще ви посоча Японците, които след мач на световното си чистят и съблекалните и сектора, а тук "***" люпи семки и трябва някой друг да чисти! Иначе, всеки се възмущава от другите, но не и от себе си!Всичко което става е плод на обществото!

104

Кратун

преди 5 години

Нашите получават похвали единствено от самите себе си. Да се хвалиш сам не струва толкова, колкото да те похвали някой друг. Може би затова компенсират с количеството на хвалбите - неграмичен брой на ден с най-високи оценки. Поне от кумова срама да си бяха признали поне една слабост.

103

Iceblast88

преди 5 години

Прав е човека - сигурно е, че не ги хващат, ако ги хванат сигурно е, че ще ги пуснат. Ако не ги пуснат - сигурно е, че ще са сбъркали всички документи и обвинението ще падне в съда. Абе всичко е сигурно, само дето са с по нисък рейтинг и от г*вно! В България няма нито 1 българин които да не работи в МВР и да е доволен поне на 1% от МВР, по улицата 100 човека да питате ще чуете 100 израза на отвращение и разочарование. Всички знаем, че МВР е с коефициент на полезно действие минус милиард в период!

102

Амомимем

преди 5 години

Ако питате една с-виня в *** къде живее - какво, мислите, ще ви отговори? Че живее в най-прекрасния дворец. Е, ситуацията е същата.

101

Don Ceci

преди 5 години

*** пиянки , вече незнаят какво приказват .Сигурно им е на тях ..и широко около врата.Оххх кога ли ще дойде времето когато народът ще ви вземе здравето.

100

Некъф

преди 5 години

Тия имат остра нужда от психиатър.

99

Анонимен

преди 5 години

Патологични лъжци!

98

Burzum

преди 5 години

Тоя живее в паралелната реалност герп-патриоти и сме най красиви и сме най добри...

97

Гого

преди 5 години

ГЕРБ,БСП,ДПС,ОП и тн....всички са от едно семейство.... Истината е че убийствата,изнасилванията и кражбите се увеличават....както и римляните.....и разбира се притока към терминал 2

96

pipo

преди 5 години

Смешен, жалък и уникално *** човечец. Ние тук да не пасем трева и да дишаме лепило само бе?

95

НИЕ СМЕ...

преди 5 години

обречени на гибел, след повече от 70 г. издевателство над нас от БКП- номенклатурчици, които през целия си съзнателен живот не са свършили работа за 5 ст., а имат в банковите си сметки милиарди по целия Свят! Бъдете проклети всички вие, гълтачи, лапачи, с е р а ч и!!!

94

гошо

преди 5 години

Тоя да не е предрусал с некви гъби, а?

93

HeinrichHimmler

преди 5 години

Да се поправи на : "България е най-сигурното място за корумпирани депутати в Европа!"След такова изказване и след събитията през последната година, този Валерко трябва да си подаде оставката, както и всички от върхушката от ГРОБ!

92

Анонимен

преди 5 години

Нищо смислено не правят, но затова пък се хвали на поразия. Една лъжа повторена сто пъти....

91

Аноним

преди 5 години

България - най-сигурно и стабилно място на Балканите! - въпреки МВР :)

90

ДА

преди 5 години

Мдааа,мафията у нас ,си има държава!!